DEC
08
2015

Zsuzsám

hetero, anál

Beugrasz a fürdőszobába és utánad lépek hátulról átkarollak és megcsókolom a nyakad miközben kihúzom a felsődet és becsúsztatom alá a kezem. Apró csókokkal izgatom a nyakad mikor kikapcsolom a melltartódat és benyúlok alá. Finoman izgatom az ujjammal a mellbimbódat körkörösen. A másik kezemet becsúsztatom a nadrágodba és lassú körkörös mozdulatokkal izgatlak. Kiveszem a kezem és magam felé fordítalak. Megcsókollak magamhoz szorítva. Kihámozlak a ruháiból és megcsókollak. Beviszlek a zuhany alá és lassan magunkra engedem a forró vizet miközben minden egyes porcikádat bekenem a tusfürdővel. Lassan izgatva letusollak, Beveszem az ajkaim közé a mellbimbódat és a nyelvemmel körkörösen kényeztetem miközben óvatosan megszopogatom. Kilépve a zuhany alól megtöröllek finoman mégis erőteljesen közben izgatlak. Felkaplak és beviszlek a szobába.

*  *  *

Kalandjaim 3. epizód - Megadtam magam

homo

Elérkezett. Eljött ez a nap is. Minek egyeztem bele? Krissz már három napja nem volt itt. Nem is nagyon beszéltünk az esetek óta. Igazából csak én kerültem. Mert gondolkodnom kellett. De a sanyarú tény az volt, hogy bármennyire is próbáltam nem kívánatosnak látni, vagy nem vonzónak azt, hogy kiverem neki nem ment. Azt hogy Ő nekem csinálja és én azt élvezem, az akkori kis naiv és tudatlan felfogással még be adtam magamnak, hogy „normális”. De miért élvezem, hogy a farkához nyúlok? Ezen gondolkodtam, és két nap után feladtam, mert akárhányszor az esetre gondoltam merevedésem lett. Ezek után ma oda jött. És mintha semmi nem történt volna, vagyis pont azért mert történt valami – megkérdi, hogy ma átjöjjön –e? Tudta, hogy anyám nem lesz otthon megint, mivel reggel otthon látta nálunk, tehát délutános lesz. – Aha. Feleltem. Ennyit tudtam csak hirtelen kimondani.

DEC
07
2015

Zitakrónikák 5. rész - A férfi a háznál

családi, leskelődés, tini, testvérek

Azt hiszem, mindenekelőtt érdemes tisztázni, hogy nem Zita öccse vagyok, hanem Gellért. Hogy én hogyan kapcsolódom az ő történetükhöz? Nos, azt az elkövetkezendőekben fogom elmesélni. Mert amit Öcsi nem mondott el eddig, az az, hogy Zita nem csak az ő életét fordította a feje tetejére. Ó nem, mire vele ágyba bújt, az én családomban már semmi sem volt normális. És ezt bizony annak az őrült nőnek köszönhetjük.
2002. május 1-je. Azon kívül, hogy e jeles nap a munka ünnepe, ez az idősebbik húgom, Zsanettnek a születésnapja. Egészen pontosan a tizennyolcadik. Bezony, ekkor vált felnőtté az én kicsi hugicám, és ennek méltó megünneplésével kezdődik a történet. Valahogy így:
– Hol a húgod? – fordult oda hozzám anyám, miközben a pezsgőspoharakat töltötte tele.

*  *  *

A főnököm felesége 5. rész

hetero, nyaralás

- Kalandos nászutatok volt!
- Bizony és itt még nem is ért véget. Legalábbis számomra. De erről a részéről Zoli azóta sem tud! Másnap ugyanis befizetett egy tengeri horgászatra, én pedig úgy döntöttem rápihenek a tegnapra. Le sem mentem a tengerpartra, csak a szálloda medencéjénél pihengettem finom jéghideg koktélokat iszogatva olvasgatás közben. Páran itt is monokiniztek de rajtam fennmaradt a felső. Végre nem kellett a férjem miatt parádéznom.
Kora délután felkeresett a medence parton az éjszakai portás. Kicsit fontoskodva és titokzatoskodva közölte beszélnie kell velem. Intettem, hogy üljön le. Ekkor megvillantott a kezében egy kis videókazettát. Hirtelen nem is értettem mi van. Közölte velem, ez a biztonsági kamera felvétele a tegnapi bevonulásomról. Kifejtette, hogy azért hozta el nekem, mert nem szeretné, ha valamelyik kétbalkezes alkalmazott véletlenül belekeverné a szálloda mozijában játszott kazetták közé.

