SZEP
15
2015

Biztos Szív

hetero

Kal körbement a szobán, még egyszer egyeztetett az embereivel, biztosra ment, hogy minden a helyén és rendben legyen, mielőtt távozna, majd az este felelőséhez, Dwayne-hez lépett.
– Rendben, Dwayne, úgy tűnik, mindent a kezünkben tartunk. Most távozom. – Normális esetben nem jött volna ide az este úgy, hogy Dwayne vezeti a csapatot, de ez a projekt fontos volt. Ha a ma este jól alakul, az még további, hasonló kaliberű szerződést fog jelenteni. A Tyler, Bridge és Anderson jogi iroda volt a legnagyobb a városban. Ők intézték az összes menő, fehérgalléros bűnügyi esetet az államban. Az, hogy Davy polgármester is jelen volt, csak egy extra bónusz volt. Az, hogy sikerült elcsípnie ezt a szerződést, csak azt bizonyította, hogy a cége kezdett nagyon is sikeressé válni. A következő néhány hétben felvesz még néhány biztonsági embert tizenkét emberből álló csapatához.

*  *  *

Kalandos élet 4. rész - Minél inkább orál,...

homo

Történetem folytatásában eltelt sajnos az előző részben leírt, csodálatosan sikerült vasárnap. Sajnos a hétfő a maga komorságával és az iskolával már kevesebb örömet tartogatott, az iskola, a sok házi feladat és tennivaló, ez mind hátráltatta azt a kibontakozó valamit, ami már túl volt egy kicsit a barátságon, de még egyikünk sem tudta pontosan, mi is ez. Szerettük egymást, és kész. Az elkövetkezendő hét nagyon lassan akart eltelni, a hét öt napja olyan volt, mintha ötven lett volna. Pistivel igyekeztünk a szüneteket egymás társaságában tölteni, már amennyire ez lehetséges volt. Sajnos a látszatot is fent kellett tartani, még ha engem nem is keresett volna senki, az már biztosan feltűnő lett volna, ha Pisti minden szünetben eltűnik a haverok mellől. Ennek ellenére a szünetek java részét kettesben, az iskola eldugottabb helyein töltöttük, egymás kényeztető társaságában. Rengeteget beszélgettünk, rengeteg forró csókot váltottunk, a...

SZEP
14
2015

Zitakrónikák 3. rész - Szexből sem árt a sok

családi, tini, testvérek

– Szerinted nem kezd kicsit abnormális lenni az, amit csinálunk? – kérdezte Zita, miközben lassan, érzékien lovagolt rajtam, és a csípője mozdulataitól lágyan hullámzó víz a mellkasomon csobbant. Anyu és apu nem aprózta el a dolgot, amikor megvették ezt a két felnőtt embert elnyelni képes szörnyet. A sarokkád már-már kényelmetlenül eluralta a fürdőszoba nagyját, a mosdóhoz és a WC kagylóhoz épp csak hozzá lehetett férni, ráadásul egy vagyonba került, de az biztos, hogy jó ötlet volt megvenni.
Három-három vízfúvóka masszírozta a hátam és a nyakam, kényelmes párna tartotta a fejem, oldalt a piperepolcon két pohár vörösbor állt, a farkamon egy gyönyörű nő lovagolt, s a beépített lámpák halvány, vörös fénye a napnyugta hangulatát keltették, holott a leeresztett redőny mögött a nap épp csak átbukott a delelőn. Testemet egyaránt melengette a bizsergetően meleg víz, az elfogyasztott bor és a tény, hogy ha nővérem mindjárt a csúcsra...

*  *  *

Nelli 12-13. fejezet

hetero, regény, nyaralás

Tizenkettedik fejezet
Robi pontosan tudta, mi történt akkor, Nelli születésnapjának éjszakáján. Tudta, hogy melyik srác ment el hamarabb a töbieknél a konyhából, de nem mondta el senkinek.
Tovább randizott Nellivel, aki minden hétvégén nála aludt. Fiatalok voltak, amikor lehetőségük volt, szexeltek. Nelli mindent megtanított a fiúnak, amit elsőéves korában, intenzív nemi élete alatt a tapasztalt szexpartnereitől megtanult. Robi alkalmazta amit Krisztától tanult, amikor csak eszébe jutott, lehúzta Nelli bugyiját, felültette az asztalra, és kinyalta.
Próbálta rávenni a lányt, hogy költözzön hozzá, de be kellett látnia, hogy kétszer másfél óra utazás sok egy kicsit egy napra. Nelli is jól érezte magát a kapcsolatban. Jó volt Robival lenni, programokat csinálni, és a szex is egyre izgalmasabb volt vele. Az análszexet egyelőre nem engedte meg neki.

