A+ A-

Az ikrek születésnapja

Írta: GeorgieH
Forrás: Literotica.com
Az egész a sógornőm, Wendy miatt történt. Ő mindig is egy kicsit magamutogató volt - miniszoknyák, szűk kis trikók és hasonlók -, míg én mindig túlságosan zavarban voltam ahhoz, hogy ilyen sokat mutassak (még akkor sem napoztam félmeztelenül, amikor senki nem láthatott). A férjem, Dave, mindig próbált bátorítani és úgy vélte, hogy sokkal jobb az alakom, mint a gyönyörű kis Wendynek, de azt hiszem, én túl szégyenlős vagyok. Vagy legalábbis az voltam.
Dave és a testvére, Tim (Wendy férje) ikrek, és Wendyvel a különleges születésnapi vacsorájukat készítettük minden évben, mígnem Wendy rámutatott, hogy ez a 30. születésnapjuk, és úgy gondolja, hogy valami tényles különlegeset kellene adnunk nekik. Azt javasolta, hogy öltözzünk fel szexi cuccba és úgy szolgáljuk fel nekik az ételt, amire az első reakcióm az volt, hogy el akartam menekülni. Ahogy már mondtam, Wendy elég kihívó, én pedig nem (vagy legalábbis nem voltam). Megpróbáltam lebeszélni róla, de ott ültünk a nappaliban bort kortyolgatva, és mire Tim hazaért és én távoztam, addigra sikerült meggyőznöm, hogy én túlságosan zavarban lennék bármilyen „tényleg szexi cucctól”, de a miniszoknyában és a szűk topban benne vagyok. Az a baj, hogy ha a bort és Wendyt összepárosítjuk, mindig én húzom a rövidebbet.
Amikor a nap eljött, a fiúk elmentek a kocsmába, amíg mi felkészültünk és felbontottunk egy üveg bort, hogy azt iszogassuk, míg a hús elkészül. Mire sikerült otthagynunk a konyhát és rendbe hozni magunkat, addigra már egy kicsit becsíptem, és Wendy az elmúlt másfél órát azzal töltötte, hogy meggyőzzön, az ő kis tervét kövessük. Ahhoz nem voltam elég részeg, hogy túl sokat engedjek, de természetes tartózkodásom ellenére egy kicsit felizgatott a dolog (tudtam, hogy Dave élvezné ezt, és megpróbáltam nem gondolni Tim reakciójára).
Felvittünk egy másik üveg bort Wendy hálószobájába és megláttam, hogy már egy rakat szűkre szabott ruhát kipakolt kettőnk számára, hogy felpróbáljuk. Már mondta, hogy keresni fog nekem valamit, amit viselhetek (nekem nincs is ilyesféle ruhám, nemhogy hordjak ilyeneket!), és mivel hasonló a méretünk, úgy vélte, hogy fog találni nekem valami megfelelőt. A borivás előtt ledermedtem volna, de most, ahogy már mondtam, egy kicsit fel voltam izgulva, és mire végeztem egy újabb pohár borral, már kuncogva bámultam magamat a tükörben, miközben egy apró selyem melltartót és bugyit viseltem. A melltartó alig takarta el a bimbóimat és ha azok nem lettek volna olyan merevek, kétlem, hogy az a helyén maradt volna!
Wendy egy kis tangát viselt és semmi mást, és valahogy sikerült meggyőznie, hogy egészítsem ki a ruhatáramat egy bő szabású miniszoknyával és egy mélyen kivágott blúzzal, ami majdnem átlátszó volt.
- Nos, rendben - mondtam. - Ez az ő szülinapjuk.
Alig hogy beleléptem a szoknyába, egy kicsit megborzongtam a gondolattól, hogy a fiúk szemei ránk fognak szegeződni (különösen rám!), amikor majd a bejárati ajtó kinyílik.
- Talán egyszerűen csak így kéne lemennünk - javasolta Wendy, az ajtó felé mutatva.
Kacagva megragadtam őt.
- Nincs az az isten. - Így is elég kínos, ahogy van.
- Nos, ez az ő szülinapjuk - utánzott engem Wendy, mire újra felnevettük.
Visszahúztam őt az ágyhoz és befejeztük az öltözködést, majd Wendy kiszólt a fiúknak, hogy egy percen belül lent leszünk. Megnéztem a kész művet a tükörben és egy kis, alattomos izgalom száguldott át rajtam. Még a blúzban is tiszta képet kaphat Tim és Dave a kis melltartóról, ami önmagában is elég átlátszó volt ahhoz, hogy megmutassa még mindig merev mellbimbóim sötét körvonalait. A szoknya alig takarta a fenekemet, és amikor oldalra fordultam és egy kicsit előre hajoltam, felcsúszott és megmutatta a falatnyi bugyimat. Azon gondolkodtam, hogy még van időm visszakozni, de a bor és Wendy keverékétől túl izgatott voltam. Wendyre pillantottam, aki majdnem ugyanígy öltözött fel, de ahol az én blúzom csak mélyen kivágott volt, ott az övé nyitott, és ahogy előrehajolt, hogy megcsodálja a saját képét, az alatta lévő apró melltartó majdnem teljesen átlátszó volt. Nemcsak az én látványom fogja feldobni Dave-et, hanem Wendyé is! Vicces, hogy ahelyett, hogy ez felidegesített volna, csak még jobban felizgatott.
Mindemellett Wendy erőteljesen kihúzott a hálószobából, le a lépcsőn. A nappali ajtaján kívül Wendy megállt és rám mosolyodott, az arca egy picit kivörösödött.
- Nos, ez az ő szülinapjuk - suttogta, halkan kuncogva. Én visszanevettem, mire ő gyorsan kigombolta a már így is kihívó blúza legfelső gombját, majd ugyanezt tette az enyémmel is. Már épp tiltakozni akartam, de egy határozott kéz a hátamon bepördített a szobába.
- Sziasztok fiúk - trillázta Wendy.
Dave és Tim megfordult, majd leesett állal ránk bámultak.
- Hűha! - nyelt egy nagyot Dave és odajött hozzám (de azért menet közben egy elismerő pillantást vetett Wendyre is!).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 veteran 2014. 08. 4. hétfő 11:29
Nagyon jó,folytasd.
#13 sunyilo 2014. 07. 30. szerda 22:44
Naggyon lyó! Folytatás???
#12 Rinaldo 2014. 07. 23. szerda 08:59
Cserélhettek volna párt.
#11 honey85 2014. 07. 22. kedd 19:07
Folytasd!!! smile
#10 listike 2014. 07. 22. kedd 07:30
Ezt már egyszer olvastam.
#9 x124 2014. 07. 21. hétfő 22:59
Jó.
#8 rockycellar 2014. 07. 21. hétfő 20:13
Folytasd
#7 sztbali 2014. 07. 21. hétfő 19:29
Nagyon jó.
#6 Andreas6 2014. 07. 21. hétfő 10:18
Szuper!
#5 gyuri0926 2014. 07. 21. hétfő 08:33
Remelem van folytatasa , mert ez nagyon jo volt , csak nem gruppen !
#4 zsuzsika 2014. 07. 21. hétfő 07:31
Jó.Folytasd.
#3 joozsi 2014. 07. 21. hétfő 05:07
Joó!
#2 papi 2014. 07. 21. hétfő 04:54
Nagyon érzékletes leírás, tetszik.
#1 Törté-Net 2014. 07. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?