A+ A-

Születésnap 1. rész

Történetünk három évvel ezelőtt játszódik Ausztriában, párom (nevezzük csak Gabinak) születésnapján. Negyven éves lett, bár sokan harmincnak sem nézték. Mindig is vigyázott az alakjára, kemény fenék, formás, gömbölyű mellek, vékony csípő.
Február vége volt, egész éjjel havazott, de szerencsére délelőtt kisütött a nap és szikrázott a friss havon, tökéletes szülinapnak indult.
Meglepetés partit szerveztem, barátok, Gabi munkatársai, mivel kicsi a lakás (hálószoba , nappali egyben a konyhával), nem hívhattam sok vendéget. Végül tizenegyen jöttünk össze, öt pár és Lili (alacsony, vékony lány, a húszas évei közepén, alkatához képest nagy, feszes mellekkel, pici kerek popsival), Gabi egyik barátnője.
A kissé szabad szájú lány egyedül élt a szomszéd városban és így elég sok időt töltött nálunk, nemegyszer hallottam, hogy a kalandjairól vagy éppen az egyedül töltött estéiről mesél Gabinak.
Jól indult a délután, sorban érkeztek a vendégek. Beszélgetés, iszogatás, zene, ajándékozás, gyorsan elszaladt az idő, este tízre fel is öntöttünk a garatra rendesen. Két csapatra szakadt a társaság, fiúk a konyhában, lányok a hálóban,
a „papírfalon” keresztül jól hallatszott, hogy miről folyik a diskurzus, természetesen a szex volt a téma, valószínűleg az alkohol oldotta a gátlásokat, tisztán hallottuk amikor Lili az újonnan vásárolt vibrátoráról mesél a lányoknak.
Hajnali kettő körül szállingózni kezdett a társaság, ki haza indult, ki szórakozni a közeli bárba. Lili is indult volna haza, de rávettük, hogy ne üljön autóba, ahhoz már túl sokat ivott. Sokszor aludt már nálunk a nappaliban, de most úgy döntöttünk aludjon csak a hálószobában, mert nekünk még össze kell pakolnunk kicsit. Lili zuhanyozni ment, majd jó éjszakát kívánt, rövid ideig hallottunk még némi motoszkálást , de nemsokára csönd lett, gondoltuk gyorsan elnyomta az ital.
Rendet raktunk, megágyaztunk, lezuhanyoztunk, közben megbeszéltük, hogy mindenképpen szeretkezéssel kell megkoronázni ezt a remek napot.
Gabit kissé feszélyezte, hogy a barátnője a szomszéd szobában alszik, de mikor a nyelvemet a puncijába merítettem erről már teljesen megfeledkezett, sőt igen hangos nyögésekkel adott hangot tetszésének és végül egy hatalmasat
élvezett.
- Szerinted hallotta? - Kérdezte.
- Nem hiszem, alszik, jól kiütötte magát.
- Akkor folytassuk.
...és már szájába is vette akkorra már duzzadó farkamat. Olyan intenzitással csinálta mint talán még soha. Gondoltam, felizgatta a beszélgetés amit a lányokkal folytattak. No meg talán az elfogyasztott alkohol hatására.
Egyszer csak abbahagyta.
- Pssszt, hallgasd csak.
Füleltünk.
A szomszéd szobából halk sóhajtozás hallatszott. Csak ekkor vettük észre, hogy az ajtó résnyire nyitva van. Talán Lili akkor nyithatta ki mikor én Gabi
puncijával foglalatoskodtam.
- Gyere lessünk be. – mondta. Magára kapta falatnyi bugyiját és már húzott is az ajtó felé.
Belestünk az ajtórésen, Lili az ágyon feküdt, tisztán láttuk a bevilágító hold fényében. Bal keze feszes mellét markolta, jobb keze a bugyijában, csípője hullámzott és egyre hangosabban sóhajtozott.
- Lehet, hogy mégis csak hallotta . – Súgtam oda Gabinak.
- Negyven éves vagyok, de én még nem láttam más nőt masztizni. Nagyon izgató. – Mondta halkan.
A félhomályban láttam, hogy megharapja az ajkát. Teljesen felizgult.
Talán egy perc sem telt el mikor már ő is a punciját simogatta, közben le sem vette a szemét a lányról.
- Szeretnél bemenni hozzá? – Kérdeztem.
- Nem bánnád? Még soha...
- Dehogy, menj csak.
Gabi benyitott a szobába, én behajtottam mögötte az ajtót, Lili észre sem vette, már csak akkor, amikor Gabi leült mellé az ágyra. A lány kissé meglepődött és hirtelen kirántotta a kezét a bugyijából.
- Szia, Kicsim! – Mondta Gabi, valószínűleg izgalmában nem jutott más eszébe, és végigsimította a kezét a lány arcán.
- Sziiia, nagyon hangos voltam?
- Nem-nem, csak az ajtót felejtetted el becsukni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2016. 08. 14. vasárnap 14:21
folytasd
#10 zsuzsika 2016. 08. 14. vasárnap 09:08
Befejezetlen.
#9 feherfabia 2016. 08. 7. vasárnap 06:55
Tetszett!
#8 veteran 2016. 08. 5. péntek 08:06
Kezdetnek jó.
#7 hairy_pussy 2016. 08. 3. szerda 12:50
nekem tetszett
#6 SikeresOtto 2016. 08. 2. kedd 17:24
Nagyon gyenge.
#5 specialist 2016. 08. 2. kedd 13:46
Egyenlőre közepes....
#4 sunyilo 2016. 08. 2. kedd 10:04
Ez első résznek elmegy, mivel nincs vége. Jöhet az édeshármas...
#3 Andreas6 2016. 08. 2. kedd 06:26
Nincs befejezve.
#2 A57L 2016. 08. 2. kedd 05:35
Nem nagy szám.
#1 Törté-Net 2016. 08. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?