JÚN
14
2016

Andi és Viola

leszbi

18 éves koromban, bő 3 hónapja jártam Andihoz különórákra. Az érettségi közeledtével hetente kétszer - háromszor. Annyit tudtam róla, és a barátnőjéről, azért laknak közös albérletben, mert miután Andi elvált a férjétől ahelyett, hogy a szüleihez menne vissza vidékre, Violához költözött, hogy továbbra is fogadhassa a tanulóit, és így Viola is jól járt,
mert csak fele pénzébe fájt a puccos belvárosi albérlet. Azért váltak el, mert a férje gyereket szeretett volna, de Andinak nem lehetett. A férje már a kapcsolatuk elején is tudta,
és Andi szerint úgy viselkedett, mintha abszolút nem zavarná, aztán évek múlva mégis meggondolta magát. Andi 41 éves volt, amikor lefeküdtem vele és a barátnőjével,
szóval olyan 40 fele járhatott, amikor elváltak. A férje 5 évvel fiatalabb volt nála, gondolom ezért nem zavarta eleinte. Andi kedves, közvetlen, fiatalos stílusú, és életvitelű nő volt,

JÚN
13
2016

Családi riportok 11. rész

családi, anál, leskelődés, anya-fia

Egyik nap csörgött a telefonom és az az exkolléganőm keresett keresett akinek a történetét az első részben írtam meg.
- Szia! Érdekelnek még a családi esetek? - kérdezte.
- Persze. Mit csináltál már megint?
- Nem én, te hibbant! A fiam barátjának van egy sztorija ha érdekel.
- Naná!
- Akkor átküldöm majd a számát. Hívd fel ha gondolod. Nekem már elmesélte. Nem egyszerű a sztori. Én totál lehidaltam tőle, kissé durva. Na hello! Küldöm az sms - t.
Pár perc múlva már a számot hívtam és megbeszéltünk egy találkozót még aznap estére. Egy 20 év körüli, sportos testalkatú, nem túl magas pasi várt rám a megbeszélt helyen. Mivel nem akart beülni olyan helyre ahol hallótávolságban mások is lehettek, vettünk a Mekiben kávét és a parkolóban, a kocsiban kávézva osztotta meg velem a történetét. Így egy újabb gyöngyszemmel gazdagodott a gyűjteményem.

*  *  *

Emlék a gimnáziumból

hetero, diák

Dühösen hajítottam félre a jegyzetfüzetemet. Már vagy két órája olvastam át és ismételtem el újra és újra a retkes fizika tételeket, és még mindig nem voltam az értékelhető eredmény közelében sem. Nagyot sóhajtva terültem el az ágyamon, azon gondolkozva, hogy miért ilyen kegyetlen az élet, és hogy miért közeledik ekkora rohamléptekben az érettségi.
- Mi az? Fizika? - fordult felém Éva, a koleszos szobatársam, egyben pedig legjobb barátnőm. Ő nem zavartatta magát ilyen apróságok miatt mint én, hiszen szinte tökéletes volt minden tantárgyból. Míg én elkeseredetten magoltam, ő a tőle megszokott lezserséggel feküdt az ágyán, és a laptopján netezett.
- Aha. Lehet mára be kéne fejeznem - mondtam az órámra pillantva. Alig volt fél kilenc, és én mégis hullafáradtnak éreztem magam. Lehet, tényleg ez lesz a legjobb, gondoltam, egy gyors zuhany, majd egy kiadós alvás, és holnap folytatom az önkínzást.

*  *  *
JÚN
10
2016

Szingli pörgés

hetero

Egy komolytalan egy hónapos, és egy komolynak nevezhető pár hónapos kapcsolat volt Lorena rekordja 20 éves kora előtt. Tudat alatt sejtette, hogy nem igazán való neki a sok kompromisszum és a monogámia, de általában azzal nyugtatta magát, hogy még nem találta meg az "igazi"-t, tehát nem vele van a baj. Nincsen sok boldog emléke, de örült, hogy az legutóbbi járása közben párszor már szex is történt. Második barátjával vesztette el a szüzességét, 17 évesen. Az első alkalom sem volt túl kellemes élmény, de később belejött, megtanulta élvezni, még úgy is, hogy sosem sikerült eljutnia az orgazmusig. Igazából az egyetlen dolog, ami egyedülállóként hiányzott neki, az nem más mint a szex.
Nem nyüzsögtek körülötte állandóan a férfiak, inkább csak alkalmanként akadt egy-egy érdeklődő.