*  *  *
SZEP
11
2015

Anna és a tanulás

hetero

Anna másnap vizsgázott. Mivel a szobatársa barátja megérkezett hozzájuk, így nem tudott a tanulásra koncentrálni. Össze pakolta a könyveit és jegyzeteit, majd kiment a folyosó végi tanuló szobába, abban a reményben, hogy ott egyedül lehet. Nem csalódott, egy lélek sem volt bent. Behúzta maga mögött az üveg ajtót és megigazította a sötétzöld függönyöket, hogy kizárhassa a külvilágot. Meglepődve vette észre, hogy a zárban benne van a kulcs, talán ki kellene zárnia a többieket, gondolta, de mégsem tette. Leült az ablak melletti asztalhoz és elkezdte kipakolni jegyzeteit a táskájából. Figyelmét ismét az előtte lévő lapoknak szentelve. Alig merült azonban bele a tanulásba mikor nyílt az ajtó. Egy srác lépett be rajta. Gondosan végigpásztázta a szemével, majd visszaköszönt neki. Szőkésbarna haj és magas, határozottan sportol is valamit. Hmm, nem is rossz gondolta, de ideje lenne tanulni. Azonban nem ment neki, zavarta, hogy valaki van még ott...

*  *  *

A Hang 2. rész

családi, leskelődés, tini, testvérek

A reggel további része egész normálisan telt. Sári, mint mindig, már korán felkelt. A szokásos farmer-póló kombót viselte, miközben a konyhában épp reggeli csináláshoz készülődött. Aggódva nézett az öccsére.
- Minden rendben? Olyan furának tűntél tegnap. – Mondta Sári, ahogy épp karba tette a kezét, ezzel akaratlanul is kihangsúlyozva a melleit.
"Csak nézz azokra a cickókra. Nagyobbak, mint az Északi-középhegység. Hmm, még melltartót sem visel."
- Miki?
- Minden rendben van. - vágta rá Miki, kicsit túlságosan is gyorsan.
- Megint a rémálmok? – faggatta aggódva Sári.
- Igen
- Szeretnél beszélni róla?
- Dehogy szeretnék.
- Rendben. Hogy szeretnéd a rántottát? Kolbásszal és sajttal? - kérdezte Sári, még mindig őt vizslatva.

*  *  *
SZEP
10
2015

Anyósom meglepése 4. rész - Mama és a barátnője

családi, anyós

Szerda délben pontosan érkeztem ebédelni, mamára nézve egyből láttam, hogy vékony otthonka alatt nem visel fehérneműt. Gyorsan lehűtöttem kedélyeit, bejelentve, hogy nagyon sietnem kell vissza melózni, de megígértem jövök vacsorázni, így javult a hangulata.
Munka végeztével letusoltam, vettem egy üveg pezsgőt így felszerelkezve indultam vacsorázni. Étvágy javítóként háromszor légtelenítettük pálinkás kupicánkat, majd a vacsorát leöblítve a már kellemesen lehűlt pezsgővel, a szobába ágyszélére ülve kezdtünk beszélgetni.
Behozta a maradékpezsgőt, koccintottunk megittuk a kitöltött itókát. Poharat alig, hogy letettem éreztem szája a számra tapad. Eldöntött az ágyon, vadul csókolózni kezdtünk.
Simogattam az egész testét, kezeim elérték melleit, lassan lefejtve róla a ruhát, pár pillanat alatt teljesen meztelen volt, én még mindig felöltözve nyalni kezdtem izgalomtól csatakos punciját. Nyelvem popsijára is rátévedt, melyet...

*  *  *

14 nővel a lebegőtartályban

leszbi

Valamikor a tavasz végén, amikor egyik hétköznap délelőtt hazafelé sétáltam a közeli boltból, egymásba botlottunk a volt jógaoktatómmal, Hajnival. Néhány utcával arrébb lakik, de már pár éve nem találkoztunk. Annak idején Katival, a barátnőmmel együtt jártunk hozzá.
Jó fej volt, kedveltük őt. Az igazat megvallva én vonzódtam is hozzá.
Mindig is szerettem volna kipróbálni, hogy milyen lehet lefeküdni egy szexi, idősebb nővel.
Nem azért, mert tapasztaltabb, egyszerűen valahogy szexuálisan jobban izgattak az érett nők, mint a korombeli lányok. Hajni akkoriban 34 éves volt, én 22. Egyik alkalommal,
amikor Kati nem tudott eljönni, Hajni az óra után odajött hozzám beszélgetni.
Kicsit jobban megismertük egymást. Azt mondta, emlékeztetem a fiatalkori önmagára.