A+ A-

Szex a Mátrában

A történet nem kitalált. Velem történt meg néhány évvel korábban annál, amit az Egy éjszakás kaland cím alatt már megírtam. Azért adom közre ezeket a megtörtént eseteket, mert annyi év után jól esik felidézni és újra átélni a fiatalkori szexuális élményeket.
Frissen végzett diplomásként kerültem első munkahelyemre, egy nagyvállalat Műszaki Osztályára, tucatnyi férfi és néhány nő közé. Fiatal voltam, csinos és még szűz (de ezt az új kollegáim persze nem tudták). A férfiak persze azonnal megkísérelték a "friss hús" - hoz, aki én voltam a számukra, közel férkőzni.
Nem voltam sem szégyenlős, sem sértődékeny, értettem a sikamlós vicceket, tréfákat, a felém irányított kétértelmű ajánlkozásokat, csipkelődéseket is sértődés nélkül fogadtam. Nem voltak sértőek vagy kellemetlenül tolakodók ezek a kísérletek, de nem lehetett nem észrevenni. Egy kicsit hízelgett is, hogy ennyire buknak rám a férfiak, de azt a bizonyos három lépés távolságot sikerült betartanom. A hatás kedvéért gyakran szándékosan, az akkor divatos mini szoknyában jelentem meg az irodában. A férfi kollegák mohó pillantásokat vetettek combjaimra, a szoknya alól ki-kivillanó bugyimra, a melleimre, főleg akkor bámultak, amikor direkt nem viseltem melltartót, hogy a ringó melleim látványával ingereljem őket. Az összes férfi közül Gábor volt a legkitartóbb és számomra a legszimpatikusabb. Gábor, nagyon jóképű megnyerő modorú férfi volt, nyolc évvel idősebb nálam és nős létére, közismerten nagy szoknyavadász volt. A vállalat sok nőjét fektette már le, akik közül nem egy nyíltan vallotta, hogy fantasztikus az ágyban. Kollégáktól visszahallottam, hogy Gábor egy alkalommal kijelentette: "nem adom fel, meglátjátok, egyszer még Bella bugyiját is lehúzom"
Amikor megtudták, hogy férjhez megyek, az érdeklődés irántam rohamosan csökkent.
Gábor is visszavett a tempóból, és hamarosan jó barátok lettünk. Nagyon megkedveltem őt
Teltek az évek és mire harminc éves lettem már volt két gyerekem. Amikor a szülések után visszamentem dolgozni, alakomon alig látszott, hogy szültem, csak egy kicsit teltebbek lettek az idomai. A férfi kollégák ismét legeltetni kezdték rajtam a szemüket, MILF lettem számukra, vagyis a "kefélni való anyuka".
Különösen Gábor, aki közben az osztály vezetője lett, kezdett ismét ostromolni engem. Nem haragudtam rá, volt bennem annyi női hiúság, hogy hízelegjen nekem az igyekezete. Tulajdonképpen egyre jobban tetszett nekem és egy idő után izgatni kezdett, hogy vajon milyen lenne lefeküdni vele. Ahogy mondani szokták: egyszer mindennek eljön az ideje. Mint a legtöbb házasságban, nálunk is bekövetkezett egy válságos időszak. Férjem viszonyt kezdett egyik kolleganőjével, egy nálam fiatalabb ám férjes asszonnyal. Válás nem került szóba, mert egyikünk sem akart válni, bíztunk benne, hogy nem tart sokáig. A hangulat azonban nagyon feszültté vált. Egy idő után meguntam a mellőzöttséget, felmentve éreztem magam a hűség fogadalma alól. Úgy éreztem, hogy ennyi év után kereshetek én is magamnak egy kis szexuális kalandot.
Amikor ezt eldöntöttem, már csak azt kellett kitalálnom, hogy kivel. Sorra vettem a férfi ismerősöket, barátokat és végül Gábor jutott eszembe. Nem voltam szerelmes bele, de kedveltem őt és gondolatban már lefeküdtem vele. Már csak azt kellett kitalálnom, hogyan jöjjön létre a dolog. Nyíltan mégsem kérhettem meg, hogy: "Gábor, feküdj le velem" Valami olyan helyzetet kell teremtenem, hogy Gábor kezdeményezzen és nekem csak meg kelljen adnom magam. Az alkalom hamarosan eljött. Egyik délután Gábor közölte velem, hogy másnap Egerben fontos tárgyalás lesz, és mi ketten megyünk. Másnap korán indultunk, az ő kocsijával Meleg nyári napnak ígérkezett így vékony nyári szoknyát és blúzt vettem magamra és hirtelen ötlettel felhelyeztem a hüvelyembe a pesszáriumomat. Útközben megígértettem Gáborral, hogy haza a Mátrán keresztül menjünk. A tárgyalás kora délután véget ért, és mi elindultunk Parád felé. Reméltem, hogy Gábor útközben megpróbál kezdeményezni. Hogy elősegítsem a dolgot egy idő után alvást színleltem. A nagyobb hatás érdekében előbbre csúsztam az ülésen annyira, hogy a szoknyám felgyűrődjön, szabaddá téve a combjaimat, aztán vártam a hatást.
Már elhagytuk Parádot, az út kezdett felkanyarodni a hegyre. Szemeimet résnyire kinyitva figyeltem Gábort. Forgalom alig volt, Gábor lassabbra vette a tempót és egyre gyakrabban pillantott oldalt, a combjaimra. Szoknyám a kocsi mozgásától még jobban felcsúszott és időnként már kivillant alóla a bugyim is. Ettől láthatóan izgalomba jött. Aztán nem bírta tovább és úgy tett mintha véletlenül nyúlna a sebességváltó mellé, és egy pillanatra rátette kezét a combomra. Sikerült úgy tennem mintha nem ébredtem volna fel. Megrezzentem, de a szemeim csukva maradtak. Gábor elkapta a kezét, és várt néhány pillanatot aztán megismételte az érintést. Miután most nem reagáltam, rajta hagyta a kezét. Várt néhány másodpercet majd óvatosan egy kicsit tovább csúsztatta tenyerét a combomon. A félénk simogatás nagyon izgató volt és egyben biztató is. Szívverésem felgyorsult, és éreztem, hogy kezdek benedvesedni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 jonhsmith
2018. 12. 24. hétfő 18:24
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#6 tiborg
2011. 10. 29. szombat 00:07
Kituno..........(el)elveztem..... Válaszolok rá!
#5 v-ir-a
2011. 10. 12. szerda 23:28
én nem "ájultam el" tőle, sztem tök szokványos történet, mégha igaz is,persze a megszokott 2-3 gyerek után is tökéletes alakkal és feszes bőrrel, és a pasiknak extra mérettel, rövid időn belüli többszöri ejakulácioval együtt... Válaszolok rá!
#4 kattila57
2011. 10. 12. szerda 13:21
csodálatos aleirás és a fogalmazás KÖSZÖNÖM Kattila57 Válaszolok rá!
#3 tiborg
2011. 10. 12. szerda 07:25
igazhitu vagy leanykam, irasod tiszta es hiheto.(8) Válaszolok rá!
#2 Shavo
2011. 10. 12. szerda 00:18
Egynek elmegy. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2011. 10. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!