Barátság extrákkal

Szavazás átlaga: 5.97 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 24.
Hossz: 10 355 karakter
Elolvasva: 367 alkalommal
Fordítás
Eredetije: Literotica, Questttt FRIENDS WITH BENEFITS
Végre befejeztem a hosszú, sötétbarna hajam kifésülését, ami olyan hosszú, hogy a fenekem alá ér. Fekete tangát, neccharisnyát és miniszoknyát húzok fel. A fejemen át húzom magamra az új sötétlila topomat. Határozottan kisebb néhány számmal a kelleténél, és kényelmetlenül szorítja a mellemet, de legalább dögösen néz ki. Közelebbről belenézek a tükörbe, és gyorsan sminket dobok magamra a szempillaspirálommal, a szemceruzámmal, majd befejezem egy kis rúzzsal és a hozzá illő szemhéjfestékkel.
Az unalmas irodai munkám és az unalmas otthoni életem közötti állandó ide-oda ingázás szinte teljesen elviselhetetlen. Szükségem van egy kis szórakozásra. És mi lenne jobb módja annak, hogy egy kis színt vigyek az unalmas életembe, mint hogy esténként elmegyek és megdöngettetem magam véletlenszerűen? Lehet, hogy nem a legjobb dolog a világon, de az biztos, hogy élvezetes, és alkalmanként még pár extra dollárt is keresek.
Kisietek az ajtón, és a kulcsaimmal matatva gyorsan bezárom. Úgy teszek, mintha sietnék. Igazából senki sem vár rám. Hűvös az éjszaka, és csend van, mivel valószínűleg mindenki mélyen alszik otthon. Sajnos holnap is dolgoznom kell, így nem tudok túlságosan , de egy kis is jobb, mint a semmi. Ahogy ez a hét mostanában alakul, ma este azért szívesen elszállnék a . Ha még egy papírmunkát meglátok, akkor tényleg elhányom magam.
Az út a klubig gyors, és a bejutás is könnyű. Törzsvendég vagyok, és könnyen felismerhető. Szerencsémre kihagyhatom az őrülten hosszú sorban állást, hogy bejussak. Ez az egyik előnye annak, hogy ilyen gyakran jövök ide. Belépek, és a dübörgő zene és a tomboló fények a mellkasomban dörömbölnek. Gyorsan odamegyek a bárpulthoz, és lehúzok két felest, mielőtt a táncparkettre indulnék. Ott van a buli szíve. Ott már mindenki piás. Táncolnak, sikítoznak, és énekelni próbálnak, miközben tapizzák, amit csak érnek, mindegy, hogy cici, farok, vagy segg.
Egy kéz markolja meg a mellem, és én kíváncsian követem a kéz folytatását, bárki is legyen az. Egy kicsi, fekete ruhás nő van a kar végén. Én is megmarkolom az ő cickóit, és összekacsintunk, miközben közelebb húzom magamhoz. Érezzük egymást, és tánc közben összesimulunk, miközben az imént lehajtott és a zene basszusa dübörög a fejemben.
Ez jó. Annyira jó. És én még többet akarok. Én mindig többet akarok!

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.97 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2024. április 24. 03:35
#2
Remélem még találkoznak! 🙂
0
T
Törté-Net
2024. április 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1