Hírek

SZEPT.
16.
2016

Egy földre szállt angyal

30 fele járva, túl a harmadik komolyabb szakításomon, úgy döntöttem, kivételesen nem az italba menekülök, különben isten látja lelkem nem lenne, ami visszatartson, hogy ismét hetekig tartó alkoholfürdőt vegyek. Persze egy hétig kemény legény voltam, végül az alkohol győzött. Igaz, oka volt, hogy engedtem a kísértésnek.
Egy aprócska, ám annál nyomósabb oka: Timike.
Azon az éjjelen képtelen voltam elaludni. Mit is ér a sok gyúrás, a temérdek faszverés leszbi pornóra, a rengeteg hamburger és pizza, ha az ember minden sejtje piára szomjazik.
Nekem legalább is nagyjából annyit, mint tehénszarnak a lepkefing.
Főleg amikor mindenki más mulatozik. Péntek vagy szombat éjjel lehetett.
Talán csak egy kiadós szeretkezés hiányzott, de mivel nem volt senkim, maradt a vészmegoldás. Felültem jó öreg motoromra remélve, hogy néhányszáz kilométernyi óvatos száguldás után végre nyugovóra térhetek.


Szüzességem elvesztése életem szerelmével

Mikor meglátlak, karjaidba omlok. Szorosan ölellek, közben beszívom imádott illatod. Csak hosszan ölelsz, majd rám nézel, s egy lágy, érzéki csókot nyomsz ajkaimra.
- Alig vártam, hogy végre velem legyél..nagyon hiányoztál! - Majd megfogod a kezem, és elindulunk hazafelé a vonatállomásról.
Miközben sétálunk, többször is rám nézel. S mikor tekintetünk egymásba ütközik, nem bírod ki, hogy ne csókolj meg. Már a buszmegállóban vagyunk, ahol egy padra ülünk, és egymást ölelve várjuk türelmesen a buszt.
Felszállunk a buszra, majd beülünk a leghátsó előtti ülésekre. Senki sem zavar meg bennünket. Fél órán keresztül csókolhatlak csendben. Egy hónapja már, hogy utoljára láttalak. Égek a vágytól, hogy megérints. Hogy hosszasan rám koncentrálj. Már fél órája tüzesen csókolózunk, amikor megáll egy kis faluban a busz. Megérkeztünk.


SZEPT.
15.
2016

Fantázia Szátrjaimmal: Tinashe

Napok óta a csokikat majszoltam és az elcseszett kapcsolatomra gondoltam. Nem tudtam rájönni, hogy mégis miért hagyott el az a rohadék Derrick, pedig a melleim sem kicsik, a fenekem kerek és nem vagyok egy agyatlan elől deszka hátul léc. Órákon keresztül gondolkodtam, hogy mit szúrhattam el, mi olyat mondtam, tettem, ami nem tetszett neki. De még azt sem mondta el nekem, hogy miért.
Szakításunk után hat nappal, csütörtökön, úgy keltem már fel, hogy KAPJA BE! Élem az életem tovább és újra pozitív leszek, annyira amennyire voltam, sőt! Újra kandúrpartira megyek!
Felvettem egy szürke, kivágott felsőjű pólót - ha már büszke vagyok az ikreimre - és egy szűk, fekete farmert. Fehér, Sketchers cipőben léptem ki a 20 fokos hőmérsékletű városba. A Nap szépen sütött, amit egy gyengéd szél tett kellemessé.


Szaunában Kittivel

1. rész
Egyszer hallottam hogy anyu ordibál a nagymamámmal. Ez furcsának tartottam, mert anyu sose ordibált senkivel. Úgy döntöttem kihallgatom, hogy mért üvöltöznek. Hallottam, hogy anyu a nagyinak megmondja, hogy Anettal (az egyik testvérével) nem fog kibékülni és hogy a megmaradt képeket is el fogja égetni. Később mikor anyu elment, megnéztem az említett fotóalbumot. Anettnak és a férjének, Gábornak volt egy fia, akiről nem is tudok.
Ő most 16 éves Gergőnek hívják. Én 15 éves vagyok. Gondoltam a nagyi tartja velük a kapcsolatot és lementem kérdezősködni. Kiderült a nagyinak van róla képe. Gergő igen jóképű srác volt. Gondoltam bizti, hogy van csaja. Van neki egy öccse, Márk. Ő 14 éves múlt, ő is jóképű de messze nem olyan mint a bátyja. Nagyi megígérte, hogy a hét végén elvisz hozzájuk. Alig vártam a hétvégét! Már az se bántott, hogy anyu nem tud róla. Vettem új ruci és sminkeket.


