Szemfüles após 3. rész

Szavazás átlaga: 7.67 pont (60 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 22.
Hossz: 18 992 karakter
Elolvasva: 2 095 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A délutáni nap az égen még erősen világított, és a kis kuckó fala is ontotta a forróságot magából, miközben kielégülten, és zsibbadó lábakkal sétáltam vissza a lakásom irányába. Szerencsére a rajtam lévő nyári ruhámon kellemesen átjárt a levegő, így hűtve le a testemet egy alacsonyabb hőmérsékletre, ami számomra már elviselhetőbb volt. Mire beértem a lakásba, csak arra vágytam, hogy egy kicsit lepihenjek az erős napfénytől elbújtan, és magamban is helyre tegyem a történteket. Bontottam magamnak egy rozé , és szódával készítettem egy laza nyári szomjoltót, aminek az első adagjával a kiszáradt testemet frissítettem fel. Fáradtan rogytam le a kanapéra a nappaliban, és kapcsoltam be a tv-t, valami unalmas műsort keresve. Egy szokásos agyatlan török szappanopera ment benne, valamiféle családi szerelmek kesze-kusza vonulatával, ami háttérzajnak tökéletesen megfelelt. A hirtelen megivott fröccs pillanatok alatt a fejembe szállt, és a lehunyt szemeimmel próbáltam úrrá lenni a zsibongásomon.  
A környező zajok egyre tompábban jutottak el az agyamig, ahol is, mint egy videofelvételen visszajátszva elevenedtek meg előttem apósom szobájában történtek. Ahogy incselkedtem vele, és ahogy egy szempillantás alatt elkapott a szobájában... szinte csak sodródtam a történések áradatában, mint ahogy akkor a gerincemen végigfutott egy villámlás... Testem izzott, és szívem hevesen kalapált. Éreztem, le kell hűteni magamat valahogy. Elindultam a fürdő irányába, hogy lemossam magamról ezt az érzést. Belépve a fürdőbe sebtében levetkőztem és a zuhany alá álltam. Amikor megnyitottam a csapot először hideg vizet sikerült magamra engednem, melyre testem összerezzent, mint akit ezer apró tű karcol. Tán egy pillanatra fel is sikítottam a meglepetéstől, és gyorsan korrigálni kezdtem a víz hőmérsékletét, míg meg nem találtam egy kellemes hőfokot, ami hűt, de még se izzaszt. Csak álltam bambán a csempét bámulva és engedtem magamra a vizet. Élveztem megnyugtató simogatását, ahogy a nyakamra érkező vízsugár elindul csermelyként a melleimet kikerülve, aztán hömpölygő folyamként lefelé az ágyékom irányába, hogy vízesésként hulljon alá a zuhanyzó padlójára egy monoton csobogást hallatva. Egy kopogásra lettem figyelmes, ami a zuhanykabin ajtaján visszhangzott vissza.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.67 pont (60 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2023. december 23. 09:44
#6
Az első két részhez képest sokat romlott a  minőség.
1
t
tibee72
2023. november 27. 15:02
#5
Nekem tetszett. Jó kis hármas történet.
1
plmyaq
2023. november 23. 19:15
#4
Hmmm, 10/10
1
veteran
2023. november 22. 03:49
#3
Milyen hasznos lehet az áram szünet.
1
Lolamacko
2023. november 22. 01:52
#2
Jobb lenne, ha nem lenne így ömlesztve, kicsit tagolni kellene, használni az entert. Persze ez csak formai dolog, a tartalom is jobban átjön, ha tagoltabb. Különben annak ellenére, hogy családi, tetszett.
1
T
Törté-Net
2023. november 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1