ÁPR
27
2015

A háború gyümölcse 3. rész

családi, anál, leskelődés, anya-fia, nagynéni/nagybácsi

Eljött az este, anyám egy könnyű vacsi után elment zuhanyozni. Amint végzett küldött engem is, hát nem kellett kétszer mondani. Alig vártam, hogy segbe dughassam. Már az ágyban várt, és a fenekét ujjazta a síkosítós kezével. Ott feküd hanyatt, széttárt combokkal. Egy lenge hálóing volt rajta a mellei alatt megkötve, de amúgy széthajtva. láttam rajta, hogy teljesen fel van izgulva. A pinája látványra is csupa lucsok volt, a segge pedig jó síkos, ott álltam merev fasszal előtte, és rám nevetett.
- Gondoltam nem szeretnél sokat vacakolni, ezért amíg a tus alatt voltál, beindítottam magam. Gyere, feltérdelek, dugd belém azt a kemény farkadat, élvezem, ahogy feszít.
- Nemhiába, Anya csak egy van! Had emeljem fel a hálóingedet. Tudod így hátulról nem is látszik, hogy terhes vagy, eszméletlenül kívánlak.

*  *  *

És ne vígy minket a kísértésbe

hetero, anál

Ildikó már találkozásunk első pillanatában szimpatikus volt számomra. Korban a harmincas éveinek végét járta. Férjezett volt és egy tizenhét évet betöltött leányzó boldog édesanyja. Egy kisebb összejövetelen találkoztam vele először, amelyet az akkori barátnőm szülei tartottak. Már magam sem tudom milyen alkalomból. Talán valaki születésnapja volt akkortájt, de ez történetem szempontjából teljesen lényegtelen, de ami attól a naptól történt velem, az már korántsem volt az.
A szóban forgó hölgy, egy igencsak kihívó kosztümben jelent meg aznap. Mogyoróbarna színei tökéletesen passzoltak barna szemeihez és hajához, mely hullámosan omlott vállaira. Szinte állandóan mosolygott, kivirítva, szemmel láthatóan ápolt fogazatát, melynek fehérsége még szebb küllemet adott kedves arcának. Mélybarna szemei igézően tekintettek rám, miközben kezeivel a válla alá érő haját próbálta, kisebb nagyobb sikerrel, helyére igazítania. Mindenesetre sokkalta...

*  *  *
ÁPR
25
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

ÁPR
24
2015

Édes unokahúgaim 1-2. fejezet

családi, unokatestvérek, szűz

1. Bevezetés, avagy az én kis családom
Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhet. Mindegyikükkel jóban voltam, de a legjobban mégis Csilla nagynéném 2 ikerlányát kedveltem.
Ők voltak Borbála és Nikolett. Megjelenésük mondhatni 99%-ban hasonló volt: sudár, karcsú termet, szőke haj, kék szemek, szép arc és viszonylag hamar kifejlődött másodlagos nemi jellegek, gondolok itt a kerek mellekre és a formás popsikra. Egyedüli különbség talán a hangjukban volt: míg Borinak csodásan lágy magas szopránja volt, addig Niki erős nőhöz illő, kissé mélyebb hanggal bírt.

*  *  *

Thaokritész kalandjai 1. fejezet

maszturbáció, bilincs

Üdvözöllek téged, akárki is vagy, akármiéyen nép vére folyik ereidben! Ha ezeket a sorokat olvasod, tudnod kell, hogy meg megtaláltad a hagyatékomat, amit alighanem sok-sok évvel ezelőtt rejtettem el a föld mélyére. A nevem Thaokritész, Epheszosz városának szülötte. Bizonyára már nem is egy nyelvet beszélünk, annyi idő telt el Hellász fénykora óta, de talán te vagy néped valamely tudós tagja képes lesz naplóm elolvasására. És azt a kardot, amit ott találsz majd eme napló mellett, add oda valakinek, ki használni tudja: remek fegyver, különleges készítőktől kaptam és még ennél is különösebb története van. Ezt írom most le neked.
Történetem kezdetének idején katona voltam, pontosabban zsoldos. Egy alig 26 éves ifjú, aki örömét lelte a csatában, a mulatozásban és persze az asszonyok testében. Akkoriban Hellász földjén béke honolt, így azok a férfiak, kik többre vágytak a földeken való kőkemény munkánál vagy az unalmas városi életnél,...

*  *  *
ÁPR
23
2015

Leszoptam a kertészt

hetero

Épp a kerti medencét tisztogatta. Teljesen megfeledkeztem a virágokról... még az olló is kicsúszott a kezemből. A kerítést támasztva a gyönyörű férfi testet bámultam. Talán megérezhette hogy valaki figyeli mert megállt a munkában és körbenézett. Akkor találkozott a tekintetünk.
A kezében lévő szerszámot eldobva felém vette az irányt.
Ott állt előttem a kerítés másik oldalán.
Gyöngyöző verejték csillogott homlokán melyet egy gyors mozdulattal letörölt kezével. Észrevettem hogy szemei szokatlanul világosak... és zöldek. Teljesen megbabonáztak.
A férfi vett egy mély lélegzetet majd a jobb kezét átnyújtotta a kerítés fölött hogy bemutatkozzon. Szintén nyújtottam a kezem, hogy kezet fogjunk. Kézfogása igen férfias és erős volt.

*  *  *

Alexandra vágyakozásai 4. részlet

s/m

– Alex, gyere a dolgozószobámba – mondta, miközben hátratolta a székét, és elegánsan a tányérja mellé helyezte a szalvétáját.
Úgy követtem, mint a hűséges öleb. Passzivitásom feltűnt az asztalnál ülőknek. Újabb kitörést vártak.
– Ülj le – mutatott a bőrkanapéra, s én leültem. Leült velem szemben a zsámolyra, ugyanarra, mely fölött olyan durván elbántak velem. Előrehajolt, karjait a combjain pihentette. Ez a póz több melegséget árasztott, mint az a hűvös zárkózottság, mellyel többnyire engem kezelt. A mester simogatása volt benne, ezzel is fokozva bennem a szexuális vágyakozást, megújította és megerősítette közöttünk a vágy kötelékeit.
– Kétségtelen, Alex, hogy mindkettőnknek arra van szükségünk, hogy itt maradj, és befejezzük, amit elkezdtünk. – Ahogy beszélt, a szavai vad tüzet gerjesztettek bennem. – Bízom benne, hogy megérted, jobban, mint valaha, hogy mennyire a te döntéseden múlik ez a játék. És ha úgy döntesz,...

ÁPR
22
2015

Nyaralás az Adrián 2. rész

hetero, szűz, tini

Másnap reggel későn ébredtünk és szomorúan konstatáltuk, hogy a lányok már megelőztek bennünk. Míg kitámolyogtam a fürdőbe, megbámultam Attilát, aki Ádám kosztümben aludt és talán elfelejtette, mert a reggeli merevedését babrálva álmosan ütközött belém az ajtóban.
- Mi van, ennyire alszol még? És miért nem vettél fel gatyát éjjelre?
- Minek - mormogta és beállt a tus alá. - Mi már mindent láttunk, ők is láthatnak. Különben is, nyaralunk, hol érdekel?
Vállat vontam, aztán gyorsan a mosdó fölé hajoltam, mert a jelek szerint ismét maszturbált. Gyorsan mosakodtam, fogat mostam és mentem az étkezőbe.
Anikó néni már elkészült a reggeli kipakolásával, a lányok kávét iszogattak, Zoli bácsi sehol sem volt.
- Jó reggelt.