A+ A-

Unokahúgom

Ez a történet tavaly nyáron történt velem. Akkor töltöttem be éppen a 18. életévemet és én nem örültem ennek, mivel még nem volt barátnőm és ez engem igen bántott. Sajnos nem igazán tudom, hogy mit kellene tennem, hogy egyel is összejöjjek, mivel lány barátaim viszont vannak. A lényeg az, hogy én azon bánkódtam milyen szar az élet, de egyet megtanultam már rég az életről. Az élet írja a legjobb történeteket. Ez most sem volt másképp.
Egy hónappal a születésnapom után úgy július közepén nagymamám úgy döntött, hogy meglátogat minket. Meglepetésemre unokahúgom, Anikó is vele jött. Csak fél évvel fiatalabb, mint én. Már nagyon rég nem láttam és nem is gondoltam volna, hogy ilyen csinos lett. Kb. 170 cm magas volt, a súlya olyan 45-50 kg között lehetett, formás feneke volt és tenyérbe illő mellei, barna vállig érő haja, kék szeme és elragadó mosolya. Az alvás úgy lett megoldva, hogy Anikó az én szobámban alszik este. Felkísértem a szobámba és segítettem neki kipakolni. Azt mondta, hogy kimegy a fürdőszobába átöltözni. Ami a szobám mellett van közvetlenül. Miután bement pár másodperc elteltével elindultam, hogy lemegyek, és majd ott megvárom, de amikor elmentem a fürdőszoba ajtó mellett láttam, hogy résnyire nyitva van.
Én hirtelen megálltam és benéztem a kis résen. A tükörben láttam, amint épp öltözik. De nem láttam sokat csak a csodálatos melleit, de azt is csak melltartóban, ami kicsit rózsaszínes beütésű volt. Az adrenalin hirtelen az egekig szökött fel bennem, mikor elkezdte kicsatolni a melltartót, de elfordult a tükörtől mikor levette, így nem láthattam a formás melleit. Én pedig remegő lábakkal elindultam lefelé. Nem sokkal később utánam jött. Bementünk a városba és megmutattam neki minden szép helyet, ami csak az eszembe jutott, de sajnos délután kissé viharosra fordult az idő. Mire hazaértünk az eső is eleredt.
Eljött az este, és már mindenki elment aludni úgy este 11 fele. Már Anikó is bebujt az ágyába, és én is elmentem lezuhanyozni. Pár perccel azután, hogy lefeküdtem én is egy nagyot csattant az ég. Még párszor nagyot dörrent, amire Ancsa felébredt. Ilyen vihart még nem láttam soha. Majdnem minden percben legalább hármat dörgött az ég, és a villámok olyan gyorsan váltották egymást, hogy az éjt kékesen villogó nappallá varázsolták. Anikó a takarójába burkolózva odajött hozzám és suttogva megkérdezte, hogy aludhatna e mellettem. Én egy kis habozás után igent mondtam. Úgy feküdt le mellém, hogy a takaróját félig az én takarómra fektette, majd magára húzta az enyémet is félig, majd hátat fordított és oldalt feküdt. Szorosan hozzám simult, amire hát fiú lévén én egy kis bizsergést éreztem és szó mi szó kissé megkeményedett a farkam. Nem akartam, hogy észrevegye, mivel a feneke hozzáért ezért egy kicsit a csípőmet hátrébb húztam. Így feküdtünk egy óráig körülbelül és a vihar is alább hagyott, de én nem tudtam aludni.
Folyton "rossz" gondolatok voltak a fejemben. Aztán nem bírtam tovább és úgy döntöttem, hogy megteszem. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megfognám a fenekét, hisz lehet ez az utolsó alkalom, hogy megtegyem egész életemben, bátorítottam magam ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal. Sajna a kezem kissé hideg volt így fel kellett melegítenem, hogy nehogy felébredjen. Ez egy kis ideig eltartott, de megérte a várakozást. Először a derekára tettem a kezem, mert féltem, hogy felébred hiába a kézmelegítés. De nem így történt. Erre kissé bátrabb lettem és lecsúsztattam a kezemet a combjára és éreztem a tangálya gumiját. Nem gondoltam volna, hogy abban alszik. Aztán a combját kicsit megsimogattam.
