Hírek

MÁJ.
23.
2014

Nyaralás a nagyszülőknél

A nagyszülőknél nyaraltunk húgommal, mikor ez az eset megtörtént. Egy kicsit későn érő típus voltam, így abban az időben még csak nézegettem a lányokat, és ábrándoztam. A nyaralásra az új bringákkal mentünk a falura, mert a nagyszülők nem laktak messze tőlünk. Akkoriban még apám húga, aki csak néhány évvel volt idősebb nálam, a nagyszüleimnél lakott, és nem volt senkije. Így visszagondolva rá, nagyon jó alakja volt és hatalmas cicijei, de ez nekem akkoriban nem tűnt fel, mert hát ugye rokonok vagyunk.
Szóval ott nyaraltunk egy hetet, és hely hiányában ilyenkor egyikünk mindig vele aludt egy ágyban, a másikunk pedig egy másik szobában. Hogy ne legyen vita soroztunk a tesóval, mert így volt igazságos. Az első nap volt a tesóé, utána jöttem én.


MÁJ.
22.
2014

Swinger buli

A következő történet velem és korábbi barátnőmmel történt meg. Több, mint 3 éve jártunk együtt, mikor már szinte mindent kipróbáltunk a szexben. Eljött hát az idő, hogy ellátogassunk egy swinger buliba...
Kezdjük talán az elejéről: egyik este észrevettem, hogy barátnőm a számítógépemen éppen swinger bulis fotókat nézeget az interneten. Egy általam korábban nézegetett oldalra bukkant. Mindketten zavarba jöttünk. Hogy oldjam a feszültséget, rögtön rákérdeztem: lenne kedved elmenni egy swinger buliba?
- Még nem gondolkodtam rajta. – mondta barátnőm. Láttam, hogy a képek nézegetése közben punciját simogatta, így biztos voltam benne, hogy érdemes a témát tovább feszegetni.


Lift sztori

Enyhén kapatos állapotban is tudtam, hogy ismeretlen az a srác, aki belépett mellém a liftbe kora hajnalban. Aranyosan festett nagyon és el is vörösödött amikor valami köszönés félét dünnyögtem neki.
Vad ruhát viselt, a farmere feszült a lábán, hosszú szárú bakancsába felemás cipőfűző volt, és rózsaszín póló kandikált ki a bőrkabátja alól! Nem egy férfias öltözet, de tetszett nekem, olyan természetességgel viselte a szokatlan kombinációt, mintha a teste részét képezné a ruha.
Ahogy felfelé siklott a lift beszívtam a citrus illatot, amit a parfümje árasztott és legszívesebben odabújtam volna hozzá, hogy megízleljem a száját. Biszexuális beállítottságú vagyok, ám fiú kalandom, még nem igen volt addig. Inkább, csak a fantáziám csapongott az azonos neműek iránt.


MÁJ.
21.
2014

Kurvát játszik a feleségem 5. rész

A sörömet kortyolgattam a könnyű ebéd után. Velem szemben Kriszti és Melinda az utolsó falatokat fogyasztották.
– Mi lesz a délutáni program? – kérdeztem a lányokra nézve.
– Egy kis lustálkodás, napozás, esetleg közös jakuzzi – nézet Kriszti Melindára.
– Nekem jó. Hála nektek, az egész hétvégém szabad – tette hozzá Melinda.
– Menjünk – szóltam, s felálltam az asztaltól.
– Mindjárt utánatok megyek – mondta Melinda – csak felugrok a szobámba fürdőruháért.
– Rendben, akkor a szobánkban várunk –feleltem.
Kettesben, lassan sétáltunk vissza lakosztályunk felé.
– Milyen volt Melindával kettesben? – kérdeztem Krisztit.
...


E&M 1. Szombat hajnal...

