Hírek

AUG.
5.
2016

Vágyak a bűn mocskában 5. rész - Amikor már minden természetes 3. fejezet

Fogalmam sincs mennyi idõ telhetett el mire aléltságunkból végre magunkhoz tértünk. Jó sok az biztos, mert egyenletessé vált a lélegzetvételünk és kellemesen bizsergetve csiklandozott a hüvelyembõl szivárgó ondó.
- Összenyomlak! - támaszkodott fel rémülten.
- Maradj csak! - próbáltam megállítani, de hiába, mert máris mellém hengeredett és féloldalasan, könyökünkön támaszkodva egymással szembe fordultunk - Jól elfáradhatott a kis drágám... - nyúltam oda a lankadt fütyijéhez, hogy szétmasszírozhassam a makkján az elõbukkanó utolsó kis cseppet - Kérdezni szeretnék valamit... - néztem a szemébe - Szerinted ez most mi volt? Baszás? Vagy szerelmeskedés?
- Hát nem is tudom... - szégyenlõsen sütötte le ragyogó tekintetét - De azt hiszem mindegy is... - változott meg még gyanúsan a hangszíne is - Mert szeretkezni is épp oly jó veled... - akadt el a szava is mihelyst kimondta.


Dimitri

-Nem bírom már ezt az egészet komolyan…- szólalok meg, és a haver csak együtt érzően bólint.
-Nat’, de nem tehetsz semmit, ha letámadod, hiteled veszted, ha esetleg lesz valami és kiderül, el sem akarom képzelni, hogy mi lenne a vége… sőt, egyáltalán nem is biztos, hogy ő is ugyanúgy érez, ahogy te.
-Nem kell dramatizálni, nem vagyok szerelmes belé, csak mega akarom dugni,- mondom félig nevetve. Négy kicseszett éve nézem a palit. Tudod, ő az a típus, akit senki nem vesz észre. De én igen, és lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de tudom, hogy milyen. Mikor elsőbe felvettem vele azt a tárgyat, tudod, amire te nem jártál, megláttam a stílustalan haját, úgy nézett ki, mint aki a nagyapja szekrényéből öltözik, de megláttam a szemét is… Akkor írtam azt a verset, amivel a pályázatot nyertem. Ő ihlette, képzeletben ő térdelt előttem.


AUG.
4.
2016

Kémia

A professzor úr egyik segédje, Dávid hasonló odaadással állt a munkához.
Reggel Dávid nyitotta a labort, este ő zárta, közben megszakítás nélkü kísérletezett, mért, számolt. Nem szólt senkihez, kivéve ha nekün segített. Professzor úr látta, milyen odaadással végzem a munkát, ezér egy új, komolyabb mérési feladatot bízott rám. Izgalommal töltött el hogy ennyire megbízik bennem, a méréseim komoly kutatásokhoz kellenek és ha becsületesen dolgozom, akár Professzor úrék publikációjána társszerzője is lehetek. Eleinte nehezen ment, sokat kellett tanulnom de Dávid átsegített a nehézségeken. Kiderült, hogy valójában ne antiszociális, azt beszélték, hogy meghalt a barátnője, azért gubózot így be. Az idő előrehaladtával néhányszor sikerült pár szót váltano vele kémián kívül is, amikor már csak ketten maradtunk késő este laborban. Tetszett a munkához való hozzáállása. A kísérleti eredményei nem várt mérési adatokat hoztak.


Szingli pörgés 7. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena elhatározta, egy kis időre szünetelteti a bulizást. Az utóbbi hónapokban többet szórakozott, mint korábban bármikor, ezzel együtt a fizetésének egy részét is elköltötte. Inkább a munkára szeretett volna koncentrálni, és úgy tervezte, ritkábban, de a nagyobb, jelentősebb eseményeken fog megjelenni, amelyekből úgyis lesz bőven újdonsült kedvenc helyükön, a Rioban.
Az éjszakázás mellett a blogírást is jobbnak látta pihentetni, mivel az oldalán egyre több negatív hang jelent meg. Általában nem érkezett sok komment a posztjaira, átlagosan olyan öt-hat, amiből egy-kettő mindig elégedetlenkedő volt, de a legutolsó bejegyzése, melyben egy idegen srácot elégített ki szájjal a mosdóban,


AUG.
3.
2016

Hugival a zuhany alatt

Az egész délelőttöm rohanásban telt. Próbáltam mindent elintézni, hogy a délutánom szabad legyen, mert úgy terveztük a húgommal, és a barátnőjével, hogy lenézünk a termálfürdőbe, és egyszerű henyéléssel töltjük a nap hátralevő részét. Ez előző nap még remek ötletnek tűnt, ám délelőtt már máshogy gondoltam. A banki ügyintéző roppantul unalmas, és mogorva volt. Emellett pedig olyan gyorsan dolgozott, hogy hozzá képest a csigák Forma 1-es versenyzők. Négyen voltunk a bankban, természetesen én voltam a negyedik. Előttem volt még egy kisgyerekes anyuka, aki talán még nálam is idegesebb volt. Az ölében ülő két év körüli kislány pedig még tetézte a dolgot a folyamatos fészkolódásával, és az anyja birizgálásával. Előttünk volt még egy öltönyös úriember, olyan negyven év körüli. Állandóan a nála körülbelül tíz évvel fiatalabb anyukát stírölte, aki meglehetősen lengén öltözött.


