A+ A-

Levelek barátomnak

1. levél
Szia kedves Barátom!
Még egy gyerekkori emlék. Írtam, hogy olyan nagy családi házban laktunk, ahol együtt éltünk nagyszüleimmel, én anyámmal, meg a nagynéném férjével és három lányával. Nagynéném, anyán húga, lényegesen, jó 10 évvel fiatalabb volt anyámnál. Már meg volt mind a 3 lánya, amikor a történet megesett közöttünk. Nyár volt, kánikula, nagy forróság valamikor a 60-as években. A nagynénivel Margittal csak ketten voltunk otthon, és az udvarban levő ásott kútból locsoltuk a kertet, nehogy kiszáradjanak a növények. A forróság miatt én egy kis gatyában, Margit egy lukas rózsaszín bugyiban és egy fehér melltartóban volt, mondván kettesben, családon belül vagyunk. Nem figyelt fel a lyukas bugyira, ám én igen. Akkor még nem volt divat a punciszőr nyírása, pláne nem a punci borotválás. A lukon szépen kilátszott hosszú barna punciszőre. Mivel nagyon meleg volt, ezért az izzadtságtól a kilógó szőrszálak is átnedvesedtek, összetapadtak, láthatóvá téve a punci kontúrjait. A szemem nem tudtam levenni róla! Hajolgattunk, locsoltunk, húztuk a kútból a vizet, és mozgás közben a melltartó is hol rátapadt a nagynéném cicijeire, hol elcsúszott róla. Akkor még sima vászon, vagy selyem cicifixek voltak, nem olyanok mint a mai rafinált betétes tartásjavítók. Már két hely között jojózott a szemem. Magit mellei a három szoptatott gyerek ellenére is igen formásak voltak, teltek, a melltartó dörzsölésétől felizgult megkeményedett csúcsos mellbimbókkal. Elábrándoztam, hogy a nagynéném ugyan, de milyen jó lenne megbaszni és a puncijába beleélvezni. A gondolattól felállt a farkam, amit észre se vettem, de Margit felfigyelt rá.
-Hát neked meg mitől sátorozik a nadrágod hékás?- kérdezte. Elvörösödtem és meg se mertem szólalni.
- Na mi van veled? - folytatta. Szégyenlősen félrenéztem, majd halkan mondtam, hogy kilátszik a puncid meg a cicid bimbója! Magára nézett, meglátta a meredező mellbimbót, majd beigazította a melltartóba. Lábait kicsit széttéve puncijára nézett, és meglátta a lukat a bugyiján, amiből a nedvesen összetapadó szőrszálak kikandikáltak.
- Most már értem mitől romlott el a gatyád szabása! - mondta nevetve. - Nem használunk új bugyit a locsoláshoz! Túl drága lenne még egyet tönkretenni. De ha már észrevetted, nézegesd nyugodtan, engem nem zavar!
- Engem sem! - válaszoltam, és már nem néztem szégyenlősen félre, hanem szemem rátapasztottam a bugyi lukára, ahol valami kezdett kinőni.
- Az meg mi, ami nő a puncidnál?
- Jézusom, kezdek felizgulni a nézésedtől! Keményedik a csiklóm! Tudod ez a nők egyik izgalmi szerve!
Nem volt köztünk csak 16 év korkülönbség, eddig csak gyerekként kezelt, de most észre vette bennem a kezdődő férfit.
- Ugye nem láttál még meztelen puncit? - kérdezte
- Még nem, de nagyon szeretném a tiédet megnézegetni!- mondtam
- Na gyere te kis pofátlan, menjünk be hozzánk! Ne itt az udvaron csináljuk, mert még meglát valaki bennünket! - és ezzel a locsolót letéve megindult a lakrészük felé. Némán követtem, és el se tudtam képzeni mi lesz most! Beértünk a szobába, ahol kellemes hűvös fogadott bennünket. Leült az ágyra és maga elé húzott. Farkam még mindig keményen állt. Megfogta a gatyám és elkezdte lehúzni, ami nem ment könnyen a kemény farkam miatt. Amikor fütyim előbukkant, meglepettem szólalt meg:
- Hallod-e Pityu, nem is gondoltam hogy már ilyen szép életre való farkincád van. Nemcsak hosszú, de elég vastag is.
Büszkén néztem rá, nem volt összehasonlítási alapom.
- Tetszik? - kérdeztem.
- Tetszik bizony! - mondta.
- Mutasd meg a puncidat meg a cicidet! -kértem.
- Te kis telhetetlen! - volt a válasz, de hátra nyúlva kikapcsolta melltartóját, lassan maga elé engedte, és elém került életem első meztelen telt, izgató igazi női melle!
- Megfoghatom? - kérdeztem.
- Csak nézésről volt szó! - mondta - majd így folytatta : Persze, de meg kell dolgozni érte! Nem elég megfogni, vedd a szádba a bimbóimat és szopogasd őket, nyalogasd, mintha fagyiznál!
Majd meg őrültem az izgalomtól meg az örömtől. Számba vettem az egyik mellbimbót és nyelvemmel megérintettem. Kezemmel a másik mellét megfogtam és szorongatni kezdtem. Lassan gyorsítva egyre élénkebben szopni kezdtem a keményedő mellbimbót. Közben orromat megütötte a felizguló punci finom illata, ami elnyomta a locsolás okozta izzadtság szagát. Kemény "munkába" fogtam és nagynéném ennek hatására sóhajtozni kezdett.
_ Nem fáj ugye?- kérdeztem tőle. Lihegve válaszolt:
- Csak csináld, ne hagyd abba! Nagyon jó! Óvatosan a fogaddal is haraphatod, de ne maradjon nyoma!
Fogsorom közé szorítottam rugalmasan is kemény bimbót és rágicsálni kezdtem Élveztem életem első női mellét, és igyekeztem neki annyi örömöt adni, amennyit ő is adott nekem. Pár perc után szólt, hogy álljak le. Megijedtem, hogy ennyi volt a történetünk, de ő felállva letolta magáról a bugyiját. Most nem ült le, hanem lefeküdt az ágyra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 BalGa 2017. 08. 6. vasárnap 16:55
1960-as évek eleje... konkrétabban 63-64 smile az nekem is nosztalgikus így 60+ évesen.
A "papás-mamás" játék eléggé konkretizálódott. De ami volt, azt itt nem lehet leírni – mert aki olvasná, pedofilnak minősülne.
#13 deajk2008 2017. 07. 8. szombat 11:35
nekem tetszett... 9p
#12 Andreas6 2017. 04. 25. kedd 07:54
A történet jó, a fogalmazás gyenge.
#11 listike 2017. 03. 29. szerda 19:11
Jó volt, írj még.
#10 cscsu50 2017. 03. 22. szerda 07:44
jó tanító néni
#9 veteran 2017. 03. 20. hétfő 09:26
Középszerű.
#8 Ulysses 2017. 03. 19. vasárnap 18:56
Jó bizony! Életszagú. Nekem az ilyen stílus tetszik.
#7 vakon54 2017. 03. 19. vasárnap 11:58
sportyman jooó!
#6 sunyilo 2017. 03. 17. péntek 21:49
Egész jó...
#5 gyuri0926 2017. 03. 17. péntek 13:39
Volt jobb már itt
#4 zoltan611230 2017. 03. 17. péntek 04:48
Jó dolga volt..
#3 A57L 2017. 03. 17. péntek 03:54
Ez nagyon tetszett.
#2 Olvasó 2017. 03. 17. péntek 00:31
12 éves létére nagy kujon volt ez a gyerek.
#1 Törté-Net 2017. 03. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?