MÁR
22
2016

Ádi és Én 1. rész

homo

Amit rólam tudni kell: Bisexuális 17 éves gimnazista srác vagyok, 185cm magas, 80kg, barna hajjal, szemmel és sportos testalkattal. A történtet egy vidéki wellnes-szállodában játszódik, ahol én és a családom az egyik osztálytársammal(aki egyben a pasim :) ) és családjával töltöttünk el egy hétvégét, azért mentünk együtt, mert mi is és a szüleink is már 10 éve szoros barátságot ápolnak.
Osztálytársam (Ádám) külső jegyeiben hasonlított rám, azt leszámítva, hogy 10 cm-el alacsonyabb volt, amit én előszerettel róttam fel neki egy egy összetűzés alkalmával :D
Tudni kell, hogy itt már egy pár voltunk Ádival (erről a családoknak persze fogalma sem volt), és mivel minket egy szobába raktak, az öcsémet és Ádi 2 húgát pedig egy másikba, tudtuk, hogy egy fantasztikus hétvége vár ránk.

MÁR
21
2016

Erotikus családi titkok

családi, leskelődés, férj-feleség, apa-lánya

Az álom kezdett egyre jobban eluralkodni rajtam, hála a több órás, fárasztó autóútnak. Egy szál köntösben ültem a tévé előtt és vártam a soromra, apa egy alsónadrágban tevékenykedett a konyhában, anya pedig éppen leöltözött. Bár lányként nem szoktam bambulni az anyám, nem tudtam elhaladni az alakja mellett: gyönyörű, nagy feneke volt, kellően vastag combokkal és a terhességtől enyhén megviselt, de lapos hassal, és telt mellekkel. Kitűnt a többi slampos anyuka közül mindig, és előszeretettel is hangsúlyozta csodás domborulatait szűk farmerokban, cicanadrágokban.
- Nem baj, ha én megyek először? - kérdezte tőlem. - Muszáj, a fűtéstől kiszáradt a bőröm.
- Menj csak - mosolyodtam el röviden, aztán hamarosan hallottam, hogy záródik a zuhanykabin, és megengedi a vizet. Pár perc múlva apa lépett elő, és fújt egyet.

*  *  *

Az egylet 2. rész

hetero, nyaralás, szűz, tini

Csodálatos nap volt, még mindig a hatása alatt voltam. Ezt a három virágszálat, biztos soha nem fogom elfelejteni.
A nap további része elég unalmas. Ettünk, beszélgettünk és úgy tűnt hogy szüleim nem sejtenek semmit. Ennek nagyon örültem hiszen jobb, ha kimaradnak ebből. Sajnos egy szobában aludtunk, ez kissé kellemetlen volt, hiszen szinte folyamatos erekcióm volt. Az esti fürdést úgy oldottam meg, hogy csak akkor mentem ki, mikor már ők végeztek és már ágyban voltak. Alig vártam a holnapot. Úgy két óránként felébredtem remélve, hogy már reggel van. Úgy hajnali kettő körül fura hangokra lettem figyelmes. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, majd elég gyorsan feleszméltem. A hangok mellőlem jöttek. Úgy képzeljétek el, hogy a szüleim ágyának végénél volt az én helyem, pótágy. Nos mellettem a szüleim feküdtek és kicsit megijedtem. Nem akartam az őseimet szexközben látni, de mégis izgatott a dolog.

*  *  *
MÁR
18
2016

A látogató

hetero

Éjfélt ütött az óra, csak vészvilágítás volt a kórteremben ahol feküdtem, és már mindenki bőszen húzta a lóbőrt körülöttem, mindenfelől csak halk horkantások. Talán nekem is kérnem kellett volna abból az altatóból, de bíztam a fájdalomcsillapítók áldásos hatásában és a kimerültségben. Mondanom sem kell, hogy a következő események minden ez irányú gondolataimat a semmivé foszlatták. Meghallottam ugyanis a lift, semmivel sem összetéveszthető csilingelését, ahogy az emeletre érkezett.
- Ki lehet az ilyen későn? Váltás van a nővéreknél? Az nem lehet. Ilyenkor már csak nem engednek be senkit.. - tanakodtam magamban.
Tekintetem a bejáratra szegeződött, ahol jóval világosabb volt mint a kórteremben, miután meghallottam a jellegzetes magassarkú kopogását.