A borosgazda

Akkor változott meg az életünk, amikor anya elhagyott minket. Megszökött egy nős férfival, itt hagyva mindent. Nagyon meggyűlöltem, soha nem tudtam megbocsátani neki.
Apa próbált gondoskodni rólam, több-kevesebb sikerrel. Mentségére legyen mondva rengeteget dolgozott, kőműves vállalkozóként, így nem sok ideje maradt rám.
A középiskola második osztályába jártam, és anya hiánya sajnos meglátszott a tanulmányi eredményemen is. Sokat romlottak az osztályzataim, és egyre többet hiányoztam.
Apai nagyanyám egyedül élt, látva apa küszködését úgy döntött magához vessz. Szívesen mentem, mert a nagyival nagyon jó volt a kapcsolatom, és ő is itt lakott a faluban.
Egyre többször ébredtem reggelente álló fasszal, és rövidesen megtörtént az első éjszakai magömlésem. Nagyon kellemes volt, amikor felébredtem próbáltam a pizsama alsómat eltüntetni a nagyi elől. Persze nem sikerült, ahogy szedte össze a mosni valót a kezébe akadt.


AUG.
2.
2016

Végre lenyelte

Andi felemelte fejét vállamról, felült és átdobta jobb lábát rajtam, hogy felülre kerüljön. Máris nadrágom gombjait bontotta, miközben Rám se nézett, hogy tovább izgasson, mert azt szeretem, ha ilyenkor mélyen a szemembe néz.
- Na jó, – mondta kicsit kevesebb kéjjel a hangjában – akarod, hogy a számmal kényeztesselek?!
Ez már azért beindította a fantáziám, nem mindennap ajánlja fel így, csak a hév viszi rá, hogy megtegye. Látta, hogy erre már felfigyelek, és már kezdte is a herék simogatásával a nadrágon keresztül, amitől máris beindultam. Agyamra rászállt a rózsaszín köd és már nem volt más a fejemben: BASZNI! Lüktetett a tudatalattimban az elemi érzés, és egyből elfelejtettem mindent. Lehunytam a szemem, és lentebb csúsztam már majdnem teljesen elnyúlva az ágyon.


Születésnap 1. rész

Történetünk három évvel ezelőtt játszódik Ausztriában, párom (nevezzük csak Gabinak) születésnapján. Negyven éves lett, bár sokan harmincnak sem nézték. Mindig is vigyázott az alakjára, kemény fenék, formás, gömbölyű mellek, vékony csípő.
Február vége volt, egész éjjel havazott, de szerencsére délelőtt kisütött a nap és szikrázott a friss havon, tökéletes szülinapnak indult.
Meglepetés partit szerveztem, barátok, Gabi munkatársai, mivel kicsi a lakás (hálószoba , nappali egyben a konyhával), nem hívhattam sok vendéget. Végül tizenegyen jöttünk össze, öt pár és Lili (alacsony, vékony lány, a húszas évei közepén, alkatához képest nagy, feszes mellekkel, pici kerek popsival), Gabi egyik barátnője.
A kissé szabad szájú lány egyedül élt a szomszéd városban és így elég sok időt töltött nálunk, nemegyszer hallottam, hogy a kalandjairól vagy éppen az egyedül töltött estéiről mesél Gabinak.


AUG.
1.
2016

A nővérem hálójában 2. rész

- Naaa nővérkém... ez annyira kínos! Miért kell itthon állandóan ezt hordanom?!
- Ugyan már, el sem tudod képzelni, hogy milyen cuki vagy ebben a szerelésben.
"Nincs menekvés. Már megint itt tartunk."
"A szokásos tortúra..."
A nappali közepén álltam, és persze mi másban is feszíthettem volna, mint az elmaradhatatlan cica jelmezben, ami szinte már a testemhez nőtt.
A nővérem, a velem szemben lévő kanapén ült, kezében a mobiljával, amivel újra és újra, fényképeket készített rólam.
A gyönyörű arcán elégedett mosoly terült el, és ahogy a mobilja újabb és újabb kattanó hangokat adott ki, láthatólag egyre jobban lázba jött.
- Egyszerűen imádnivaló vagy - áradozott a lány és az egyik szép nagy, szexi combját keresztbe tette a másikon - na most tedd magad elé a mancsaid és mosolyogjál.