Újra elkezdtem izgulni és az adrenalin felment bennem teljesen. Lassan rácsúsztattam a kezemet a fenekére. Leírhatatlan érzés volt. Feszes volt és gömbölyű, olyan volt mintha az én kezemre lett volna kialakítva. Szinte tökéletes. Aztán megszólalt bennem a jóság és levettem a kezem. Mondtam magamban, hogy ezt nem szabad, hogy képzeled, mégis csak az unokahúgod. De még mindig nem tudtam elaludni és ekkor megfordult Ancsa. Azt hittem, hogy felébredt, de csak a hátára fordult és úgy aludt tovább.
Újra előbújt belőlem az ördög és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha most a mellét fognám meg. Így hát elindultam a kezem újra. A hasára csúsztattam lassan a kezem, majd ott vártam egy kicsit. És szép lassan elindultam fölfele. A szívem egyre hevesebben vert és az adrenalin majd szétvetett. A kezem is kissé elkezdett remegni. Attól féltem, hogy felébred. Hirtelen elérkeztem a melleihez. Lassan rácsúsztattam a kezemet a ball mellére. Éreztem a mellbimbóját, a hamvas bőrét. Annyira izgultam, hogy az érzékeim érzékenyek lettek és éreztem a bőre kis egyenetlenségeit.
Újra elkezdett kicsit fészkelődni, amin én nagyon megijedtem és kivettem gyorsan a kezemet. Nem ébredt fel szerencsére és nem is fordult meg. A phallusom teljesen merev volt a szívem majd kiugrott a helyéről úgy dobogott. Ám a kezdeti sikereimen felocsúdva arra gondoltam, hogy mi lenne, ha benyúlnék a bugyijába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L 2016. 10. 31. hétfő 06:26
Sok dolgozni való van rajta.
#15 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 03:32
Holvan a folytatás?
#14 listike 2014. 01. 13. hétfő 19:31
Ez már nem igaz. Itt sincs folytatás.
#13 krisz 2008. 10. 6. hétfő 11:11
minden kezdet nehéz de,ha már elkezdted fejezd,is be
#12 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 03:40
bizony,bizony.
#11 tiborg 2007. 08. 26. vasárnap 02:29
Van kepzeleted.Csak ne nyujtozz
tovabb,mint a takarod!!
#10 WtF 2007. 08. 19. vasárnap 00:05
És mit oktatnak azon a tangályán?
#9 barni 2007. 06. 20. szerda 15:02
szerintem is jó :)
#8 Ády 2007. 05. 27. vasárnap 00:00
erotikus részek kiválóak, és amikor aztmondta a csaj: é is kívánlak. szóval ez baromi jó ötlet, ettől mindenki felizgul. a bevezetésnek kicsi az esélye, de hihető! 10 P
#7 laci bácsi 2007. 03. 21. szerda 16:38
Nézd, a vihar is lehet jó ürügy!
#6 laci bácsi 2007. 03. 21. szerda 16:38
Nézd, a vihar is lehet jó ürügy!
#5 Tomesz 2006. 08. 3. csütörtök 16:13
na sztem ez egy igen jó történet 10es. Egész reális is. Mondjuk nemtom, ogy egy majd 18 éves lány bekéeckedjen egy 18 éves csákó mellé a vihar miatt, de amúgy sztem tök reális. Még igaz is lehet. Nincs semmi, hogy ő már 5ödször élvezett el, mikor már éreztem én jövök, meg hasonlók.
#4 david70 2006. 02. 9. csütörtök 21:07
Sajnos a sémák itt is előjöttek. odabukhatok e melléd, stb
De amúgy jó:
#3 guszti 2006. 02. 8. szerda 23:15
Nagyon jó a történet 10 pont
#2 lakó 2006. 02. 8. szerda 11:36
folytazás?
#1 Törté-Net 2006. 02. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?