A+ A-

Hogy szedj fel egy csajt

Vajon tetszem neki? Nő így még nem nézett rám. –merengtem a városi éjszaka fényeiben, az ablakomban állva, a lefekvés előtti boromba kortyolva.
Aznap láttam Dórit először az edzőteremben. Az alatt az egy hét alatt, amióta lejártam, ő volt az első nő, akire úgy igazán felfigyeltem, mert sokakkal ellentétben a szexi külső mellett benne megvolt az a fajta kislányos báj is, ami igazán vonz egy nőben.
Idősebbnek látszott nálam, viszont miközben az egyik ismerősével beszélt, a viselkedése és a vékony hangja alapján kicsit kisarkítva, de amolyan ”bocs hogy élek” típusú szőke szépségnek tűnt. A pár évvel azelőtti önmagamra emlékeztetett azzal a különbséggel, hogy nekem fekete hajam van, és… khm… hogy őszinte legyek, kisebb melleim és fenekem. Szerencsére azért van mit fogni rajtam, de leginkább a helyes arcomnak és a hosszú sportos combjaimnak köszönhettem, hogy a jóképű pasik nem csak a barátnőimre hajtottak egy - egy bulin. Nem könnyű, ha agyonsminkelt nehézbombázókkal vagy körülvéve, viszont –ne mondd vissza nekik - a belülről fakadó nőiesség terén, aminek a látszatát nem push - up melltartóval kell kelteni, messze állva hagytam őket.
Bár szerettem és persze kívántam a pasimat, mindig is szebbnek láttam a női testet, és Dóri egy személyben testesített meg mindent, ami miatt vágytam egy nőre.
Fekete sportnadrág volt rajta. Az a fajta, ami a testhez simulva átveszi a fenék és a combok alakját, de a lábszárhoz már nem feszül, hanem ugyanakkora az átmérője bokáig, a köldökig érő trikója pedig a szolid dekoltázsa ellenére szintén jól kiemelte az alakját.
A gondosan kiművelt combjaiból látszott, hogy nem ma kezdte az edzést.
Az arcát néztem. A tágra nyílt kerek macskaszemeit, a pisze orrát és ahogy a telt ajkain keresztül gyorsabban veszi a levegőt, miután igazított a copfján és magasabb fokozatra kapcsolt a futógépen. Eleinte nem vette észre, hogy figyelem.
Azon gondolkoztam, mivel fogom megszólítani, közben többször körbenéztem, majd a perifériából úgy éreztem, engem néz. Telibe kaptam, amint végigmér magának. Amikor összeakadt a tekintetünk, nem mosolygott sejtelmesen vagy ilyesmi, csak reflexből félrepillantott. Miután felszabadult a mellette levő gép, odamentem és felvettem vele a lépést.
- Szia! Anna vagyok.
- Dóri.
- Nem akarlak zavarni, de kicsit később segítenél a fekve nyomó padnál?
- Persze.
- Köszi! Csak futni járok ide, meg a hátamat erősíteni, hogy bírjam az állómunkát,de kíváncsi vagyok, mennyit bírnék el. Egyszer mindent ki kell próbálni! –elmosolyodtunk.
- Még nem láttalak itt. Mondjuk én ritkán járok, de gondolom még új vagy.
- Igen. Régóta sportolok, de ide még csak egy hete járok. Itt jó a zene, meg sokféle gép van. Szinte minden este lejövök.
- Én csak olyankor, ha stresszes napom volt a munkahelyen.
Miután mindketten kellően levezettük az aznapi feszültséget, azt kérdezte:
- Iszol velem egy forralt bort?
A Ferencziek tere fölötti sétáló utcában vettünk egy - egy pohárral.
- Imádom a karácsony előtti hangulatot! –mondta.
- Én is. Csak aztán hamar eljön az újév, és elveszik a tél varázsa.
Elmosolyodtunk.
Látszott, hogy szimpatikus vagyok neki, de nem adta jelét, hogy akarna tőlem valamit, én pedig még korainak éreztem, hogy randira hívjam, mivel volt már egy sikertelen próbálkozásom egy csajnál, és másodjára jobbnak láttam finomabban kipuhatolni, hogy mi újság van. Előbb valami olyan alkalmat teremteni, ahol nyugodtabb körülmények között jobban megismerhetjük egymást. Miután megittuk a forralt bort, rákérdeztem, volna e kedve másnap délután futni egyet a Margit –szigeten, mivel mint kiderült, hozzám hasonlóan Dóri is természetkedvelő volt. Örömmel vette, és számot cseréltünk.
