A+ A-

Születésnap

Remek párkapcsolatban élek Beával, bő egy éve megismert kedvesemmel. Nem lankadó vággyal szeretem, s ő is mindig gondoskodik olyan apró meglepetésekről, melyektől elnyílik a szemem, szaporábban ver a szívem, s bizony gyakran megemelkedik ötleteitől elöl a nadrágom. Az első három hónapban a kirándulások, séták hoztak közelebb bennünket, a változatos szeretkezések kedvenc helyeinken, nagy sziklák erőt sugárzó környezetében vagy épp lakásainkban, hol nálam, hol nála. Párom kicsi, kecses, a természet és a szülők génjei által remekül formált nő, kézbe simuló mellekkel, arányos alakkal. Arca, nyaka és válla régi görög szobrokat idéz, fiatal nők kívánatos testét. Szeme színe a barna és zöld között változó, érzelmeitől függően, hasa a gyerekszülések ellenére megőrizte szép formáját, alig szedett magára egy kis asszonyi többletet, csípője arányos, dereka karcsú, combjaitól s amit közöttük hordoz, elakad a lélegzetem. Huncut mosolya lefegyverző. Minden helyzetben természetes, egyben nagyon nőies, viselkedése elképesztően szerethetővé teszi. Öröm vele az együttlét minden évszakban, bármilyen helyen, s az ember legszívesebben ezernyi képen megörökítené az összes lehetséges helyzetben, ruhástól és ruhátlanul egyaránt. Mozdulatai kecsesek, kedvesek, ha festő lennék, állandóan ő lenne a modellem.
Kapcsolatunk ötödik hónapjában gondoltam először arra, hogy megkérem, engedje magát ruhátlanul is fotózni, hogy amikor nincs velem, néha elgyönyörködhessem testében. Egyik barátnője, Vali ott lakik a közelében, majdnem szomszédok, a két nő gyakran átjár egymáshoz. Vali imád fotózni, nagyszerű képeket készít, már többször buzdítottuk, hogy próbálkozzon meg egy kiállítással a legjobban sikerült portrék és természetképek sorozatával. Hatalmas, mackós férje van, s két megtermett fiúgyermeke. Vali is termetes nő, akinek méretei szerinti vágyai vannak. A férfiak ritkán mozdulnak ki megszokott otthonukból, de Vali már körbeszáguldotta a világot, begyűjtött ezernyi lehetséges tapasztalatot, lefényképezett sokszáz érdekes, fontos látványt, megismerkedett sok érdekes emberrel, és amikor csak tehette, kettyintett, kettyintett egyfolytában... Mint barátnő tudott rólunk mindent, Bea már az első hónapban bemutatott bennünket egymásnak. Hatalmas mellei, teltebb alakja és rámenős természete inkább riasztott, mint vonzott, de őszinte szókimondása szimpátiát keltett.
Bizalmi emberként őt tudtuk megkérni, hogy átjöjjön, és Bea lakásában elkészítsen húsz - harminc fotót kedvesemről. Mivel barátnőm jógázni jár, rendkívül hajlékony, és olyan pózokban is lehetett fényképezni, melyek mások számára nehezen lennének kivitelezhetők. Számomra rendkívül izgató volt, amikor a fekvő képek után, melyek oldal - hanyatt - és hasonfekvésben, összezárt és szétnyitott lábakkal mutatták kedvesemet, egyszercsak felemelte csípőjét, lábait, és szinte az orrom előtt nyitotta szét őket, hogy egyenes betekintésem lehessen ölére. Finom fürtöcskék vették körül punciját, s ahogy szétnyílt a lába, a nagyajkak is engedelmesen széjjelebb mozdultak, tárult a kicsi, vöröslő rózsa a combjai között. Egészen spárga helyzetig nyitotta, s ha nincs ott a barátnő, belecsókoltam volna édes kis kelyhébe. Lement hídba, így pont szemközt volt velem a két félig tárt comb és a közé befutó vágás. Megmutatta a gyertyát, amit annak idején sok testnevelés órán gyakoroltunk az iskolában, de ahogy ő mutatta, az erősen megvastagította az én kanócomat.
Alig vártam, hogy a barátnő távoztával magamévá tegyem kívánatos páromat.
Az első hónapokban a megszokott polgári típusú szeretkezést műveltük, csókokkal, simogatásokkal egymás testét végigjárva, részemről mellbimbóit, hasát, combjait és finom kis pinusát is nyalogatva, majd az én dákóm kényeztetésével, szopizásával jött a kedvesem hálája. Nem mentem el a szájában, erre sohasem bátorított, inkább hanyattfordítva folytattam az elmélyülést benne, de általában hamar pozíciót váltottunk, mert korábbi barátnőmnél megszoktam azt a kényelmet, amit a rajtam lovagló, aktív nő jelent látványban, érzésben és energiatakarékosságban. Csodás látvány volt, ahogy mellkasa hullámzani kezdett, megkeményedett mellbimbói még a levegőt is kiszúrták, s én alulról felnyúlva kényeztethettem őket, míg neki járt a csípője... oldalt a térdtől combig terjedő szép lábak mozogtak, s érezhettem hüvelye jógán edződött izmainak ismétlődő szorításait. Apró sóhajok, nyögések és erősödő hüvelymozgás jelezték, hogy közeledik a csúcshoz, s ahogy elérte, megfeszült, majd rámomlott. Kis pihenő után önzetlenül folytatta - persze neki is jó volt még a folytatás - míg engem fel nem segített a mennyek közelébe. Néha közben neki is sikerült még egyszer elmennie. Hétvégi találkozóink egymással töltött néhány napját rendszeresen feljavítottuk e tevékenységgel.
A képek remekül sikerültek, attól kezdve gyakran nézegettem őket a hétköznapok során, amikor csak gondolni volt módom kedvesemre az érintés lehetősége nélkül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2017. 11. 17. péntek 15:25
Feleségem és én 10 pontal jutalmazzuk-e írásodat!
#5 listike 2014. 05. 7. szerda 14:26
Jó volt.
#4 papi 2014. 04. 10. csütörtök 05:06
Tetszik
#3 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:47
Nagyon jó.
#2 Pavlov 2007. 10. 10. szerda 23:23
Nem tetszettek a párbeszédek. Túlzottak nagyon.
#1 Törté-Net 2007. 10. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?