MÁR
02
2015
MÁR
01
2015

Kedves Látogatóink!

A szerverköltözéskor kikerült pár új funkció, ami sajnos néhány hibát is magával hozott, ezeket a tegnapi nappal bezárólag kijavítottuk, a legutolsó egy a VIP-kérő ablakot érintő hiba volt.
Amennyiben mégis bármilyen hibát tapasztalnátok még most is, kérjük, írjatok az ügyfélszolgálati űrlapon, ahogy az eddig eltelt több, mint 10 évben, most is minden levélre válaszolunk, mindig találunk kielégítő megoldást. :)
És továbbra is várjuk történeteiteket és képregény-fordításaitokat a Tölts fel te is menüpont alatt.

És végül pár a tavasz kezdetéhez illő ajánlott történettel szeretnénk kedveskedni:

Egy szép tavaszi nap 1. rész

gruppen, anál
A tavasz örömére kijár a betoopanó jóbarátnak is a jóból ebben a háromrészes, v-ir-a által "papírra" vetett remek sorozatban.

A tavasz első ajándéka: az első Napsugaram!

hetero
Sok férfi örülne egy ilyen tavaszindításnak. :).

Tavaszi szünet Mark-kal

csaladi, testvérek, szuz
Ha már tavasz, akkor a tavaszi szünet sem lehet messze, de ez a testvérpár mégis inkább otthonmaradt. :)

További jó írást, olvasást: A Törté-Net Szerkesztősége :)

FEB
27
2015

Myrna 3. fejezet

hetero, anál

A repülőút első órájában Myrna semmi másra nem tudott gondolni, csak Brianre - és persze mindarra, amit csinálni akar vele, amikor találkoznak. Ez a masina képtelen volt elég gyorsan elszállni Portlandbe. Myrna végül ráunt, hogy félpercenként megnézze a karóráját, és hogy a leveleit szortírozza. A tankönyvhirdetések és a szakmai kiadványok között talált egy borítékot, amit egy ösztöndíjakkal foglalkozó ügynökség címzett meg. Az utolsó lehetőség, hogy talán kap valami pénzt! Majdnem lekéste a határidőt, és tudta, hogy nem ez volt a legjobb munkája, de kutatási támogatás nélkül az egyetemen nem sokáig tarthatja meg az állását. A tanári kinevezése még hátravolt.
Hezitált, félt felnyitni a borítékot. Az egész pályázatot közvetlen azután fogalmazta meg, hogy otthagyta Briant Des Moines-ban. Köszönet a groupie-knak az ihletért. Most, hogy már tudta, hogy a kormány nem hosszabbítja meg az ösztöndíját a következő tanévre, már nem valami...

*  *  *

Feleségem és a srácok

gruppen, anál, férj-feleség, nyaralás

Marcsi vagyok 33 éves. Az eset 6 évvel ezelőtt történt.
Férjemmel nyaralni voltunk egy szállodában. Lent a medencéknél volt egy kis bár. Ott iszogattunk és észrevettem, hogy 3 srác állandóan felénk tekintgetnek. Szóltam is a férjemnek,de õ csak legyintett: - Biztosan megdugnának egyszerre:) - nevetett.
Már régóta foglakozik a gondolattal: szeretné, ha többen megdugnának egyszerre.
Ezt állandóan mondogatja. Persze én, mint nő: ellenkezek ez ellen.
Még úsztunk egy kicsit és elmentünk vacsorázni. Fent a szobában lezuhanyoztunk és készülődtünk, hogy lemegyünk az erdős részre sétálni. A pincér mondta, hogy bent az erdőben van egy kis tisztás padokkal és egy büfé, ami egész nap nyitva van.
Gondoltuk, hogy megnézzük.

*  *  *
FEB
26
2015

Családi riportok 1. rész

családi, anya-fia

Jó néhány éve - miután megírtam az én igaz történetemet itt - elkezdtem "kihegyezett" fülekkel mászkálni az ismeretségi köreimben, mert lehetetlennek tartottam, hogy csak velem esett meg ilyen történés. Figyeltem a közeli és távoli ismerőseimet és kutattam a jeleket, egy - két véletlen elszólást, jelentőségteljes nézést, nem átlagos reagálást kissé vaskosabb poénra, stb. Amikor úgy éreztem, hogy valakiről nagyjából sejthető, hogy valamelyik...