*  *  *

Barátnők egymás közt

leszbi

A közeli parkban sétáltunk Nórival. Már egész kellemes meleg volt, és kora reggel óta sütött a nap. Rám mosolygott, és megfogta a kezem. Megálltunk, és közelebb lépett hozzám.
- Megcsókolhatlak?
- Persze! - átöleltük egymást, és csókolózni kezdtünk. A langyos szellő az arcomba fújta dús szőke haját, mialatt a bugyijába nyúlva dörzsölni kezdtem a csiklóját. Sóhajtozva elszakadt ajkaimtól. Kibújtattam a jobb mellét a trikója alól, és már éppen a számba vehettem volna a mellbimbóját, amikor az ágyamon ébredtem. A bugyim nedves volt, lélekben félig még a parkban jártam, és Nóri sóhajait még mindig szinte testközelből hallottam.
Szexi vékony hangja azonnal a bugyimba kényszerítette ujjaim. Magam fölé képzeltem őt meztelenül, és elélvezésig ujjaztam magam. A zuhany alá állva rájöttem, miért álmodtam. Amióta egyikünknek sem volt barátja feltűnt, hogy máshogy néz rám, mint azelőtt.

*  *  *
JÚN
09
2016

Maszti társaságban 3. rész - Az engedelmes unokaöcsi megváltozik

családi, anál, vibrátor

Annyira nedves vagyok már, hogy a műfasz gond nélkül csúszik belém tövig, szinte eltűnik bennem. Pucsítok Tomi felé, amennyire csak tudok. Lassan mozgatni kezdi bennem, ki-be. Aztán meg is forgatja bennem.
- Ahh ez az! - csúszik ki a számon.
Nem akartam, hogy tudja, mennyire élvezem. Büntetésnek szántam, de nem tudom visszafogni magam. Hátra pillantok rá: szemei a puncimat és a fenekemet pásztázzák folyamatosan, farka újra életre kel.
Észre veszi, hogy figyelem, és a szemeimbe néz.
- Utasíts... - suttogja halkan, megszólalni is alig tud.
- Pofa be! - nyögöm hangosan szemeimet forgatva, és előre fordulok.
Elhallgat, és gyorsabban kezdi dugni a puncimat.
Lassan már visítok az élvezettől, muszáj magamhoz nyúlnom. Egyik kezemet a lábaim közé csúsztatom, ujjamat rányomom a csiklómra. Körkörös mozdulatokkal kezdem a testemet orgazmus felé hevíteni. Érzem, hogy nem kell sok.

*  *  *

Fokozódó izgalmak

hetero

Valaki feküdt rajtam. Súlyos, alvó férfitest, és a merevedése a csípőmnek nyomódott. Nem emlékeztem semmire, de ki az ördög lenne más, mint Áron? Alkalmi szeretőmön kívül nemigen szoktam más férfival egy ágyban aludni. Arccal tőlem elfordulva aludt, így nem lehettem biztos. A hajszín stimmelt, mindössze a frizura volt hosszabb a megszokottnál. Egy lábszár furakodott a lábaim közé, miközben a keskeny csípő célratörően kereste helyét a combjaim között. Tenyerem automatikusan végigsimított a széles háton, és altestemben azonnal felébredt az ösztönös, reggeli vágyakozás. Egy borostás áll súrolta az ajkaimat, aztán lecsúszott a nyakamra, míg én ujjaimmal a sötétszőke tincsek közé túrtam. Végigfutott rajtam a jóleső borzongás és felül akartam lenni! Hirtelen lendülettel lefordítottam magamról terhemet és lovagló ülésben fölé kerekedtem.

JÚN
08
2016

Így vettem rá a barátnőm a hármasra

gruppen

Nem volt könnyű dolgom, mert a barátnőm Andi hetero –legalább is annak hitte magát- , viszont segítségemre volt a leszbikus munkatársnőm Erika, aki már nem először csábított ágyba hetero nőket is. Jó arc csaj! Eleinte jókat beszélgettem vele, meg persze szívesen hallgattam a nőcsábász sztorijait, amikor néha megittunk egy sört munka után.
Megtisztelve éreztem magam, mert a munkatársak közül csak velem volt ennyire őszinte.
Ő úgy tapasztalta, sok ”hetero” nőben felébred a kíváncsiság, ha ismer valakit a környezetében, akivel kiélheti magát. Szerinte a valóban csak hetero nők, körülbelül annyian lehetnek, mint aki csak leszbikus, a többség biszexuális.
Az olyan nők meg, akik állításuk szerint kíváncsi heterok, kivétel nélkül biszexuálisok, még ha nem is akarnak folytatást. Persze ettől még nincs könnyű dolguk a leszbikus nőknek, mivel a legtöbb biszexuális nő nem vonzódik érzelmileg is a nőkhöz.