- Ilyenkor szoktam ide kijönni, amikor kezd sötétedni, és kigyulladnak a városi fények. - mondta miközben sprinteltünk a Margit - sziget Pest felőli oldalán. - Ezt szeretem a télben, hogy korán sötétedik. Főleg amikor esik a hó.
- Mintha magamat hallanám. –elmosolyodtunk. -
Nem gondoltam, hogy 27 éves, annyival azért nem látszott idősebbnek nálam. Én 22 voltam. Miután fény derült még néhány közös vonásunkra, felvetettem, hogy egy esti iszogatás keretében folytathatnánk a beszélgetést.
- Nem bárra gondoltam, most nincs kedvem a hangzavarhoz, csak ha van kedved, örülnék, ha mondjuk nálam vagy nálad meginnánk valamit.
- Mit szólnál, ha nálam lennénk? Van egy kis bárszekrényem. Olyan koktélt csinálhatsz magadnak, amilyet csak akarsz! –mosolygott.
Lemondta a találkát a pasijával, és én is felhívtam a barátomat, hogy az estét egy új barátnőmmel töltöm. Hétköznap volt, különösebben nem készültünk sehova.
8 - ra beszéltük meg, hogy átmegyek. Már tudtam, hol lakik, mivel előző este láttam, melyik háztömb kapuján megy be, miután megittuk a forralt bort.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.64 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2016. 08. 9. kedd 11:49
Olvasmányos, jó történet.
#12 A57L 2016. 05. 15. vasárnap 04:25
Kellemes,szép,de inkább csak leírás.
#11 genius33 2016. 05. 10. kedd 18:54
Jójez :P
#10 Annaahh 2016. 05. 5. csütörtök 21:57
Persze, az számomra is világos, hogy szerinted miért jobb, a Túl jó barátnőm! Nem semmi állás vagy ilyesmi, csak nincs értelme azok után írogatnom, hogy az Anyukák egymásközt 9 pontot ért el és tudom, hogy a további ötleteim úgysem érnének el ennyit.
Ez viszont...
A virágárus lány!
Na ezzz!
Ez lesz a csúcs, mindegy ki mennyire pontozza.
Ezután már nincs miért írnom!
Te gondolom sejted miért mondom.
De aztán idővel ki tudja, ha nem lesz jobb dolgom...
#9 Ulysses 2016. 05. 5. csütörtök 21:45
Annaahh, abbahagyod? Csak nem találtál valami állást? Esetleg valami más kategóriában próbálkozhatnál. Az a "Túl jó barátnőm" tényleg jobb ennél. Elemezgetni kellene, kétszer-háromszor átolvasni mindkettőt, hogy meg tudjam magyarázni, az miért ütött nagyobbat. Most csak sejtésem, megérzésem van róla.
#8 sunyilo 2016. 05. 5. csütörtök 21:32
Olvasmányos...
#7 Ulysses 2016. 05. 5. csütörtök 21:28
Nem rossz, nem rossz. Mibe is kössek bele? Olyan kellemes lineáris sztori.
Áh, inkább hagyjuk! Nem a kedvenc kategóriám. Bevallom, nem is értek hozzá.
Azt a nagy dobást viszont kíváncsian várom.
#6 Annaahh 2016. 05. 5. csütörtök 18:48
Lesz ám jobb is!
Az utóbbiak közül sokra csak kíváncsi voltam, pedig sejtetettem, hogy nem lesz nagy szám. Amire büszke vagyok az az Anyukák egymásközt meg a
Túl jó barátnőm. (mondjuk ez utóbbi csak 8 pontot kapott, de nekem tetszik)
És ma töltöttem föl azt, ami után egy időre búcsúzom, mert a csúcson kell abbahagyni. Annál jobbat már nem fogok írni.
Remélem nektek is elnyeri a tetszésetek!
A virágárus lány
Gondolom egy-másfél hét mire elbírálják és fölkerül.
#5 papi 2016. 05. 5. csütörtök 18:37
Nem rossz.
#4 cscsu50 2016. 05. 5. csütörtök 10:59
elmegy
#3 veteran 2016. 05. 5. csütörtök 07:57
Ha nekik jó csinálják.
#2 feherfabia 2016. 05. 5. csütörtök 06:22
Egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?