MÁJ
05
2016

Hogy szedj fel egy csajt

leszbi

Vajon tetszem neki? Nő így még nem nézett rám. –merengtem a városi éjszaka fényeiben, az ablakomban állva, a lefekvés előtti boromba kortyolva.
Aznap láttam Dórit először az edzőteremben. Az alatt az egy hét alatt, amióta lejártam, ő volt az első nő, akire úgy igazán felfigyeltem, mert sokakkal ellentétben a szexi külső mellett benne megvolt az a fajta kislányos báj is, ami igazán vonz egy nőben.
Idősebbnek látszott nálam, viszont miközben az egyik ismerősével beszélt, a viselkedése és a vékony hangja alapján kicsit kisarkítva, de amolyan ”bocs hogy élek” típusú szőke szépségnek tűnt. A pár évvel azelőtti önmagamra emlékeztetett azzal a különbséggel, hogy nekem fekete hajam van, és… khm… hogy őszinte legyek, kisebb melleim és fenekem. Szerencsére azért van mit fogni rajtam, de leginkább a helyes arcomnak és a hosszú sportos combjaimnak köszönhettem, hogy a jóképű pasik nem csak a barátnőimre hajtottak egy - egy bulin.

MÁJ
04
2016

Reggelire anya

családi, anya-fia

- Jó reggelt Robert! Mit szeretnél reggelire?
- Te tudod, mit szeretnék! De mivel te nem akarod azt megadni, amit kérek így csak kávét!
- Oh, Robert még korán van és miért csinálod ezt minden reggel?
- Te vagy az, aki mindig azt mondja, hogy addig beszéljünk arról a dologról, amíg kész nincs vagy nem kapjuk meg, így hát azért beszélek így.
- Robert ez nem csak valami örültség?
- Miért van az, hogy örültségnek hangzik az én számból, hogy nagyon vonzó vagy? Sok férfi vonzónak talál és el szeretne menni veled. Látom azt, amit ők is látnak. Meg szeretném simogatni a finom és puha bőrödet, szeretnék nagyon közel férkőzni hozzád. Csak nyisd ki a felsőgombodat a blúzodon és így betudnám, csúsztatni a kezem a blúzod alá.

*  *  *

Vini 1. rész - 14 éves cigány bombázó az út széléről

hetero, közlekedés, anál, tini, diák

A nevem András, 53 éves, s immáron huszonöt éve kamionozok, gyakorlatilag éjjel-nappal. Munkámnak köszönhetően soha nem volt családom, se tartós párkapcsolatom, alkalmi szexpartnereim viszont annál inkább. Leggyakrabban társkereső oldalakon választom ki a "prédát", de útszéli hivatásosokkal is volt már dolgom. Külsőre amúgy leginkább Ganxta Zolee-ra hasonlítok, ezt mindig meg is jegyzik nekem az ügyfelek. A különbség csupán annyi, hogy kicsit testesebb vagyok nála és tetoválásom sincsen.
Ezúttal egy igaz történetet fogok megosztani veletek, ami úton hazafelé történt meg velem. Épp a Keszthely és Fonyód közti főút mentem a kamionommal, amikor bűvöletbe ejtő jelenségre lettem figyelmes: az út szélén egy szexi, 20-as kinézetű, kislányos arcú roma bombázó állt, aki szemmel láthatóan éppen várta a következő klienst.

*  *  *
MÁJ
03
2016

Vak randi, egy kicsit másképp 1. rész

gruppen

Bemutatkozás
A történet elején rögtön be is mutatkoznék. Petinek hívnak, és 28 éves vagyok. A történet alatt, amit most elmesélek, pont szingli voltam és élveztem eme állapot előnyeit. Tudni kell rólam még azt is, hogy a szexuális étvágyam igen csak nagy és szeretek vadászgatni, főleg így, hogy nem kell félnem attól, hogy, rajtakapnak a hűtlenségen. Általában sikerül is becserkésznem a kiszemelt áldozatot, és ehez sokat hozzásegít az átlagosnál kicsit izmosabb magas testalkatom, és a dumagépem is. No de rólam ennyi elég is volna, inkább rátérek a lényegre, vagyis arra a bizarr szexuális élményemre, ami egy szép nyári kedden történt velem.
Előzmények
Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik legjobb haverommal kimentem sörözni. Jó pár sör után elárult nekem valami olyasmit, amit eddig soha nem gondoltam volna róla. A lényeg az, hogy bevallotta, hogy a barátnőjével swinger klubokat látogatnak.