Egy szeptember reggel Milán arra ébredt, hogy borzalmas izomláz van a combjában az előző esti ágyjelenet miatt. Remegő lábakkal állt fel, hogy kimenjen a dolgát végezni. Amennyire csak tudott, csendben kiosont a wc - re, majd a konyhába. Néma hisztivel fogadta, hogy nem maradt kávé, így kénytelen lesz főzni. A konyhában üldögélve, várva, hogy elkészüljön a nap indításához elengedhetetlen forró fekete, lassan hömpölyögtek a gondolatok a fejében. Emesével három napja voltak együtt, bár már lassan egy éve ismerték egymást. Ez volt az első együtt töltött éjszakájuk, ami egész tűrhetőre sikerült és mivel előre megbeszélték, hogy az egész hétvégét egymás karjaiban és lábai közt töltik, jó előre bevásároltak, hogy hétvégén mással ne kelljen foglalkozniuk. Fülének annyira kedves sistergéssel lefőtt a kávé, öntött magának egy csészével, majd rágyújtott. A...


MÁJ.
20.
2014

Izgalmakra vágyódva 2. rész

Az előző történetem eseményei után, kissé felbátorodva és még mindig szexre éhesen töltöttem napjaim. Unalmasnak mondható hétköznapestéim kisebb szexjátékokkal dobtam fel, főleg a magam és néha mások szórakoztatására. Mint már írtam az előző részben szép, nagynak mondható melleim formás gömbölyű fenekem erotikus kisugárzásom mindig is tetszett a pasiknak, de én mindig értettem hozzá hogyan lehet még többet kihozni magamból és az adott szituációból. Tomi messze tőlem, én itt a lakásunkban egyedül, vágyakkal és szex utáni vágyódásokkal teli hétköznapokkal és hétvégékkel. Talán érthető, hogy miért is dobom fel oly módon az estéim, hogy az izgalmas is legyen, merész is és ne is legyen túlzás amit később esetleg megbánnék. Értek ez alatt olyan dolgokat mint például: este kivilágított függöny nélküli lakásban meztelenre vetkőzés és úgy flangálás a...


Hármasban

Fáradtan lögyböltem az italomat a pohárban és figyeltem, ahogy az okkersárga folyadék komótosan vánszorog fel az üvegre, majd vissza. Tényleg ilyen sűrű lett volna, vagy csak én ittam már annyit, hogy eltompultak az érzékeim? Nem tudtam eldönteni, de nem is volt fontos. Talán mindkettő igaz volt, talán egyik sem. Lehet, hogy részeg voltam, de ha igen, akkor is biztos, hogy nem eléggé.
Még mindig elég tiszta volt a fejem ahhoz, hogy tudjak gondolkodni. Alaposan meghúztam a kezemben szorongatott poharat és halk koppanás kíséretében visszaeresztettem a pultra. Nem akartam emlékezni, de a gyűrű a jobb kezemen, amelynek aranyos fénye meg az alkoholtól homályos tekintetemen keresztül is jelzőfényként világított, folyamatosan emlékeztetett borús helyzetemre.


MÁJ.
19.
2014

Vízparti sátorozás

Végre eljött a vizsgaidőszak vége. Az utolsó vizsgámra készültem éppen, amikor megcsörrent a telefonom. Az egyik évfolyamtársam hívott, hogy irtózatos buli készül a Körös parton, egész hetes elferdülésre számítsak és mindenki sátorban lesz, így ha nekem nincs, akkor újítsak be magamnak egyet. Ez nem okozott, gondot, apámnak volt egy korrekt kis sátra, amivel horgászni járt. Lefixáltuk, hogy hol találkozunk és gyorsan leráztam a cimbit, hogy legyen időm a római jog rejtelmeiben legalább bokáig elmerülni.
Egy tanulási mélyponton felhívtam apámat, hol elkérjem a sátrat. Persze odaadta. Másnap reggelre, mire be kellett mennem ZH-t írni, éreztem, hogy római jogot izzadok. Szerencsére könnyebb volt, mint számítottam rá, így felszabadultan indulhattam neki a cuccok összeszedésének.