MÁJ
08
2015
MÁJ
07
2015

Az első csoda

hetero, szűz

Soha nem voltam jó a lányok körében, lelki okok miatt nem tudtam sehová eljárni, ismerkedni, s a témához szervesen kapcsolódó fizikai rendellenességem is volt, így végső menedékembe, az online világ szövevényes útvesztőjébe vonultam. Sajnos őszinteségem miatt viszonylag hosszú idő telt el, míg először szimpatizált velem egy lány. Meglepő módon igen csinos, vékony, sötét hajú volt, s kedvességével egészen megbabonázott. Teltek múltak a napok, nagyjából 50 km-re laktunk egymástól, így azért meg kellett találni a megfelelő alkalmat, amely csak nem akart eljönni. Bő egy héttel megismerkedésünk után úgy alakult, hogy a házunk kiürült. Ritka pillanat, azonnal tájékoztattam Őt, s némi habozás után bele is ment. Izgatottam vártam az eljövendő napot, éjszakát.

*  *  *

Szösszenet 2. rész

s/m, bilincs

Uramtól újabb utasításokat kaptam a találkozó helyéről, és idejéről, valamint a drescodról.
A ruházat: tanga, combfix, bő miniszoknya, feszülő topp, és tűsarkú. A hely: a város határában egy elhagyott épület, és késő délutáni időpont.
Egész héten a félelem-vágyakozás állapotban gondoltam a rám váró élményre.
Tudtam, hogy vigyáz rám, hiszen a késes szeánszunk alkalmával bebizonyította felelőségteljes DOM.
A találkozó napján megfelelően előkészülve, felöltöztem a meghatározott ruházatba kocsi ültem és elindultam a találkozó helyszíne felé. Gyomromban a már megszokott remegés és bizsergés, ahogy fogytak a kilométerek úgy lett a bugyim egyre nedvesebb. A GPS szerint megérkeztem, de csak egy lerobban gyártelepet láttam. Kiszálltam a kocsiból, körbe néztem. A nap forrósága tovább tüzelt, pár nem kimondottan bizalomgerjesztő alak őgyelgett nem messze a kocsitól. Uram azt mondta ne legyen nálam semmi. Mit csináljak a...

MÁJ
06
2015

Az ördög maga

hetero

Lassan gyülekezett a nép. A színházat körülvevő park padjain is üldögéltek a forró nyári kora este ellenére is öltönyös, estélyis rokonok, barátok.
Én is ott őgyelegtem közöttük kezemben a műsorfüzettel, vártam a meghívóimat, közben nézelődtem, és azon gondolkoztam, hogy általában a házigazda az első, és nem a vendég, jelen esetben én. A baráti pár egy érdekesnek ígérkező táncestére hívott meg, ahol az egyik neves tánccsoport ad két, két és fél órás gálaelőadást, amolyan évadzárás címén. Mivel show táncról volt szó, amit imádok, nem kellett kétszer invitálniuk.
Amint sétálgattam, őgyelegtem gondolataimba mélyedve, a nézőtér mellett húzódó hosszú folyosó elején találtam magam. Arra lettem figyelmes, hogy a tőlem távol eső ajtón kifordul egy kosztümös alak, és felém jön. Járása ruganyos, nyomban levettem, hogy ő egy táncos lehet. Közelebb érve kivettem, hogy valóban kosztümös, vagyis inkább jelmezes. Egy ördög közeledett felém....

*  *  *

Kirándulás a mennyországban

leszbi

Anna vagyok, 23 éves. Egy Budapest környéki településen lakom, egy emeletes családi házban, a lakópark szélén. Valamikor május elején, az egyik hétköznap reggel benéztem a közeli kávézóba, mert előző nap elfelejtettem kávét venni. Csak pár házzal arrébb van, és már vagy 3 évvel azelőtt megnyitott, de még sosem jártam ott. Amikor beléptem az ajtón, a pult mögött egy 35 - 40 körüli gyönyörű nő, merengő, kicsit szomorkás hangulatban törölgetett egy poharat. Valahonnan ismerős volt. Amikor köszöntem, felnézett, és derűsen üdvözölt. Nem tűnt erőltetettnek a mosolya, láthatóan tényleg felderítette az új vendég érkezése. Azt mondta, én voltam aznap az első, aki betért hozzá, pedig már fél órája nyitva volt. A legtöbbször ilyen tájt már legalább 3 - 4 ember megfordult nála. Bemutatkoztam, és kértem egy szelet pizzát meg egy kávét. Valami régi house mix szólt a hifiből. Mondtam, hogy én is szeretem ezeket a régi house zenéket, jobb, mint a music...

