A+ A-

Egy fiú babaországban 13. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Nemasis Enforcer
- Szia, Anya - köszöntötte April az anyját, ahogy betessékelte őt és Stacy-t a házba.
- Szia, Édesem, na, hogy vagytok meg az új helyeteken? - kíváncsiskodott Marie, ahogy megölelte és arcon csókolta legidősebb lányát.
- Jól, anya - mondta April, mielőtt a nővérét, Stacy-t is megölelte volna.
Stacy és Marie voltak a család utolsó tagjai, akiket a Lee és April által rendezett házavatóra voltak hivatalosak. Az új házba való beköltözésük utáni első szombat volt és mivel aznap Lee dolgozott, ezért úgy gondolták, hogy ez lenne a tökéletes időpont egy bulihoz.
- Tehát akkor mindenki itt van? - kérdezte Stacy, ahogy körbenézett. Az össze nővére, anyja, és Lee is bólintott, ahogy a nappaliban felállított székekre, kanapéra és párnákra leültek.
- Akkor kerítek némi sört - vigyorgott April, ahogy kiment a konyhába, a nővérei mosolyogva beszélgettek, Lee pedig felrakott valami zenét, mire April visszatért a sörrel mindenki számára.
A parti már zajlott egy ideje, Lee és April a család különböző tagjainak mutogatták a házat, a hálószobát, amin Lee és April osztoznak, a nővérei ölelgették, csókolgatták April-t, ahogy gratuláltak neki az új életükhöz, amit ő és a bátyjuk épp csak elkezdtek.
- Nem tudom elhinni, hogy te és Lee tényleg együtt éltek - mondta Stephanie, ahogy szenvedélyesen csókolgatta legidősebb nővérét, miközben a kezei April hátát simogatták, és sűrű, barna hajába túrtak.
April visszacsókolta Steph-et, kezeibe fogva Steph arcát, ahogy nyelveik találkoztak, végignyalva szájának minden sarkát, ahogy a kezek a hátáról és hajából előrecsúsztak, megmarkolva súlyos melleit és gyengéden megszorítva őket.
- Olyan régóta vártam rá, hogy ezt csinálhassam - mosolygott Steph, ahogy megtörte a csókot, a hálószoba ágyán ülve, egyedül.
- Én is, hugi, évek óta nem csináltuk már - értett egyet April, ahogy a kezeit húga combjaira ejtette és a forró puncija felé nyújtotta őket, az ujjaival lágyan dörzsölgetve Steph bugyiját, ahogy kezei a szoknya alá siklottak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2015. 02. 22. vasárnap 19:24
Hát nem semmi.
#7 davee10 2015. 01. 2. péntek 07:55
#6 sztbali 2011. 10. 17. hétfő 18:15
Lesz még ennek folytatása?
#5 BBKing 2011. 10. 17. hétfő 08:33
Ez qrva jó sorozat, folytasd még! smile
#4 Törté-Net 2011. 10. 17. hétfő 08:28
Vakundok, javítva, köszönet. smile
#3 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 07:25
Elmegy.
#2 vakundok 2011. 10. 17. hétfő 01:31
Véletlenül nem kétszer van leírva itt a történet?
#1 Törté-Net 2011. 10. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?