A+ A-

Vasúti szex kaland

A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában.
Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg egy szandált. Átsejlett a mellbimbóm a top vékony anyagán keresztül, de nem érdekelt. Hadd bámulja, akit érdekel. Meleg van, én meg egyszerűen nem vagyok hajlandó jobban felöltözni.
Megvettem a jegyet reggel, közölte a kis hölgy, hogy:
- Sajnálattal közlöm kisasszony, javítások zajlanak a vonalon, így csak holnap hajnalban ér a vonat a tengerpartra.
Bevásároltam az állomás büféjében egy kis nassolni valót meg egy csomó vizet. Megjött a vonatom. Felcipeltem a cuccot és kerestem a helyem. Szerencsére jött a vasutas.
- Segíthetek? – kérdezte és kivette a csomagot a kezemből.
- Nagyon kedves. – mondtam széles mosollyal.
Örültem a segítségnek, és nem érdekelt, hogy közben elég feltűnően a mellem bámulta. Gondoltam, hogy legyen öröme, leejtettem egy apróságot a padlóra és hátat fordítva neki majd szépen bepucsítva lehajoltam, hogy felvegyem. Rövid volt a szoknya, így szépen felcsúszott közben látni lehetett a pucér fenekem meg a tangán átsejlő puncim. Mikor visszafordultam a fickónak vörös volt a feje, csillogott a szeme és duzzadt valami a nadrágjában. Nem sokáig élvezhettük a pillanatot, mert új utasok jöttek a fülkébe és befészkelték maguk mellém. A pasi habogott valamit és elment a dolgára.
Tele lett a fülke emberekkel. Nem igazán örültem neki, mert eléggé izzadt volt mindenki, de nem volt mit tenni.
Az út egyre hosszabbnak tűnt, az utasok cserélődtek, csak én maradtam. Estefelé elaludtam. Amikor megébredtem nem volt már rajtam kívül senki. A szomszéd fülkében elég nagy volt a hangzavar, így átlestem. Tele volt részeg munkásokkal. Egy kicsit megijedtem. Elég kiszámíthatatlannak tűnt a társaság, és ha meglátnak engem lenge öltözetben, nem biztos, hogy jó vége lesz. Szerencsére jött a megmentőm, a vasutas. Látta ijedségemet és felajánlotta, hogy átköltözhetek az ő fülkéjébe.
- Gyere át hozzám. – mondta – Ott nem zavar senki. Nekem is dolgom van, így pihenhetsz reggelig. Majd én ébresztelek. – mondta mosolyogva.
- Köszi, aranyos vagy. Nagyon hálás vagyok. Ezek a részeg pasik ki tudja mit csináltak volna velem, ha nem jössz. – válaszoltam mosolyogva.
Megérkeztünk a kalauz fülkéjébe. Két padsor helyett egy kanapé volt benne, meg a sarokban egy lehajtható kis asztal. Elpakoltuk a csomagjaim, és magamra hagyott, de az ajtóból visszafordult és huncutul rám kacsintott.
Hosszan feküdtem az kanapén és pillanatok alatt elnyomott az álom. Az fülke ablak nyitva volt és a huzat fellibbentette a szoknyámat a derekamra, de nagyon jól esett a forró nap után hogy a csupasz popsim fújja a szél.
Amikor visszatért a vasutasom elég érdekes látvány tárul elé. Az oldalamon aludtam, a topom félrecsúszva, kibuggyant a mellem. Az egyik lábam felhúzva, a szoknya a derekamon. Ott virított a kerek csupasz popsim, és a tanga sem takart túl sokat a puncimból. Nem kellet sok neki sem, hogy álljon a cerka. Nem sokat gondolkodott, kigombolta a nadrágját és a félkemény farkát óvatosan bedugta a számba, közben ébresztés gyanánt a combom meg a puncim domborulatát simogatta. Teljesen felizgultam és még félálomban szopni kezdtem az idegen falloszt.
- Ez az bébi, most megmutathatod mennyire vagy hálás. – súgta a fülembe.
Mire teljesen kitisztult a tudatom már nem lehetett abbahagyni, így élvezettel folytattam tovább. A pasi látta, hogy nem igazán ellenkezek, így félrehúzta a tangámat és ujjazni kezdett. Erre én is bevetettem minden tudományomat és érzékien nyalogattam és szopogattam a finom farkát. Éreztem az ízét és nagyon felizgatott. Rácuppantam és kéjesen szopni kezdtem. Neki sem kellett több. Egy rántással letépte a bugyit rólam és rábukott a puncimra és vadul nyalni kezdett. Virtuóz gyorsasággal nyalt, nyelve mélyen szántotta a puncim rejtett zugait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 doki21 2018. 02. 23. péntek 11:46
Felállt...
#12 sztbali 2017. 06. 11. vasárnap 11:41
Jó történet.
#11 zsuzsika 2016. 09. 17. szombat 16:20
Első osztályon "utazott"
#10 cscsu50 2016. 09. 17. szombat 09:56
Jó történet.
#9 sunyilo 2016. 09. 15. csütörtök 20:03
Ez lyó volt...
#8 genius33 2016. 09. 14. szerda 12:17
Egész jó, a kis ribi nyes
#7 sztbali 2016. 09. 13. kedd 20:41
Jó történet.
#6 vakon54 2016. 09. 13. kedd 12:17
Nemrossz írás 10 pont
#5 deajk2008 2016. 09. 13. kedd 12:10
nekem tetszett folytasd 7p lett...
#4 veteran 2016. 09. 13. kedd 08:40
Tetszett.
#3 listike 2016. 09. 13. kedd 06:43
Nme rossz.
#2 A57L 2016. 09. 13. kedd 06:25
Kellemes,szép történet.
#1 Törté-Net 2016. 09. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?