*  *  *
DEC
04
2015

Családi riportok 10. rész - 4. befejező fejezet

családi, apa-lánya, anya-lánya

Délelőtt bementem a kollégiumba, hogy néhány elmaradt papírmunkát befejezzek és összefutottam az igazgatóval. Mondta, hogy van egy jó meg egy rossz híre. A rossz az, hogy ez az utolsó hét, aztán nyárra bezár a kollégium, a jó az, hogy - mivel a kollégák és a tanulók is pozitív visszajelzést adtak rólam - ha van kedvem hozzá, elkísérhetek egy diákcsoportot egy kéthetes spanyolországi kirándulásra két másik kollégával. Mondtam, hogy köszönöm a bizalmat, de még egyeztetnem kell a főállásomban ezt, de pár nap múlva majd választ adok. Elköszönt, majd mentünk a dolgunkra. A fene se akart egyeztetni, hiszen volt annyi szabadságom, hogy el tudjam vállalni, de egy régi kollégámtól azt tanultam, az ember semmire ne mondjon rögtön igent.
Délután már Ildinél voltam és elújságoltam nekik a hírt. Gratulációként mindkettejüktől kaptam egy - egy finom nyelves csókot, majd Adri mondta, hogy neki is lenne egy bejelenteni valója.

*  *  *

A barátnőm biszexuális

gruppen

Egy péntek estén korábban hazafelé ballagva a kocsmából Biatorbágy utcáin, gondoltam mivel úgyis útba esik a házuk, benézek a barátnőmékhez annak ellenére, hogy azt mondta, egy új barátnőjével tölti az estét, mivel még nem iszogattak kettesben. Legrosszabb esetben, ha tényleg annyira kettesben akartak volna beszélgetni, elkokettáltam volna a faterjával némi pálinka és sör kíséretében. Viszont az egész házban sötét volt. Legalább is az utca felől nézve. Fannit már útközben is hívtam, és miután másodjára sem vette föl a telefont, gondoltam bekopogok. A kisajtó szokás szerint nyitva volt. Fanni már hetek óta kérte a faterját és engem, hogy műtsük meg, de mivel az apját nem izgatta a dolog, engem sem különösebben. Megnéztem, hogy a hátsó szobák valamelyikében ég e a villany mielőtt bekopogok, nehogy az legyen, hogy a csajok nincsenek is otthon, a faterjáékat meg fölébreszteném.

*  *  *
DEC
03
2015

Zoecium 1. rész - Az ébredés

maszturbáció, apa-lánya

Folyamatosan új és újabb hibák kijavítása után nem maradt más választási lehetőség. A protokoll szerint megkezdte az életre keltést. A megadott sorrend szerint először az idősebb vezető egyedek keltésével kezdett. A folyamat hibátlanul lefutott. Várta az újabb utasításokat, az automatikus vezérlést várakozó állapotba helyezte.
Karl félig már öntudatlanállapotban kezdte összerakni a fejében hol is van. Az arcába villanó fények és a vérében áramló Zoecium a fejében egyre gyorsabb gondolatáramlást hozott létre.
- Szomjas vagyok – mondta halkan. Az előtte lévő áttetsző üvegbúra hangtalanul felnyílt. A szinte ösztönös szintre fejlesztett eljárási rend alapján elsőként a kijelzőn futatta végig a szemét.
- Több egységben is vészleállás van. – állapította meg magában. Szerencsére főbb egységet nem érint.

*  *  *

Meló 1-2. rész

leszbi

1. rész
A bárpultra könyököltem és elmélyülten iszogattam a kólámat. Sosem vetettem meg a sört és az alkohol sok más formáját sem, de ha az ember elég rendszeresen jár egy bárba, és mindig legurít legalább egy pohár sört, még a végén kikiáltják alkoholistának. Én pedig az elmúlt néhány hétben egyre sűrűbben jártam a Búfelejtőbe. Nem is tudom, mi vonzott ide már majd minden nap. Talán Pultoska, a társasága, ami mégiscsak valami változatosságot jelentett az otthoni légkörhöz képest addig is, amíg a barátaim nem végeztek a vizsgáikkal, a hely hangulata, vagy csak egyszerűen az, hogy kimozduljak otthonról.
Ez a bár pedig minden igényt kielégített. Legalábbis azokat, amik bennem felmerültek. Pultoska jófej volt. Kellemeseket beszélgettünk, de hagyott csak csendben iszogatni is, amikor látta, erre van szükségem.