Szabados család 1. rész - Kezdetek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#44 listike 2014. 09. 10. szerda 06:53
Nagyon jó.
#43 zoltan611230 2014. 03. 23. vasárnap 18:58
Jo.
#42 feherfabia 2013. 12. 26. csütörtök 06:05
#41 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 15:39
Meredek. Túl gátlástalan.
#40 rajtvok 2013. 08. 13. kedd 03:14
tetszik várom a folytatást!
#39 zsuzsika 2013. 07. 8. hétfő 16:31
Folytasd !
#38 gibbon2 2013. 07. 2. kedd 13:21
Jó kis történet!
#37 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:38
Kicsit perverz.
#36 gaborthefirst 2013. 06. 30. vasárnap 11:10
Dobszi: társalkodóban írjál. Ja, és ha lehet ne személyeskedve...
#35 axelley 2013. 06. 30. vasárnap 10:28
T. Dobszi: Válaszom a fórum részben, ne írjuk teli az üzenő falat.
#34 Dobszi 2013. 06. 30. vasárnap 10:03
A helyesírási hibákért elnézést kérek, csupán a telefonom néha megváltoztatja, vagy kihagyja amit begépelek.
#33 Dobszi 2013. 06. 30. vasárnap 09:58
Kedves axelley!
Ha értelmezed írásom, láthatod, hogy a vérfertőzés fogalmának eredetét írtam le. Igaz nem fejtettem ki, gondolván azt hogy érthető. Maga a családon bellüli szex nem meríti ki a szó eredeti jelentését, amennyiben nem nemződik belőle utód.
Amúgy ha a lányom szabad akaratából ezt akarná tenni, természetesen mint apa nem tapsolnék az ötletének, de mivel nem tarthatom napi 24 órát lakat alatt, ezt csak a nevelésével érhetem el. Az ennyivel idősebbekhez való vonzódás két leggyakoribb oka (mely kb. az esetek 95%-át lefedi) az apa (fiúk esetében az anyak), vagy annak figyelmének hiánya, illetőleg a saját korosztályban "tapasztalás" által kiváltott mély csalódás vagy undor.
Amúgy pedig a téma mint fantázia érdekel, mind a gyerek, mind a szülő szemszögéből megírva, vagy bármely más szereplő szemszögéből, de ettől még nem tudnék a saját gyermekeimre ilyen szemmel nézni. Minden egészséges ember, akinek gyereke van, attól a pillanattól, hogy elösször meglátja, s a karjában tartja, az a legfontosabb, hogy megóvja. (Csak a gyengeeéjüek számára ennek alapja a védelmező ösztön). A történet a fantázia szintjén izgató, hisz ott mivel elméletben nincs konkrét személy, az erkölcsi gátak kevésbé aktiválodnak. Ha ilyennel a valós világban találkoznék, bizonyosan nem ilyen könnyedén reagálnék. Természetesen ehhez kell a megfelelő szintű intelligencia, mely felfogja a különbséget valóság és fantázia közt. Pl.: attól, hogy szeretem a horrort, mint műfajt, nem állok neki lemészárolni az embereket. Természetesen mindenki úgy látja a dolgokat ahogy akarja, illetve ahogy azt a rendelkezésére álló információkból megitéli.
#32 axelley 2013. 06. 30. vasárnap 03:04
Tisztelt Dobszi:Te is vérfertőzést használsz nem pedig "családi". Gratulálok végre valaki.

Neked van egy 13 éves kislányod, de nemi életet szeretne élni. Te nem ellenzed, mert szabad akaratából akar egy 40 éves férfival lefeküdni. Aha ezek szerint te nagyon jó apa lehetsz. A feleséged meg tapsikol, hogy juhé egy nálánál öregebb fog a saját lányával lefeküdni elvenni a szüzességét 13 évesen szabad akaratból, mert mi nem ítélkezzünk. De akkor már hívjátok meg az egész családot és csináljátok. De légyszi történetet ne írjatok belőle így is már unalmas ez a téma.

De én már nem csodálkozok semmin. Elvégre a Hősök Terén forgattak néhány éve szexfilmet/jelenetet. Amiben a rendőrök is csak bele nevetek.
Szereplők szabad akaratukból tették. A közönség nagy őrömére.
Én azt hittem ez egy büszke nemzet, de csak a múltjára lehet büszke. A jelenére nem. Éljen a beltenyészet ez meg is látszik.
#31 Dobszi 2013. 06. 30. vasárnap 02:21
Úgy gondoltam többet nem foglalkozok olyan hozzászólókkal, akiknek az IQ-ja a 0-hoz redukál, de olybá tűnik kivételt kell tennem.
Kedves gaborthefirst: ajánlanék figyelmedbe jó néhány pszichológia szakkönyvet, bár szerintem a csökkent felfogóképességeddel már a borítónál elakadnál. Az ember igenis ösztönlény, bárhogy is tekintesz magadra. Kétlem, hogy tudnál olyan cselekvést mondani, amely ne lenne visszavezethető egy alap ösztönre.
