A+ A-

Szaunában Kittivel

A nevem Thomas, és egy olyan történetet szeretnék megosztani veletek, ami nem olyan régen történt meg velem.
Elöljáróban annyit szeretnék elárulni magamról, hogy 26 éves vagyok, Budapesten élek és dolgozom. Édesapám kongói származású, édesanyám magyar. A TF-en végeztem edzőként, és utána egy neves budai lakópark magán konditermében kezdtem el dolgozni, mint személyi edző.
Nem egy nagy teremről van szó, de nem unatkozom, jópár itt lakó veszi igénybe a segítségemet, vagy csak kér tanácsokat. Ami az előnye viszont a szégyenlősebbek számára, hogy nincs nagy nyüzsgés, mivel csak a lakópark lakói használhatják az edzőtermet.
Klári, aki pár évi költözött az egyik lakásba lányával, Kittivel. Klári sosem kérte segítségemet, látszik testalkatán, hogy örök életében sportolt, rendszeresen lejár a terembe edzeni. Annak ellenére, hogy nem én edzem őt, egy nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki közöttünk.
Mindig szóba kerül, hogy a lánya milyen cikinek tartja 18 évesen, hogy az anyjával jöjjön le edzeni, ezért inkább nem is jár. Klári felvetette ötletnek, hogy mi lenne, ha "kezelésbe" venném a lányát, és megtanítanám neki a helyes edzés hogyanját és miértjét. Természetesen elvállaltam, egyrészt a jó kapcsolatunk miatt, másrészt ezért vagyok.
Első edzésnek egy hétfő délutáni időpontot beszéltünk meg. Klári mindig a pontosságáról volt híres, így egy percet sem késve léptek be az ajtón. Gyors bemutatkozás után, mivel Kittivel még eddig nem találkoztam, Klári elbúcsúzott, hogy ne legyen továbbra ciki jelenléte lánya számára.
Kitti átlagos testalkatú, szőke göndör hajú, igéző kék szemekkel rendelkező lány, akinek full pozitív a kisugárzása, állandóan mosolyog. Az edzésre normál edzőruhában jött, sportmelltartó, trikó, leggings, sportcipő. Én előző este elfelejtettem kimosni a szokásos tornaruhámat, így egy másik rövidnadrágot voltam kénytelen felvenni.
Az edzés a szokásos mederben zajlott. Először elmondtam a bemelegítés, és az edzés utáni nyújtás lényegét, mit szabad, mit nem szabad, mi az etikett egy edzőteremben, majd bemutattam a gépeket, melyik milyen izomcsoport fejlesztéséhez használatos.
Az edzés vége felé jártunk, Kitti épp az evezőpadot próbálta ki. Leguggoltam mellé, hogy segítsek megmutatni neki a helyes háttartást, és hogyan kell húzni, és visszaengedni a súlyokat. Ahogy beszélgettünk közben, azt vettem észre, mintha nem is figyelné, mit mondok, csak mered rám.
- Kitti, megrémisztesz, mi a baj? Meghúztad a hátadat, vagy a karodat? Mondj már valamit.
- Ööö, izé, semmi semmi... - rázta meg a fejét.
Ekkor vettem észre, hogy "kis Thomas" vége kikandikált a rövidnadrág száránál, ahogy guggoltam. Szörnyen kínosan éreztem magam, gyorsan felálltam, hogy a veszély elháruljon, majd ennyit tudtam csak kinyögni:
- Azt hiszem mára ennyi elég is lesz.
Megbeszéltük, hogy szerdán ugyan ebben az időben jön, és folytatjuk az edzést. Teljesen megszégyenülve indultam haza, hisz ilyen gikszer még nem történt velem soha. A szerdai edzés úgy zajlott le, ahogy annak kell, mintha hétfőn nem történt volna semmi.
Csütörtökönként csak délután 4ig szoktam edzéseket tartani, utána úszni, és szaunázni szoktam. Ez egy olyan rituálé, amit semmi és senki kedvéért nem szoktam megszakítani. Épp a szaunában relaxáltam, amikor is belépett Kitti. A derekamon egy törölköző volt, amikor megláttam Kittit, gyorsan összezártam a lábamat, nehogy a hétfői kínos eset megismétlődjön. Kitti nem lepődött meg, hogy itt talál, mintha tudta volna, hogy össze fogunk itt futni, mégis kettősséget éreztem viselkedésében.
- Szia, betársulhatok? - kérdezte.
- Természetesen, örülök, hogy látlak. Milyennek találod az edzéseket, hasznosak?
- Viccelsz? Érzek olyan izmokat, amikről eddig nem is tudtam, hogy léteznek. - nevetett fel.
- Ennek örülök, csak így tovább, ilyen lelkesen.
Kicsit megakadt itt a beszélgetés, ültünk csendben egymás mellett egy darabig, de láttam rajta, hogy valamit nagyon meg akar kérdezni, csak nem tudja hogyan.
- Ki vele, mondd, mit szeretnél megkérdezni? - mosolyogtam rá.
- Ááá, nem érdekes, hagyjuk. - vacillált Kitti.
- Na, nem harapok, halljuk.
- Hát jó... igazság szerint nem is kérdezni szerettem volna, csak megjegyezni, hogy tényleg igaz, amit a fekete srácokról mondanak, hogy milyen adottságokkal rendelkeznek. - vigyorodott el Kitti.
- Uhh, ez most meglepett, azt hittem az edzéssel kapcsolatban motoszkál valami a fejedben. Figyelj, a hétfői villantás nem volt szándékos, és nagyon kínos számomra, nem akartalak ilyen helyzetbe hozni.
- Számomra egyáltalán nem volt kínos, sőt... csak még eddig... soha... nem láttam... ekkorát - sütötte le szemét.
A szavai pozitívan sokkoltak, és kezdett felvillanyozni, de hagytam, hagy folytassa ő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 berher 2018. 03. 16. péntek 07:55
Tetszik,kár hogy nem folytattad.
#14 prima77 2016. 09. 23. péntek 19:26
Kurva kamu feka
#13 genius33 2016. 09. 19. hétfő 07:38
Fincsiiiii. smile
#12 cscsu50 2016. 09. 19. hétfő 03:44
folytasd
#11 zsuzsika 2016. 09. 18. vasárnap 11:03
Ez így befejezetlen.
#10 deajk2008 2016. 09. 18. vasárnap 09:51
nekem tetszett jó lett folytasd... 8p
#9 listike 2016. 09. 18. vasárnap 09:21
Nagyon jó volt, remélem folytatpd.
#8 sunyilo 2016. 09. 15. csütörtök 21:56
Felálltam, úgyhogy menjünk tovább...
#7 sztbali 2016. 09. 15. csütörtök 20:44
Folytatást!
#6 veteran 2016. 09. 15. csütörtök 14:48
A folytatás lehetne élvezetesebb.
#5 sanyi0227 2016. 09. 15. csütörtök 08:15
Itt biztos nem volt vége.folytasd.
#4 Andreas6 2016. 09. 15. csütörtök 06:45
Nem rossz ez, csak kevés.
#3 A57L 2016. 09. 15. csütörtök 05:52
Többet és jobbat vártam.
#2 feherfabia 2016. 09. 15. csütörtök 05:52
Jöhet a folytatás!!
#1 Törté-Net 2016. 09. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?