A+ A-

Fiú a strandon

Pár éve történt velem ez a különleges eset. Persze minden rajtam múlott, de az egészet egy barátnom indította el bennem, amikor felhívta a figyelmemet egy fiúra.
Egy naturista strandon voltunk éppen. Most is baráti körben élveztük a semmittevést, a napot. A mai rohanó világban elég nehéz összejönni a barátokkal, de most sikerült. A barátnom mondta, hogy van a strandon egy fiú, aki nem messze napozott tolünk, és szerinte homoszexuális, és milyen kár érte, mert a lányok jól járnának egy ilyen jó kinézetu fiúval.
Szerinte azért homokos a srác, mert idonként egy idosebb férfi megy oda hozzá, aki az egyik fa alatt üldögél, láthatóan nem igazán bírja a napot, de az látszott, hogy a két férfi nagyon közeli kapcsolatban van. Nagyon kíváncsi lettem, és olyat tettem, amit egy nudista strandon tilos. Szólni nem szóltam senkinek a társaságomban.
de elhatároztam, hogy erosen nézem, szinte szuggerálom a fiút. Ha észreveszi, hogy ot nézem, és aztán visszaszemez, akkor nem homokos. Hát így is tettem. Nagyon izgató volt a helyzet. Ez a fiú kb. 180 cm magas, karcsú, már jó barna volt és igen, jóképu, mondhatni szép. Kissé hosszabb volt a haja az átlagosnál, fekete és alig hullámos. Szóval nagyon izgalmas volt látványnak is, de ami a legfeltunobb volt, az a férfiassága. Lankadtan is nagyon vastag, és hosszú, egyenes volt. Ebbol már nyilvánvaló volt számomra, hogy ezt a szép darabot nem lehet az alsónadrágban csak úgy "félre csapni". Szóval én csak néztem, néztem, aztán egyszer csak el kezdett mocorogni, és hol jobbra, hol balra nézett, mint aki keres valakit. És így is történt. Az én tekintetem volt az, ami hatott az érzékeire, és észrevett. Itt tulajdonképpen részemrol be is kellett volna fejezodni a dolognak, de nem voltam erre képes. Elbuvölt a tekintete szelíd volt, de mégis volt benne valami kihívó. Én férjes asszony voltam, és jól néztem ki, 38 éves létemre is nagyon izmos, és elég nagy melleim sem lógtak, gondoltam o is vonzónak talált, bár nem volt több 24 évesnél. Megszólat bennem a kisördög, és elmondtam az elozményeket a férjemnek. o is izgalmasnak találta a dolgot. Megbeszéltük, hogy egyedül bemegyek a vízbe, hátha követni fog.
Így is történt. Jó messze bementem, ahol már kevesen voltak, és vártam. Oda jött hozzám. Közelrol még vonzóbb volt. Elmondtam neki, hogy miért is kezdtem el nézni. Jót nevetett, és mint kiderült a nagybátyja az idosebb férfi. Nem tudtam megállni, hogy beszélgetés közben néha ne simítsam végig a karját, a mellét, és úgy láttam ot is felizgatta a szokatlan helyzet. Aztán egyszerre csak nem számított, hogy nyilvános helyen vagyunk, csak néztük egymást és közelített a szánk egymáshoz. Amikor találkozott az ajkunk, az olyan volt, mintha valami nagyon kellemes, meleg, semmihez nem hasonlítható dolog vont volna körbe minket, és aztán minden átforrósodott. Mikor az izmos nyelve befurakodott a számba, mintha villámütés ért volna. Kezünk közben felfedezoútra indult, és kölcsönösen simogattuk egymást. De egyszer csak egy labda pottyant közvetlenül mellettük a vízbe, és ettol kissé magunkhoz tértünk. Aztán pár pillanat múlva láttam, hogy a férjem jön felénk. Késobb mondta, nem tudta, miért maradtam el olyan sokáig, hát most látta. Nálunk ez nem jelent problémát, mert nyitottan kezeljük ezeket dolgokat.
Mivel volt már párkapcsolatunk, és most is valami hasonló volt kialakulóban, egyedül csak a fiú volt zavarban. Aztán gyorsan felvilágosítottuk, hogy semmi baj nem történt, párbajra sem kell számítania, kissé megnyugodott. Aztán együtt mentünk ki a vízbol, o mellénk telepedett, és beszélgetni kezdtünk. Én szerettem volna hozzá bújni, még egy kicsit élvezkedni, de neki sajnos ment a vonata és utaznia kellett a nagybátyjával. Hát ennyi lett volna az egész, de másnap olyan kellemes meglepetés ért, hogy pár pillanatig megszólalni sem tudtam. Mi ugyanis újra elmentünk a Balatonra, és napozás közben éppen olvastam, amikor árnyék vetodött rám. Felnéztem, és megláttam a fiút. Aki egyszeruen kijelentette, hogy nem tudott elfelejteni, és visszajött. A legszebb álmom látszott teljesülni. A múlt éjszakát végig beszélgettük a férjemmel és igazán nagyon sajnáltuk mindketten, hogy nem találkoztunk ezzel a sráccal elobb, csak a szabadságának az utolsó napján. Nagyon szimpatikus volt mindkettonknek, és az igazság, hogy nagyon szívesen lefeküdtem volna vele, a férjemmel hármasban. És most itt van. Míg elment inni egy kólát, mi a férjemmel megbeszéltük, hogy mindent el fogunk követni, hogy az álmom beteljesüljön, és érezhessem a két fiú száját a testemen és a férfiasságukat a testemben. A nap rendkívül kellemesen telt. A két fú a jelentos korkülönbség ellenére is gyors és " szoros" barátságot kötött, ami elsosorban abban merült ki, hogy engem mennyire tudnak, kicikizni". Persze mindennek erotikus töltése volt, ami hármunkkal történt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 genius33 2013. 02. 14. csütörtök 07:36
Nem is rossz smile
#3 Shavo 2011. 10. 23. vasárnap 23:47
Nem rossz.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 20:32
Nagyon jó az aktus(ok) érzékletes részletezése! Be lehet rajta indulni.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?