A+ A-

Egy esős délután

A reggeli nap fényes csíkokat rajzolt a fehér terítőre, aranyszínűre érlelte a kis kosárban gömbölyödő zsemléket. Adon belekortyolt a hűs narancslébe, de a pohár széle fölött kipillantott, mert egy fiatal pár lépett az ebédlőbe. Tanácstalanul körülnéztek, de nem láttak sehol szabad asztalt. Ekkor a nő Adonra pillantott, összeakadt a tekintetük...
A férfi alig észrevehetően, mintha bíztatná, biccentett a fejével. A nő odasúgott valamit a párjának, és már indultak is Adon asztala felé.
Az udvarias bemutatkozást, érdeklődés kissé döcögős percein hamar átlendültek, azt is hamar megbeszélték, hogy a vajaskenyér még mindig vajjal lefelé esik, és akkor löttyen ki a kávé, mikor "apa” épp a legújabb ingét vette fel. Aztán komolyabb dolgokról is szó esett, például arról, mi minden érdekes program van a környéken, vagy mit lehet csinálni itt a szállodában, ha kint esik. A reggeli után mosolyogva köszöntek el egymástól, és Adonnak arra a mondatára, hogy "remélem, még találkozunk” a nő egy kedves mosollyal válaszolt. A párja azonban valamin eltűnődhetett, amikor elkapta az idegen férfi fürkésző tekintetét. akkor, amikor az a felesége karját megérintette, azzal a mozdulattal, ahogy előzékenyen kicsit félrehúzta a nő elől a széket.
A találkozás nem váratott soká magára: a szálloda termál medencéjében áztatta magát Adon, amikor feltűntek a lépcsőnél. Csinos - állapította meg újfent a férfi - és formásak a mellei. A reggeli "leltárt” (nagy, csillogó szem, vékony, érzéki száj, kedves arc és valami simogatóan finom hang) így kiegészítve derűsen intett egyet nekik.
Pár perc múlva már együtt áztatták magukat, de Adrinak volt egy meggondolatlan lépése. Túl közel merészkedett a csőből kiáramló masszírozó vízsugárhoz. A lendület félresodorta, de Adon utána kapott, a derekánál fogta meg. A nő kicsit elpirult, de nem sietett, hogy kibontakozzon. Mindezek után már szinte érezni lehetett valami vibrálást, és nem kapta félre a karját, amikor Adon a padkán ülve-billegve hozzáért egy-egy pillanatra.
A délutánra tervezett programokat elmosta az eső, sőt. Elöntötte.
Adon a teraszon állt, amikor megálltak mellette. Csurom vizesek voltak. Zarán bosszúsan rázta le a szemmel láthatóan megviselt esernyőről a vizet:
- Na ez se ér már semmit, akár ki is dobhatom.
Miután hamar megbeszélték, hogy más lehetőség nincs, mint visszavonulni a szobákba, Zarán kissé bizonytalanul, de megkérdezte.
- Nincs kedved kártyázni egyet?
Adon nem volt nagy kártyarajongó, de úgy sejtette, ez talán lehet valaminek a kezdete.
Összevillant a tekintetük, Zarán zavartan Adrira pillantott, de a párja szeme felcsillant, tán arra gondolt, annyira mégse lesz unalmas ez a délután.
A szobában fülledt meleg volt, hiába hagyták nyitva az erkélyajtót. A két férfi félmeztelenül ült a fotelban, Adrin kis ujjatlan top volt, és sort. A sokadik kör után nagyot nyújtózott, először maga alá húzta a lábait, de a fotel nem volt akkora, hogy így törökülésben kényelmes legyen.
- Elgémberedtem - magyarázta, és felállt, majd végighevert az ágyon. A két férfi ugyanarra gondolt. No meg a tanácstalanságukra. Hogy is lehet hozzákezdeni bármihez is?
Játszottak kettesben még két kört, de már nem tudtak igazán a lapokra figyelni. Adri oldalra fekve figyelte a "lapjárást”, Adon pillantását gyakorta elkapta, amikor a férfi tekintete végigsimított a testén.
- Pihenjünk kicsit! - állt fel Zarán, és a felesége mellé ült az ágyra, simogatta a hátát, közben a vállára lehelt egy csókot, s közben titkon Adonra nézett.
- Ó, ez kellemes, nyomogasd meg egy kicsit! - kérte Adri a férjét.
- Tudsz masszírozni? - érdeklődött Adon.
- Á, dehogy, csak nyomkodom ott, ahol gondolom, és ha nyög, akkor jó helyen járok - mosolygott Zarán, majd visszakérdezett:
- És te?
- Valamennyit ellestem egyszer egy gyógymasszőrtől - vágta rá Adon, de azt nem árulta el, hogy valójában egyszer masszírozták csak meg, akkor is hason feküdt, így lesni nem sokat leshetett.
Határozottan felállt, és az ágy mellé lépett. Adri beljebb húzódott, és Adon az ágy szélére ült, kezét Adri derekára tette és keresztben erőteljesen megsimította. A mozdulatban nem volt semmi szakszerű, Adri mégis úgy érezte, mintha valami kellemes elektromos hullám rázta volna meg, és alig hallhatóan felsóhajtott.
- Fordulj teljesen hasra, és a két kezed tedd a tested mellé! - javasolta Adon. Zarán eközben egészen a falhoz dőlt, hosszan elnyúlva a felesége mellett.
Adri engedelmesen átfordult, fejét a kispárnára hajtotta, a férfi pedig lent, a derekánál kezdte finoman nyomkodni.
- Először csak fellazítom az izmokat - magyarázta - alulról felfelé, a vállad felé, a szív irányába.
Kicsit benyúlt Adri pólója alá, és lassan csúszott a keze egyre feljebb, egyre határozottabban nyomkodva a hát izmait. Felért a vállához, ekkor kicsit keményebben markolta meg a csuklyásizmot, Adri pedig nagyon mélyet nyögve azt mondta: De jó!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2017. 06. 17. szombat 06:57
nagyon élethű
#10 Ulysses 2017. 03. 26. vasárnap 17:54
Érdekes hangulata van.
#9 veteran 2014. 08. 4. hétfő 10:02
Közepes
#8 Rinaldo 2014. 07. 28. hétfő 08:32
jó.
#7 rockycellar 2014. 07. 20. vasárnap 21:31
hát lehetett volna jobb is
#6 Pavlov 2014. 07. 20. vasárnap 07:33
A fogalmazás túlspilázott, a cselekmény átlagon aluli.
#5 rockycellar 2014. 07. 17. csütörtök 21:52
Egész jó lett
#4 gyuri0926 2014. 07. 17. csütörtök 07:40
Hát .............
#3 zsuzsika 2014. 07. 17. csütörtök 06:43
Közepes.
#2 feherfabia 2014. 07. 17. csütörtök 05:59
6P
#1 Törté-Net 2014. 07. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?