*  *  *

Négyes a nyaralóban

gruppen, anál, tini

Volt az én barátnőmnek Nórinak egy gyönyörű szintén 19 éves fekete hosszú hajú, nagy cicikkel megáldott bájos, kislányos arcú szépséges barátnője. Néhány átkúrt éjszaka után dolgoztattam az agykerekeimet, milyen szép is lenne Rékát is bevonni a mi kis hancúrpartijainkba, azért parti mert ha nem bírtam Nórival hívtam Attila barátomat segéd kezet (farkot) nyújtani Nóri örömére, és bánatára néha.
Nem sokat váratott Nóri - megbeszéltem Rékussal, benne van.
- Miben? - kérdeztem. Játszottam a hülyét, mivel épp bevásárláskor közölte velem halaszthatatlanul.
- Megbaszhatjátok Attival, úgy sem volt még két férfival. Jah az már komoly fegyvertény - válaszoltam neki.
És kezdetét vette Atti barátommal a parti szervezése. Bíztam benne nagy élmény lesz, mivel közösen jártunk strandra, tisztában voltam Réka adottságaival.

*  *  *
MÁR
17
2016

Medvebocs

hetero, szűz, tini, diák

A gimnáziumi létem első napjai maradandó élményekkel kezdődtek. A vegyes osztályban sokkal több volt a lány, amit nagyon nem bántam, és még viszonylag visszahúzódó létemre is mindenki kereste a társaságomat. Ekkor még nem is annyira a testük érdekelt, mint a személyiségük. Hiába voltak a vágyaim kibontakozóban, mégis az első heteket szerény puhatolózással töltöttem. Vesztemre. Szép lassan kialakultak a klikkek, amikből én, tanulásra és tudásra hajtó, rendre kimaradtam. Egy idő után sem a fiúk, sem a lányok nem fogadtak be a saját kis világaikba.
Annyi fiatal között magányos maradtam, és ha néha el is lehetett némelyikükkel beszélgetni, többnyire hamar egyedül hagytak, mert nem számítottam megfelelő partnernek az ő felfogásukban. Nekik a buli és a hülyeség számított, míg én eminens tanulóként az élet fontosabb dolgaira koncentráltam.

*  *  *

Emily büntetése

s/m, anál, bilincs

A bőrszínüktől eltekintve David és Curtis akár ikrek is lehettek volna. David 170 centi magas, nagyon sötét hajú és fekete szemű. Curtis 180 centi magas, mogyoróbarna hajú és barna szemű. Mindkettőjük bőre vékony, keze erős, testalkata sportos. Mindkettőjükkel a Craigslisten jöttem össze, úgy egy év eltéréssel.
David levelezőtársat keresett. Barátokká és szeretőké váltunk. Elég dögös pasas, az egyetlen, akinek teljesen az uralma alá tudom engedni magam. Bízok benne, ő pedig imád engem. Ettől oly csodás a szexuális életünk.
Curtis olvasta egy történetemet, és írt nekem. Chatelni kezdtünk, és aztán szexchatbe bonyolódtunk, amitől el is élveztem egy éjjel. Erről is írtam egy történetet. Ezután hamar elfajultak közöttünk a dolgok. Végül muszáj volt találkoznom vele, hogy megtudjam, a valóságban is olyan felvillanyozó-e a csókja, mint online.

MÁR
16
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 4. resz

családi, nyaralás, anya-fia

Péntek esti fárasztó események után olyan dél körül kezdtem magamhoz térni. Fejemet nehezen emeltem fel a párnámról miközben azon gondolkodtam,hogy milyen csodálatos is volt az elmúlt éjszaka.
Gyorsan csináltam egy kávét és kiültem anyu mellé a teraszra aki megszokott módon ismét a gyönyörű sárga fekte mintás bikinijében olvasgatott a napernyő alatt. Finom érzéki csókkal és mosollyal köszöntött.
- Milyen volt a tegnap este?
- Egész jó volt, kicsit többet ittam mint kellett volna.
- Ne haragudj,hogy olyan hamar feljöttem,de tényleg nem éreztem magam jól.
- Semmi gond. De most már jobban vagy?
- Igen
- Annak örülök. Lemenjünk ebédelni?
- Persze mehetünk,ha magadhoz tértél – majd közelebb ült és a vállamra döntötte arcát.