MÁJ
05
2015

A takarítónő 6. rész

hetero

Márta kemény melle és látványos, hangos élvezése megtette Istvánra a kellő hatást. Úgy be volt zsongva, hogy vízágyúval sem lehetett volna távol tartani Mártától. Persze nem is akartam. Félregurultam, mintegy jelezvén, hogy ’tied a pálya’ amire Ő azonnal reagált is. Átemelte a nő bal lábát a feje felett és becsúszott a térdei közé. Termetes mancsaival alányúlt a még mindig reszkető segge alá és levegőbe emelte Márta altestét. Én rátapadtam a szájára, ezzel mind a látványt mind a tiltakozást lehetetlenné téve. István felbőszül vadkanként hatolt a nedves pinába, tövig durván bevágta reszkető kőkemény farkát, ezzel vélhetően fájdalmat is okozva a nőnek. Eszeveszett döngetésbe kezdett. Nemcsak Márta teste de az egész ágy ide-oda verdesett. Félő volt, hogy az ágy összeesik, Márta pedig szétszakad a hihetetlen igénybevételtől. Egyik sem történt meg. A lány sikoltozott a fájdalommal vegyes félelmében. Lehet, hogy eszébe jutott a nászéjszakája?...

*  *  *

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 2. rész – A folytatás

homo

A történet továbbra is két haverom, azaz Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól, amely lényegében egy Pisti által szervezett házi bulin és azután teljesedett be, ugyanis Bandi addig Pisti unokanővérével, Szilvivel alkotott egy párt. A bulin egy Bandi által rosszkor és „rossz” személynek adott csókkal indult és még a házibuli másnapjának hajnalán egy légyottal folytatódott.
Kicsit ugyan utólag, de egy kicsit előre, de jelzem, hogy a két haverom, legalábbis az éppen aktív szerepet vállaló fél síkosítónak kézkrémet vagy testápolót használ. Az (esetleg) előre is tervezett szex esetében biztos, hogy a dugó fél gumit is használ. A spontán jövő szexnél ez elmaradt.
Az összejövetelük óta kb. 7 hónap és kényszerűségből történő összeköltözésük óta kb. 5,5 hónap telt el.

MÁJ
04
2015

Nyaralás az Adrián 3. rész

hetero, tini, szűz

Hosszú volt a nap, a tenger, az élmények, a meztelen testek látványa mind bennünk hagyta a nyomát. Estére dög fáradtan estünk be a nyaralóba, mi Andival immár kézen fogva. Valósággal ragyogott, amúgy is mosolygós arca kész tanulmány volt. Egész délután beszélgettünk, ha épp nem a vízben pancsoltunk és a többiek hagyták formálódni kis románcunkat. Iza elfoglalta magát Attilával, a felnőttek meg néha kekec módon be-beszólogattak és ezen mind jókat derültünk.
A házban aztán csend lett, valahogy senki sem akart a nappaliban leülni és elfoglalni magát, mind gyorsan elvonultunk a szobáinkba.
Persze én valamit kinthagytam a kocsiban és mikor visszafelé jöttem, az öregek ajtaja előtt meghallottam, hogy a történtekről beszélnek.
- De azért valld be, hogy neked is tetszett. Tudod, hogy nincs harag, megbeszéltük.

*  *  *

Közted és a nővéred között

családi, játék, testvérek

– Szóval, van egy őrült kérdésem hozzád – mondta Kristen.
Brad felhúzta a szemöldökét.
– Uhh.
Az ágyban feküdtek, meztelenül és izzadtan, körbevéve az ágynemű rakoncátlan halmával. Felettük a ventilátor forgott, hűtötte testüket a szeretkezés utáni eufóriában.
Kristen kuncogott.
– Ne gondolj semmi rosszra – tűrte hátra sötét tincseit a szeme elől. – Semmilyen házassággal vagy gyerekkel kapcsolatos dologról nincs szó.
– Köszi, most már sokkal jobb – karolta át Brad a sápadt vállát és közelebb húzta. Kintről halványan beszűrődött a lenti utcai forgalom és a dudák tülkölésének kórusa. – Lökjed.
Kristen még egy pillanatig mozdulatlanul feküdt, mintha gondolkodna valamin. A kezét a levegőbe emelte, a hüvelyk- és mutatóujjával egy fordított L-betűt formálva, mintha gyakorlatilag zárójelbe tenné a kérdést.

*  *  *