SZEPT.
14.
2016

Zsófi, a fiatal cigánylány

Az eset pár éve történt, 38 éves voltam, és nőtlen. Sógornőmnek van egy gyönyörű, akkor 18 éves cigány keresztlánya (egy barátnőjének a lánya). Forró nyári nap volt, és a kiscsaj (nevezzük Zsófinak), kitalálta, hogy menjünk el ketten a strandra. Kicsit meg is lepődtem az ötletén, hisz öcsémnek van egy felfújható medencéje(olyan négy méter körüli átmérővel), ami ráadásul fel is volt töltve vízzel, de ha ő strandra akart menni velem, gondoltam, legyen. Biciklire ültünk, és elindultunk. A kiscsaj egy könnyű kis egyrészes nyári ruhát, szandált, és baseball - sapkát viselt. A strand a város másik végén volt, én anyámmal a központhoz közel laktam, Így útba ejtve a lakást én is összekészítettem magamnak a strandcuccot, és mentünk tovább. Ő ment elől, és a néha - néha feltámadó szél alákapott a ruhájának, fellebbentve azt, láttatni engedve gyönyörű szexis, tangabugyitól bizony alig - alig takart fenekét…Aztán a strand közelében letért az útról,


Meglepetés

Egész éjjel utaztunk, hogy reggelre ide érhessünk. Végigaludtam az utat, mert szerettem volna egész nap talpon lenni és kihasználni ezt a kis vakációt. A szüleimmel kb. két hete döntöttük el, hogy ideje kicsit meglépni a világ elől. Nyári szünet van, így egy üdülőparadicsom mellett döntöttünk. Halálra untam volna magam egyedül, mivel nincs tesóm, akivel hülyülni tudtam volna, ezért meggyőztem aput, hogy ide jöhessünk. Nem messze van Rin és Haru kedvenc helye, ahol úszni szoktak. Tavaly nyár óta Rin szinte a legjobb barátomnak számít, olyan akár a bátyám. Minden marhaságban benne volt amiben én is. Annyira, de annyira hiányzott már. Azon a nyáron képzeletben bővült a család egy bátyóval.
A Haruka iránt táplált érzéseim viszont teljesen eltérnek a Rin iránt érzettektől. Bár tudom, hogy mi van köztük Rinnel, még ha ők nem is képesek bevallani, de tetszik nekem Haru.


SZEPT.
13.
2016

Vasúti szex kaland

A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában.
Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg egy szandált. Átsejlett a mellbimbóm a top vékony anyagán keresztül, de nem érdekelt. Hadd bámulja, akit érdekel. Meleg van, én meg egyszerűen nem vagyok hajlandó jobban felöltözni.
Megvettem a jegyet reggel, közölte a kis hölgy, hogy:
- Sajnálattal közlöm kisasszony, javítások zajlanak a vonalon, így csak holnap hajnalban ér a vonat a tengerpartra.


Ma végre a hármast választotta

Remegő hangon mondta be a 3-as számot. Innentől kezdve már csak annyi volt a dolga, hogy még néhány kérdésre válaszoljon.
Sue a negyvenes éveinek végében járó, dekoratív nő volt, akiről senki sem gondolta volna, hogy végül pár nélkül marad. Hatalmas hullámos fekete haj keretezte a latin vonásokat rejtő arcát. Néhány éve plasztikáztatta a melleit, de csak olyan formában, hogy teljesen természetesek maradjanak. Gyerekkora óta mindig képviselt valamilyen testmozgást, így karcsú, de kontrasztos testén gyönyörű barna bőr feszült. Legjobban mégis a lábaira és a minden irányban gömbölyű fenekére volt büszke. Igazából a felmenőinek köszönhette, hiszen a genetikája garantálta ezt a formát. Ki hitte volna, hogy ennyi idősen egyedül fogja tengetni napjait. Azt bezzeg senki sem tudta róla, hogy két akkora csalódáson esett keresztül, melyek után sosem mert volna tartós kapcsolatba bonyolódni.


SZEPT.
12.
2016

Egy véletlennel kezdődött

Péter vagyok 17 éves.
Dugom az anyámat.
El kell mondanom, vagy le kell írnom, mert érzem, hogy szétfeszít ez a titok!
Tavaly kezdődött, egy véletlennel.
16 évesen a suliban csak a csajokról ment a duma, ki kivel hányszor és hogyan. Két barátom volt Karesz és Attila, sajnos nekünk még nem volt soha igazi csajunk. Rengeteg pornót néztünk és szex lapokat is olvastunk, de igazi hús-vér nőt még nem dugtunk. Attilának volt egy nővére, és ha alkalma volt rá, megleste, volt, hogy le is videózta a telójával. Egyszer megnézhettük amint zuhanyozik. Csinos csaj és hát nem pornósztár, hanem a lány a szomszédból. Sokkal izgatóbb volt, mint a pornók. Sajnos Attila nem hozta be, csak egyszer, és aztán le is törölte, mert félt, hogy valaki meglátja, és akkor a nővére megöli. Mesélte, hogy egyszer megleste a fürdőszobában amint a pasija dugja. Szépen elmesélte az egészet az elejétől a végéig.