A+ A-

Várlak

Otthon vagyok, várlak, tudom, nyűgös napod volt, lassan telt, sietsz hozzám. Fél óra és itthon vagy. Gyors zuhany, köntös fel, jár az agyam, mivel lepjelek meg.
Tudom, mivel dobhatom fel a napod! Öltözködöm. Francia bugyi, kicsit csipkés, fekete, a melltartón gondolkodom, de úgy döntök, majd leveszed, ha sokallod, kötényke, kicsi, fodros fehér... mi van még itt... combfix és természetesen magas sarok, mert nyújtja a lábam (ráfér!) és kell, hogy egy kicsit kurvás legyen a szobalány. Leslek az ablakból, szalad a szívem, az ajtóhoz érsz, nyúlsz a kilincsért, de kinyitom előtted.
"Jó estét, Uram!" - pillanatnyi megtorpanás, éget a pillantásod, vetném rád magam, de maradok a szerepben, csak a szempilláim alól leskelődöm. Végigfut a mosoly az arcodon és azonnal veszed az adást, játszol velem. "Jó estét!"
"Kíván valamit, Uram? Vacsora? Kávé?" "Kívánok... egy kávét. Egyelőre" Az idegszálaimon táncol a hangod, bizserget. "Azonnal készítek egyet"
Eléd lépek "véletlenül" a karodhoz ér a mellem, ahogy elmegyek melletted, előtted megyek a konyhába, finoman ring a csípőm, süt a szemed, érdes a lélegzeted, jössz mögöttem. Leülsz, figyeled, ahogy készül a kávéd. A csészéért nyújtózkodom, a kiskanalat elejtem, hajolok, nem guggolok, természetesen mindezt háttal neked. Míg fő a kávéd, takarítok: áthajolok előtted egy láthatatlan porszemért, végigtörlöm a konyhapultot, körülötted sertepertélek, minduntalan hozzád érek valahol, a combod, hátad simítom végig, a tarkódon, fülednél érzed a leheletem, a te kezed is gyakran "útban" van, fenekem, mellem érinti...
"A kávéja, uram. Parancsol még valamit?" "Leporolná a nadrágom elejét?" "Természetesen! Porosnak találja? Valami probléma tényleg van, nagyon feszül az anyag... megnézném közelebbről, ha szabad, ki kell, hogy gomboljam, így nem látom tisztán a problémát. iiigen, most már látom!" "Mit talált?" "Nem a nadrággal van gond. van alap egészségügyi végzettségem, megvizsgálnám, hogyan oldható ez a vérbőség, feszülés" "tegye, gyorsan!"
"Kíméletes leszek, nem okozok fájdalmat!" - hűvös a kezem, végigsimítom... "Nem, ez nem megfelelő, még jobban dagad. talán egy kis nedvesség, forróság" "CSELEKEDJEN!" "Igen, uram!"- végignyalogatom, a számba engedem, finoman, puhán, óvatosan... felnyögsz, mozdulsz... "fáj?"- nézek fel rád ártatlannak szánt tekintettel "Folytassa!!!" - rekedtes, karcos a hangod, próbálsz a szerepben maradni és parancsolni, de a szemed elárul... élvezed. Örömmel engedelmeskedem. Újra a számba veszlek. Előbb csak a hegyét, körbesimogatom a nyelvemmel, szinte csókolózom vele. Mozdul a csípőd, a kezed a tarkómon, a hajamba markolsz, tolod magad beljebb, határozottan, de gyengéden. Mélyre engedlek, egyik kezem a feszes feneked markolja, a másik elindul a combom belső oldalán... Kívánlak! Felveszem a ritmusod, fallak, szoplak, egyre keményebb és feszesebb a farkad, egyre hevesebb tempót diktálsz, kapkodod a levegőt, érzem, nemsoká véged. Olyan mélyre engedem, ameddig bírom, szinte tövig a számban, a torkomon vagy, lüktetni kezdesz és robbansz. Nyellek, de látni is akarom az élvezeted. Jut az arcomra, nyakamra belőle, befolyik a melleim közé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2018. 01. 23. kedd 06:49
Én szívesen lettem volna a pasi helyében.
#9 veteran 2014. 08. 4. hétfő 09:57
Közepes 5p.
#8 Rinaldo 2014. 07. 28. hétfő 08:31
jó.
#7 rockycellar 2014. 07. 20. vasárnap 21:30
6 pont
#6 Pavlov 2014. 07. 20. vasárnap 07:29
Nem kellett volna idézőjelekkelformázni a párbeszédet. És hiányoznak a bekezdések is. Ez így nagyon gyenge, a szex pedig átlagos. Nem használtad ki a témában rejlő lehetőségeket.
#5 rockycellar 2014. 07. 17. csütörtök 21:52
5 pont
#4 zsuzsika 2014. 07. 17. csütörtök 07:47
5 pont
#3 hairy_pussy 2014. 07. 17. csütörtök 06:17
nagyon tetszik 10p
#2 feherfabia 2014. 07. 17. csütörtök 06:04
7P
#1 Törté-Net 2014. 07. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?