A+ A-

Végre lenyelte

Andi felemelte fejét vállamról, felült és átdobta jobb lábát rajtam, hogy felülre kerüljön. Máris nadrágom gombjait bontotta, miközben Rám se nézett, hogy tovább izgasson, mert azt szeretem, ha ilyenkor mélyen a szemembe néz.
- Na jó, – mondta kicsit kevesebb kéjjel a hangjában – akarod, hogy a számmal kényeztesselek?!
Ez már azért beindította a fantáziám, nem mindennap ajánlja fel így, csak a hév viszi rá, hogy megtegye. Látta, hogy erre már felfigyelek, és már kezdte is a herék simogatásával a nadrágon keresztül, amitől máris beindultam. Agyamra rászállt a rózsaszín köd és már nem volt más a fejemben: BASZNI! Lüktetett a tudatalattimban az elemi érzés, és egyből elfelejtettem mindent. Lehunytam a szemem, és lentebb csúsztam már majdnem teljesen elnyúlva az ágyon.
Kiszabadult hímtagom és már járt is a keze az én kis Andimnak. Szuszogásom, hangos lihegéssé vált. Csukott szememmel is láttam, hogy ő elmosolyodik. Akármennyire is próbálták visszafogni ezt a lányt szülei, nem sikerült a bestiát kinevelni belőle. Mikor először elégítettem ki, olyan hatalmasat sikított, hogy még a pincében elkvártélyozott öcsém is hallotta és gúnyosan mosolygott másnap reggelinél. De még ráadásul olyan huncut kis bestia, hogy mikor először élveztem el a kezei között, felkacagott, mire én teljesen elképedve:
- Mi van?!
- Tudod milyen fejet vágsz, amikor …? – ezt sem mondta ki, talán csak azért mert újra elnevetett magát.
Mire teljes méretem elértem már éreztem lihegését a combjaimon és lassan, óvatosan csókolgatott egyre feljebb. A kis kurva, hogy húzza a dolgot, talán azt várja, hátha korábban elsülök és megússza. A hajába kaptam és felrántottam, ami azért kicsit durvára sikeredhetett, mert felsikkantott, de azért értette a célzást és már a nyelve járt a farkamon. Fel-le a golyóktól egészen a csúcsáig, istenem, ha az apja tudná, hogy szopik a kicsi lánya? Ettől a gondolattól kicsit elszégyelltem magam, hogy így „kihasználom” a lányát. Úgy voltam vele a kezdettől, hogy: „ha adtál csak akkor kaphatsz”, ami nem is volt egy rossz meggondolás, mert így sikerült tökéletes partnerré formálnom kedvesem, aki ekkor már szájába véve makkom nyalta körbe-körbe.
Egyre csak dagadt a vágyam és lüktettem, lassan itt az ideje, hogy átadjam magam az élvezetnek. Még egy kis szívás, pár édes harapással jobbról és balról beborítva a makkomtól a heréig, úúú, hogy azt mennyire imádom, néha még kérem is hogy egy kicsit durvábban csinálja, hogy fájjon is egy kicsit (talán ez még nem mazochizmus). Újra szívás és… és… ÁÁÁ…
Nem bírtam tovább. Fejemet hátradobva orbitálisat lövelltem a szájába, hogy még a szája két szélén meg is Andit kéjnedvem. A falat bámultam, amikor felállt és indult ki a fürdőszobába. Felkaptam a fejem:
- Hová mész?! – ripakodtam rá telhetetlenül.
- Kikö’ni! – mondta artikulálatlanul.
Én perverz ilyenkor mindig azt mondtam:
- Nyeld le! – persze ilyenkor nem mondott rá semmit, csak kiment, hatalmasat köpött a mosdókagylóba, hogy még én is hallom, és fogat mos. Ami engem ilyenkor marhára lekókaszt, és az esetek nagy részében elmegy a kedvem a folytatástól. Ahogy most is kezdett, de ekkor megszólalt a hang fejemben és már mondtam is:
- Ma nem! – és utána siettem. – Az isten szerelmére, nem méreg, nem halsz bele. Nyeld le és folytassuk! Nem várom meg a három percet! – mindig betartotta, még kis homokórája is volt hozzá, hogy ne csaljon, hogy megnyugtassa magát.
Teljesen elképedve állt, miközben már lassan teljesen tele volt a szája az egyre termelődő nyáltól. Szemében kicsit a harag, kicsit a kétségbeesés tüze égett, aztán hirtelen átrendeződött az arca, valami sátáni kéj jelent meg rajta:
- Tu’o’ mi’! Mu’ass pé’át!
Nem értettem. Ő sose ejakulált, vagy legalábbis nem akkorát, hogy ilyen helyzetbe kerüljek, de már válaszolt is értetlenségemre, miközben húzott be a szobába. Végignyúlt az ágyon, hálóingét felhúzta és a szájából vett mintát a lábán, majd a szemérem dombján, az ajkakon és a csiklón szétkente:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 08. 29. kedd 07:56
Nem rossz ez.
#10 zsuzsika 2016. 08. 14. vasárnap 09:11
Olvastam már jobbat is.
#9 feherfabia 2016. 08. 7. vasárnap 07:02
Közepes!
#8 veteran 2016. 08. 5. péntek 08:09
Közepes.
#7 vakon53 2016. 08. 2. kedd 14:00
Feleségem és én 10 pontot adunk rá.
#6 sunyilo 2016. 08. 2. kedd 10:08
Egynek jó
#5 gyuri0926 2016. 08. 2. kedd 09:24
Gyengecske , nagyon
#4 cscsu50 2016. 08. 2. kedd 07:23
elmegy
#3 listike 2016. 08. 2. kedd 06:39
Nem volt jó.
#2 A57L 2016. 08. 2. kedd 05:35
Egy írással több.
#1 Törté-Net 2016. 08. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?