A vérfertőzés mint fogalom eredete egyszerű, s semmi köze az erkölcshöz. Egyszerű biológiai tény, hogyha két (bármilyen fajú) egyednek túlságosan hasonló a génállománya (gyengébb elmédnek egyszerűen megfogalmazva "vérrokonok" wink nagyobb valószínűséggel születik genetikailag abnormális, vagy beteg utódja. Ennek, azaz a beltenyészetnek igyekeztek, mind a törvényi, mind szociális gátat vetni, az erkölcsi töltet későbbi.
A pedofília látszólag egyszerűen behatárolható, de ha így lenne nem váltana ki éles vitákat. Itt ismét csak ismételni tudom magam, nem a biológiailag éretlen (kb.: 0->12~14 éves korig) gyermekekről beszélek, melyekkel bárminemű szexuális kapcsolatot magam is beteges, kegyetlen, s szigorúan büntetendőnek tartok,hanem azokról, akik már ismerkednek saját szexualitásukkal, s amennyiben ezt egy már jogilag nagykorú személlyel teszik szabad akaratukból, mindennemű kényszer nélkül, azt nem tudom elítélni.
Rólad pedig csupán annyit, hogy ha hétfőn mész vissza a hőn szeretett kőbányádba törni a követ, van ott egy csákány nevű célszerszám, mely megkönnyíti a dolgod, bár megértem, hogy okosabbnak tartod a folyamatot egy kevésbé használt eszközzel elvégezni, de bármilyen keményfejű is vagy, kérlek vigyázz a fejedre, mert ha még az értelmetlen írogatás képességét is kivered belőle, egy értéktelen, személyeskedő, fantáziákkal hadakozó "Don Quijote"-val lenne kevesebb az internet.
#30 Bob__ 2013. 06. 29. szombat 23:59
Pedig de!
#29 sanyi0227 2013. 06. 29. szombat 22:15
igen jó kezdet , folytatás is legalább ilyen ha nem jobb .10.
#28 gaborthefirst 2013. 06. 29. szombat 19:16
Nagyon elfogultan törölgetik a hozzászólásokat, ezek szerint rágalmazni szabad... de nem engem. Tisztázzuk a dolgokat.
Ellenkezőleg bob. Én pont nem állatnak tartom az embert, nem ösztönlénynek, akit az ösztönei pl a fajfenntartás motivál, hanem lelkiismerettel rendelkező értelmes lénynek. Ezt is írtam, az egy dolog, hogy képtelen vagy a mondatok helyes értelmezésére. Dobszi szerint az ember olyan, mint az állat, az embernek állati ösztönei vannak, amit elnyom, szerinte ez különbözteti meg az embert. Vagyis dobszi szerint az ember állat módjára ösztönlény, egy olyan állat, aki uralkodik az ösztönein. Téved...
Tartózkodjál bob a velem kapcsolatos téves tartalmú kijelentéseid nyilvános közlésétől.
És ez nem egyetértés kérdése, a beteges aberráció nem olyan, hogy az egyik a sört szereti, a másik a bort, amit értelmes ember annyiban hagy. Ezt csak szeretnéd. A vérfertőzés és a pedofília nem természetes emberi hajlamok, mentálisan egészséges ember ilyenekről nem fantáziál. Arról már igen, hogy az ilyen emberekkel mit lehetne kezdeni... ugye már nincs is kedved röhögni.
Szálljál le rólam.
#27 Bob__ 2013. 06. 29. szombat 15:41
De, kell velük foglalkozni, csak nem idegeskedni kell, hanem röhögni rajtuk.
Amúgy Dobszi okfejtését érdemes megfontolni. Ez különböztet meg minket elsősorban az állatoktól, hogy mi nem úgy éljük meg a fantáziánkat mint ők.
Egy kutya nem morfondírozik, hogy megharapjon e valakit, ha már erre gondol, harapni is fog.
És abban se vagyunk állatok, hogyha nem tetszik valami akkor nem elpusztítani akarjuk a másikat. Ha nem értünk egyet nem értünk egyet. Értelmes ember, ha nem tetszik neki valami, akkor hagyja annyiba, nem direkt olvas olyan sztorit, ami nem tetszik neki.
Gábor abban téved, hogy az embereket állatoknak nézi, egyszerű ösztönlényeknek.
#26 papi 2013. 06. 29. szombat 12:36
Nem rossz
#25 Bob__ 2013. 06. 29. szombat 11:31
Ez egy egyszerű történet, mint egy faék smile
Nekem tetszik, hogy ilyen nyers lett, persze a szóhasználatot még lehetne bővíteni, mert itt ott sok az ismétlés.
És ha véletlen valaki nem ért egyet vele, először csak elkezdi sértegetni, a következő hozzászólásába már el is akarja tenni láb alól nyes