*  *  *

Cathy kalandjai 4. rész

leszbi, bébiszitter

Amint Cathy felébredt, egy pillanatig zavarodott volt. Miért nem a saját ágyában fekszik? Miért meztelen? És hogy a pokolban fekszik mellette Stan?
Aztán végül teljesen magéhoz tért, és beugrottak az előző este eseményei. Az emlékek mosolyt csaltak az ajkára. Az első kör után a konyhában még nem ért véget az este. Nem, Stan férfiasan helytállt. A lánynak tetszett az apró szójáték, azt meg igazán élvezte, amit átvitt értelemben jelentett. Már jó rég’ volt, mikor utoljára valaki ilyen kiadósan megrakta. Stannek még nem volt olyan sok tapasztalata, ezt érezte a lány. Ám az energiájával és tanulnivágyásál kompenzálta ezt.
Cathy félig felegyenesedett. Egy pillanatra megtartotta magát. Fel kell kelnie? Vagy inkább ébressze fel Stant egy reggeli gyorsmenetre? Nehéz döntés. Végül a gyomra választott helyette. Előző este nem túl sokat evett, és a tejszínnel, amit az éjjel még bekapott, szintén nem lakott jól. Ideje volt reggelizni.

MÁJ
02
2016

Séta haza 3. rész

családi, anya-fia

Reggel tapogattam magam körül – nem volt ott. De nem túl régen kelhetett fel, mert még langyos volt a helye. Nagyon kellett vizelnem, hamar elintéztem, aztán kinéztem a konyhába, mert hallottam, hogy ott van. Fürdőköpeny volt csak rajtam. Anyám ott állt a konyhapultnál, kicsit álmos szemekkel, kócosan, kávéscsészével a kezében. Áttetsző hálóköntöse alatt jól kivehettem a mesés, rengő körtéit, a nagy udvarú, mogyorós, kemény bimbóit, az ágyékszőrzete sötétlő árnyékát. Gyönyörűnek találtam, és kívánatosnak, így reggel is.
- Csináltam neked is kávét – mondta, és zavartan, kissé szégyenlősen pillantott rám. – Hm, izé, szóval, nem bántad meg, ami történt?
- És te? – mosolyogtam rá üdvözülten. – Istenem, anya, olyan, de olyan gyönyörű vagy!

*  *  *

Mindent a családomért tettem! 3. rész

hetero

Elkezdődött a tanév és be akartam pótolni, amiről az előző félév végén lemaradtam és igyekeztem megfelelni annak, amit ő várna el tőlem.
Akármekkora is a gyász és a fájdalom, az idővel enyhülni, múlni fog. Egyre többször vettem észre, hogy megbámulok lányokat és kezdett hiányozni a szex.
Egy novemberi napon éppen mentem át az aulán, amikor látom, hogy két lány nézi a hirdetőtáblát. Kabátban voltak, ezért az alaposabb stírölés nem jöhetett szóba, el is fordítottam a tekintetemet. Már majdnem kiértem, amikor hallom ám a hátam mögül:
- Hé, Okoska! - majd pillanatnyi szünet után - Okoska, Tamás, ...ha jól emlékszem! - kiáltott egy női hang. A keresztnevemre felfigyeltem és a hang irányába fordultam. Hát kit látok?! “Okoska” Katalin volt az. Ő volt az egyik kabátos lány; a másik meg egy bombázó még így, felöltözve is. Kati alacsony, de formás nő volt, hiszen azért is néztem meg annyira még akkor, Földváron.

*  *  *
ÁPR
29
2016

Séta haza 2. rész

családi, anya-fia

Anyám halkan felsikoltott, megvonaglott, és érzékelhetően elélvezett ő is.
- Óh, kicsim, látod, én se bírtam tovább! - Lihegve felkuncogott. - Ó, Istenem! Milyen forró! Ennyi sok volt benned?! Ezt mind nekem gyűjtötted, babám? Ohohó, jól megkínáltad anyucit!
- Ne haragudj, anya, de annyira - fuldokoltam az izgalomtól, a szégyentől, hogy így jártam mindjárt az elején. – Nem tehetek róla, nagyon, de nagyon kívántalak már. Hosszú évek óta.
- Édesem! – vonta a fejemet a nyakába anyám, és szeretettel simogatta tovább a félig lankadt faszomat. – Hiszen én is elmentem veled! Ennél szebb udvarlást el sem lehet képzelni! Hogy ennyire kívánják az ember lányát.
A csupa sperma melle és hasa összeragasztott bennünket. Nagyot csókolóztunk, aztán anyám két kézre fogva előbb egyik, majd másik mellét, lenyalogatta róluk a maradék, szétkenődött ondómat.