*  *  *

A három domina 1. rész

s/m, anál, tini, diák, illusztrált

1. Bevezető
Panna, Dominika és Csenge már az óvodában is jó barátnők voltak. A legfiatalabb közülük a magas, karcsú, szőke hajú Csilla volt, nála két hónappal volt idősebb az alacsony, kissé telt alakú, barna hajú Dominika és a legidősebb volt Panna, ez a kissé sápadt bőrű, macskás arcú, fekete hajú lány, szintén két hónappal idősebb Dominikánál. Csenge volt közülük a legkomolyabb, bár sosem vetette meg a különféle hülyéskedéseket, míg Panna ravasz, ám könnyelmű volt, és Dominika volt közülük a legszétszórtabb és játékosabb is. Mindhárman jómódú családból származtak és Pest egyik kertvárosában laktak nagy, modern házakban. Pannának egy bátyja, Dominikának egy húga, Csengének pedig egy nővére volt.
Az óvoda után mindhárman külön általános iskolába kerültek, és bár találkoztak még néha, lassan kezdték elfelejteni egymást. Új barátokat szereztek, mindhármukat letaglózta a sok tanulnivaló - bár Csenge osztályelső lett, és a két...

FEB
25
2015

Szexbérlet 3. rész - Ez egy új világ

hetero

Egyik hét jött a másik után és minden nap egyre jobban zavart, hogy miért nem tudhat a találkozóinkról Lívi? Lehet, hogy ez mindent megváltoztatna? Más lenne a "hozzám-állása"? Nyomasztott, mégsem tisztáztam a helyzetet. Megelégedtem azzal, hogy Klaudiával szinte pontosan ugyanazt a koreográfiát csináltuk végig minden alkalommal: simogatás, dédelgetés, ölbe ülés, amíg el nem megyek, utána ölelkezés, cirógatás és könnyű búcsú. Mindez rutinszerűnek hangzik, de adott egy olyan "otthonosság" érzést, ami nagyon izgató volt. Bár ugyanazokat a dolgokat csináltuk, majdnem ugyanúgy, mégis teljesen más érzetek maradtak meg együttlét után. Imádtam a dús idomait, a feszes, halvány bőrét és az illatát, mikor felizgult.
Továbbra sem kérdeztem rá, miért idegenkedik annyira attól, hogy a szájába vegye a férfiasságomat. Ha tényleg kényes az egyensúly hármunk között, jobbnak láttam, ha semmit sem kérdezek, hiszen minek rázzam a kártyavárat tartó...

*  *  *

Spontán szex - A vadak ura

hetero

Végre valaki keményen meg fog baszni! - gondolta a fiatal nő magában, miközben az ajtóhoz sietett a halk kopogást meghallván. Minden lépéssel egyre izgatottabb lett, hisz régóta várta már az újbóli találkozót ezzel a mindenre elszánt és gátlástalan férfival, akinek a testét bármikor szívesen odaadná. Nem nagyon találkozott még olyannal aki ennyire izgatottá tette volna már a puszta megjelenésével, de azért egy kis félelem is kavargott benne, mikor szinte remegő kézzel nyúlt a kilincsért, hogy beengedje a megfelelően előkészített lakásába. Nem bízott semmit a véletlenre: besötétítette az ablakokat, mindent elrendezett, eligazított szinte minden helységben, előkészítette a játékait, mert nem tudhatta, hogy most éppen hol és hogyan akarja majd gerincre vágni a hőn áhított delikvens. Mély levegőt vett, majd lassan kifújta és próbálta figyelmen kívül hagyni az izgalmának jelet adó finom testi reakcióit. Például a keményedő mellbimbói, amik...

FEB
24
2015

Saci 3. rész

gruppen

A víz csorgását hallgattam, majd én is szedelőzködni kezdtem. Saci a zuhany alatt dudorászott, amikor bementem. Rám nézett, mosolyogni kezdett, majd kinyúlt, és behúzott maga mellé. Nyelves csókot váltottunk, ő hozzám bújt, elzárta a vizet, sóhajtott egyet, majd kilépett, és törölközni kezdett. Amikor végzett, odanyújtott nekem is egy törölközött, én is letörölköztem, majd kimentünk a konyhába enni.
Megebédeltünk, majd a hátsókertben nudiztunk estig. Mikor elkezdett alkonyodni, bementünk, lemostuk magunkról a naptejet, majd a nappaliban leültünk tévét nézni.
- Behozod a testápolót? - kérdezte Saci, majd miután visszaérkeztem azt kérdezte – Bekensz vele?
Nyomtam egy adagnyit a tenyerembe, Saci mögé álltam, és elkentem a testápolót a vállain. Picit felszisszent, a hideg krém libabőrössé tette, de aztán ahogy eldolgoztam a hátán-vállán a krémet, már enyhült. Hasra feküdt a kanapén, így a derekánál is bekentem, majd...