A+ A-

Ma végre a hármast választotta

Remegő hangon mondta be a 3-as számot. Innentől kezdve már csak annyi volt a dolga, hogy még néhány kérdésre válaszoljon.
Sue a negyvenes éveinek végében járó, dekoratív nő volt, akiről senki sem gondolta volna, hogy végül pár nélkül marad. Hatalmas hullámos fekete haj keretezte a latin vonásokat rejtő arcát. Néhány éve plasztikáztatta a melleit, de csak olyan formában, hogy teljesen természetesek maradjanak. Gyerekkora óta mindig képviselt valamilyen testmozgást, így karcsú, de kontrasztos testén gyönyörű barna bőr feszült. Legjobban mégis a lábaira és a minden irányban gömbölyű fenekére volt büszke. Igazából a felmenőinek köszönhette, hiszen a genetikája garantálta ezt a formát. Ki hitte volna, hogy ennyi idősen egyedül fogja tengetni napjait. Azt bezzeg senki sem tudta róla, hogy két akkora csalódáson esett keresztül, melyek után sosem mert volna tartós kapcsolatba bonyolódni. Így aztán maradt a tánc, a jóga, és a fitness, és természetesen a munkája, hiszen addigra kimagasló pénzügyi sikereket ért el. Arra viszont ő maga sem számított, hogy egy ilyen karbantartott, egészséges test ennyivel nem elégszik meg. Évtizedeken keresztül próbálta elfojtani a belsejéből minduntalan feltörő testi vágyat, és a munkájába temetkezett, de van, aminek nem lehet parancsolni. Gyűlik, felgyülemlik, majd elemi erővel robban ki, és követeli a maga részét. Sue megtapasztalta a kínt, amit a saját teste okozott számára. Először csak az álmaiban törtek elő. Olyankor arra ébredt, hogy teste érintésre szomjazik. Izzott mindene, de vidéki neveltetése folytán eszébe sem jutott örömökhöz juttatnia magát. Nem is tudta volna, hogyan kell, hiszen sosem próbálta azt. Mígnem egy hajnalon különleges érzésre ébredt. Orgazmusa volt. Zihálva ült föl az ágyában. Szakadt róla a víz, a kezeit a mellein és a lába között találta. Még tartott a lebegés. Kéjesen és szégyenkezve vonult a fürdőszobába. Azt hitte a forró víz majd lemossa róla a tisztátlan gondolatok emanációját. Ellenkező hatást ért el. Önkéntelenül is simogatni kezdte magát. Azt érezte, hogy szégyenletes, de mégis szokatlan élményt nyújt. Addig viaskodott önmagával, míg a kezei ismét felvették azt a pozíciót, ahogyan megébredt. Ideje sem maradt eszmélni. Néhány perc múlva, az ügyetlen mozdulatai ellenére újból és újból elöntötték a gyönyör hullámai.
Napok teltek el szégyenérzetben, mígnem az esemény megismétlődött. Most valahogy már nem volt annyira kényelmetlen a gondolat az ébredése pillanatában. Kezeit sem kapta el, hanem még pihentette magán. Hamarosan azt érezte, hogy ujjai tovább cirógatják, ő pedig enged nekik. A kéj erősödésével gyengült benne a tiltakozás. A két ellentétes érzés fej-fej mellett haladt, végül egy elementáris erővel kioltották egymást. Kétszeresen jutott el a csúcsra. Második érzés a prüdéria megszűnése volt.
Ekkor született újjá. Évek teltek el, mire teljesen magára talált. Új hajszínt, ruhákat, és kebleket vásárolt magának. Utóbbit azért tette, hogy magának jobban tetsszen. Végül nemcsak elfogadta, de beleszeretett a saját testébe. Úgy érezte, hogy ha mással már nem tudna kapcsolatba kerülni, akkor azt megteszi magával. Az évek során mesteri szintre fejlesztette az önkielégítés művészetét. Lakásába soha senkit nem engedett fel. Alig várta, hogy befejezze a munkáját. Hazaérve mindig egy zuhannyal kezdett, majd mielőtt bármibe is fogott volna, előpakolta a rejtett szekrényéből a kis szerkentyűk garmadáját, amikkel a testét kényeztette nap, nap után. Csak ezután látott a házimunkához, és egyebekhez. Aztán késő este lefekvéskor újból szeretkezett önmagával. Ehhez az Internetet hívta segítségül. Különleges archívumot halmozott fel olyan videókból, ahol a nők motorral meghajtott rudak segítségével szimulálják a közösülést. Ez lett a kedvence. Ezt viszont az otthonában nem merte felszerelni. Ehhez pár hetente elosont egy eldugott utcában megbújó épületbe, ahol rendkívül tapintatosan kezelték a látogatásait. Csakis ezért tette le a voksát itt, meg persze a minőségi kiszolgálás is nyomott a latba; figyelemre méltó higiénia uralkodott a kéjbárban.
Egy oldalsó szárnyba érkezett, ahol egy pici pultnál jelentkezett be. Jól ismerte a fiatal lányt, aki mindig készséges és kedves volt vele, de sosem indiszkrét.
- Tehát három gépet állítsunk be, rendben – pötyögte a billentyűzeten finom mosollyal a szája sarkában a lány. – Szóval végre kipróbálja – folytatta piciket bólogatva, de nem nézett fel közben.
Sue kicsit zavarban volt. Hónapok óta tervezte a mai napot. Eddig maximum két gépet vett egyszerre igénybe, és most úgy érezte, hogy eljött a végső áttörés napja.
- Mindhármat feltöltsük lotion-nel? – folytatta a kérdéseit a fiatal pultos.
(lotion-nek nevezték a boltban a mesterséges folyadékot, amit a műpéniszekből ki lehetett pumpálni)
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 genius33 2016. 09. 19. hétfő 07:38
Kicsit kiábrándító.
#7 zsuzsika 2016. 09. 17. szombat 16:15
Kinek a pap,kinek a mű....
#6 cscsu50 2016. 09. 17. szombat 09:49
pótcslekvés
#5 sunyilo 2016. 09. 15. csütörtök 19:58
Egész jó.
#4 vakon54 2016. 09. 13. kedd 12:41
Lessz folytatása?! 10 pont.
#3 veteran 2016. 09. 13. kedd 08:45
Hús-vér kellene nekik.
#2 A57L 2016. 09. 13. kedd 06:26
Nagyon jó írás.
#1 Törté-Net 2016. 09. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?