A+ A-

A strandon

42 éves vagyok és Budapesten élek. Nem nagyon akarok sok konkrétumot írni, mert nem bánnám, ha nem derülne ki, hogy ki is vagyok, de elmondom azt, ami ahhoz kell, hogy élvezhető legyen a történet.
Egy szolgáltató cégnél dolgozom részmunkaidőben (főiskolára járok mellette), mint informatikus.
Az eset, amiről írni szeretnék, 2003 nyarán történt. Van Egertől nem messze egy hőforrás, ahova a környékbeliek strandolni járnak. Szerencsére a városból nem, mert ott sokkal jobb lehetőségek vannak erre. Miért mondom, hogy szerencsére? Mert van ezen a fürdőhelyen egy nudista részleg is, ahova én néha elmegyek, de nem nagyon szeretném, hogy ismerős meglásson. Mondhatod, hogy érdekes ember vagyok... Én ugyanis az exhibicionizmusom kiélése miatt járok nudista strandra, és szeretek egy szál fütykösben sétálni, de csak idegenek előtt. Szóval elmentem erre a helyre (a továbbiakban: Hely)
A Helyet kb. úgy kell elképzelni, hogy van a domboldalon egy hőforrás, a völgyben egy medence, meg egy lángossütő. A medence környékén hever a szomszédos 3-4 falu strandolni vágyó közönsége. Ha viszont az ember felkapaszkodik a forráshoz, akkor az erdő szélén 10-15 métert gyalogolva elér egy kisebb medencéhez, ami kimondottan a nudistáknak van fenntartva (egy tábla is ki van téve, hogy "innentől belépés csak fürdőruha nélkül").
Tehát történt egy alkalommal, hogy szépen átvágtam a napozó tömegen, felcaplattam a domboldalra és mielőtt elmentem volna a nudista részlegig, behúzódtam az erdőbe. Erre azért volt szükség, mert a meleg, a meztelenség mindig felkapcsolják a libidómat, márpedig nudista strandon álló cerkával ciki. Elvonultam hát a fák közé és egy gyors önkielégítéssel átvettem az uralmat mindig önállósodó farkam felett. Pár perc múlva már teljesen meztelenül heverésztem a medencében. Nem okozott különösebb csalódást, hogy megint nem volt sehol egy pucér nő: a nudizmus már csak ilyen dolog, egy nőre legalább tíz férfi jut.
Talán 1,5-2 óra múlva úgy döntöttem, lemegyek egy kóláért, vagy jégkrémért, vagy valami. A derekam köré tekertem a törölközőmet és elindultam. Ettem, ittam, kicsit röhögtem is a népeken, hogy ha tudnák, milyen frankó fent a nudista medence, nem szoronganának itt egymás lábgombáján taposva, aztán elégedett vigyorral indultam vissza, amikor valaki a nevemen szólított. Megfordultam és hirtelen rettentő zavarba jöttem. Csilla volt az, aki meglátott. Csilla ugyanannál a cégnél dolgozott, ahol én, de másik részlegen. Ritkán láttam és keveset is tudtam róla (őszintén szólva az is meglepett, hogy tudja a nevem). Az a kevés, amit tudtam, kb. annyiból állt, hogy 30 éves, elvált, és nálam kb. 10 centivel magasabb.
Beszélgetni kezdtünk; eleinte érdektelen, hétköznapi témákról, de pár perc után rákérdezett, hogy hol van a cuccom, miért nem telepszünk egymás mellé és folytathatnánk ott a beszélgetést. Kénytelen voltam elmondani, hogy fent van a cuccom a dombon, és nem tudok mellé telepedni, mert nincs fürdőgatyám. Először teljes értetlenség látszott az arcán, aztán a kérdéseiből kiderült, nem tudta, hogy van itt egy nudista rész.
- Komolyan mondod, hogy te itt meztelenül napozol?
- Nem itt, hanem ott fent.
- Jó, persze; de tényleg tök pucéran?
- Milyen sűrűn látsz fiúkat a derekukra tekert törölközővel?
- Hmm ... Szóval, azt mondod, hogy azért van rajtad, mert nincs alatta fürdőnadrág?
- Pontosan.
- Menjünk fel - mondta, és már el is indult.
Mentem utána és nem jutott eszembe semmi, amivel lebeszélhettem volna a dologról. Csak mentem mögötte és néztem ki bután a fejemből: most mi lesz? Hát, ha már az agyam leállt, legalább a szemem-használtam. Én a nagy mellek feltétlen rajongója vagyok, talán ezért is nem szúrt szemet különösebben ez a nő idáig. A mellmérete mondhatni jelképes volt, de a feneke, csípője!!! Azt hiszem az ilyen izmos fenék az, amire egy aerobic edző is csak csettinteni tud.
Szóval itt volt egy nő, kicsivel túl a 180 centin, említésre sem méltó mellekkel, de világbajnok fenékkel egy fekete tangaszerű bikiniben. Rövid tüsi-haja, világoskék szeme volt, és olyan barna feszes bőre, hogy egy 20 évesnek is becsületére vált volna. Mire mindezt végigszemléztem, fel is értünk és nekem még mindig nem volt ötletem, hogy szabaduljak meg tőle. Ekkor mintegy isteni segítségként feltűnt a tábla (tudod: \"innentől belépés csak fürdőruha nélkül\") és ő is észrevette.
- Ez komoly, hogy nem lehet bemenni, csak pucéron?
- Ühüm.
- Miért, mi lesz, ha bikiniben megyek be?
- Nem tudom, nem is nagyon hiszem, hogy bárki bármit tenne, de tudod, ez a tábla nem véletlenül van itt. A nem nudisták közt (és a nudisták közt is) elég sok olyan ember van, aki a vegyes strandokat peep-shownak nézi és elég tolakodó módon, bámulja a meztelenül napozókat. Szóval ne sértődj meg, de szerintem nagy bunkóság felöltözve bekukkantani egy nudista strandra, főleg ha külön figyelmeztetnek is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 veteran 2014. 08. 4. hétfő 09:55
Folytasd 10p.
#11 rockycellar 2014. 07. 20. vasárnap 21:32
úgy rémlik mint ha már olvastam volna valahol
#10 listike 2014. 07. 19. szombat 06:37
Ezt már egyszer olvastam, remélem most lesz folytatás.
#9 cityoftroy 2014. 07. 17. csütörtök 19:25
ne csigázz smile
#8 hairy_pussy 2014. 07. 17. csütörtök 06:30
megérne egy folytatást szerintem....
10p
#7 rockycellar 2014. 07. 16. szerda 21:51
nem a legjobb de nem is a legrosszabb 8 pont
#6 sztbali 2014. 07. 16. szerda 15:19
Mintha már olvastam volna.
#5 papi 2014. 07. 16. szerda 07:08
Nem rossz, folytasd.
#4 zsuzsika 2014. 07. 16. szerda 06:58
Jó.
#3 feherfabia 2014. 07. 16. szerda 06:21
9P
#2 tiborg 2014. 07. 16. szerda 02:04
Kituno......elveztem a szituaciot....
#1 Törté-Net 2014. 07. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?