A+ A-

Meglepetés

Egész éjjel utaztunk, hogy reggelre ide érhessünk. Végigaludtam az utat, mert szerettem volna egész nap talpon lenni és kihasználni ezt a kis vakációt. A szüleimmel kb. két hete döntöttük el, hogy ideje kicsit meglépni a világ elől. Nyári szünet van, így egy üdülőparadicsom mellett döntöttünk. Halálra untam volna magam egyedül, mivel nincs tesóm, akivel hülyülni tudtam volna, ezért meggyőztem aput, hogy ide jöhessünk. Nem messze van Rin és Haru kedvenc helye, ahol úszni szoktak. Tavaly nyár óta Rin szinte a legjobb barátomnak számít, olyan akár a bátyám. Minden marhaságban benne volt amiben én is. Annyira, de annyira hiányzott már. Azon a nyáron képzeletben bővült a család egy bátyóval.
A Haruka iránt táplált érzéseim viszont teljesen eltérnek a Rin iránt érzettektől. Bár tudom, hogy mi van köztük Rinnel, még ha ők nem is képesek bevallani, de tetszik nekem Haru. Kinek ne tetszene az a gyönyörű sötétkék szempár? Egyszer megjártam, hogy túl sokáig bámultam őt séta közben és ha Rin nem fogott volna meg, biztos nekiütközök.
Aztán magyarázkodhattam volna égővörös arccal! Mit tehetnék? Annyira tökéletes! Úszni még nem láttam őt, de Rin elmondása szerint, a mozgása olyan akár a delfiné. Elképzeltem ahogy alábukik, aztán feljön.
Ah! Azok az izmok! A homlokára tapadt fekete haja… Aztán mikor a vízben a part felé lépked olyan könnyedén, mintha maga Poszeidón fia tisztelne meg jelenlétével, azaz érzés egyszerűen leírhatatlan. Apropó, leírhatatlan lenne, ha láttam volna, de ez mind csak a képzeletem játéka volt. Rin egész nyáron át hallgatta az ábrándjaimat Haruról, miközben hatalmas barackokat nyomott a fejemre nagy nevetések közepette. Rá soha nem gondoltam úgy, mint pasira. Ő a testvéremnek számított még akkor is, mikor alkonyatkor a medence szélén ülve nézegettem ahogy hasítja a vizet. Majdnem olyan csodálatos volt mint Haru, de nem volt meg benne az a titokzatosság, ami a fekete szépséget körülvette. Rinnek vöröses bordó haja volt és tökéletes teste, ami igen vonzóvá tette őt, bár barátként is első helyen állt a szívemben Haruval. Szerette hallgatni az ábrándjaimat és jó párszor elkalandozott ő is mesélés közben. Szegény Haru meg fejét rázva nézte ahogy ketten a medence szélén kacagva lökjük bele egymást ruhástól a vízbe.
Jó visszagondolni ezekre a percekre, kár, hogy hamar lejárt a nyár, de most újra itt vagyok és Rin telefonszáma is megvan. Gyorsan írok is neki egy sms - t, nem akarom nagyon zavarni.
Két órával később már be is pakoltunk egy kis házba. Nagy szerencsém, hogy külön szobám van a földszinten, egy nagy ablakkal, meg egy hatalmas, kétszemélyes francia ággyal. Ebéd után teniszezni indultunk, amihez semmi kedvem nem volt … Rin sms - e mentett meg, hála az égnek!
„Szia hugica. Örülök, hogy itt vagy. Most edzésünk van Haru - channal 2 - ig, aztán a tied vagyok ;). Elviszlek „teázni”, hozom Harut is.
Kitartást hugi. R - ”
Másfél óra volt még 2 - ig. Kénytelen voltam erőltetett mosollyal néha - néha beleütni a labdába, csak azért, hogy elengedjenek Rinnel.
Nem mintha olyan kicsi lennék, hisz 17 vagyok, egy évvel kisebb Harunál és Rinnél. Bár Haru - chan még nem töltötte be a 18 - at. Június 30 - án van a szülinapja, szóval pont itt leszek. Valami nagy ajándékot szeretnék adni neki, hisz teljes mértékben megérdemli. Hiába adok neki valamit amit hordani kell, mert vagy fel sem veszi, vagy úszás közben elhagyja. Ez az ötlet kilőve. Biztos találok valamit ami megfelelő, majd holnap kitalálom.
Fél órája mást se csinálok csak várok… Még van fél óra… Végtelenül soknak tűnik.Már ettem, ittam, teniszeztem, faceookoztam, lógattam a lábam az egyik medencébe, de így sem akart eltelni az a másfél óra.
Gondoltam megmártózom egyet míg nem érnek ide. Berohantam a szobámba és megálltam a szekrény előtt. Nem mintha nagy válogatós lennék ruhák terén, de a fürdőruhákkal hadilábon állok. Van egy fekete egybe fürdőruhám, amin kétoldalt fűző van és van egy külön fürdőrucim is, ami fehér, rózsaszín pöttyökkel. Maradtam a feketénél. Nagyon melegem volt, így nem csoda hogy bombát ugrottam a vízbe, lefröcskölve a medence körül lévőket. Mikor már kipancsoltam magam a medence széléhez úsztam és befele fordultam lubickolni kicsit. Két perc múlva valaki egy óriási barackkal ajándékozott meg, amitől a hajam még jobban összekuszálódott.
Tudtam, hogy csak egyvalaki szokott így szórakozni velem. Megfordultam és elfogadtam a felém nyúló kezet. Amint kipattantam a vízből, úgy ahogy voltam, csurom vizesen rászöktem Rinre, aki magához szorított és megpörgetett. Miután letett még nyomott két puszit a homlokomra,megfogta a vállam és átfordított a jobb felemre. Haru állt ott és mint mindig az arcáról semmit se lehetett leolvasni. Hozzá rohantam, de hirtelen megálltam két lépésre tőle. Jó az, ha most így rárontok? Túl közvetlen lenne? Túl sokatmondó? A fenét! Az utolsó két lépést szökve tettem meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.79 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 09. 18. vasárnap 10:51
Gyenge.
#8 sunyilo 2016. 09. 15. csütörtök 19:57
Megfelel egynek, de nem lett remek.
#7 veteran 2016. 09. 15. csütörtök 13:35
Közepes.
#6 specialist 2016. 09. 14. szerda 13:12
Unalmas
#5 deajk2008 2016. 09. 14. szerda 09:45
jó lett és folytasd ... 8p
#4 Andreas6 2016. 09. 14. szerda 08:25
Fel kellett volna tüntetni, hogy a két fiú egymással is foglalkozik, tehát homokos is a történet, akkor bele sem kezdek. Miért kellett kora reggel elvenni az étvágyamat?
#3 A57L 2016. 09. 14. szerda 07:01
Egy közepest megérdemel.
#2 vakon54 2016. 09. 14. szerda 03:23
Nemsemmi születésnapi ajándék! 10 Pont!
#1 Törté-Net 2016. 09. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?