A+ A-

Szüzességem elvesztése életem szerelmével

Mikor meglátlak, karjaidba omlok. Szorosan ölellek, közben beszívom imádott illatod. Csak hosszan ölelsz, majd rám nézel, s egy lágy, érzéki csókot nyomsz ajkaimra.
- Alig vártam, hogy végre velem legyél..nagyon hiányoztál! - Majd megfogod a kezem, és elindulunk hazafelé a vonatállomásról.
Miközben sétálunk, többször is rám nézel. S mikor tekintetünk egymásba ütközik, nem bírod ki, hogy ne csókolj meg. Már a buszmegállóban vagyunk, ahol egy padra ülünk, és egymást ölelve várjuk türelmesen a buszt.
Felszállunk a buszra, majd beülünk a leghátsó előtti ülésekre. Senki sem zavar meg bennünket. Fél órán keresztül csókolhatlak csendben. Egy hónapja már, hogy utoljára láttalak. Égek a vágytól, hogy megérints. Hogy hosszasan rám koncentrálj. Már fél órája tüzesen csókolózunk, amikor megáll egy kis faluban a busz. Megérkeztünk. Gyorsan rohanunk, nehogy bezárja a sofőr az ajtót, ugyanis későn álltunk fel, annyira el voltunk merülve a hosszú csókban. Miközben sétálunk, végig hozzád bújva karollak. Alig várom, hogy hazaérjünk, és leteperhesselek. Már egyre jobban kívánlak, hosszú volt ez az egy hónap. Hazaértünk, megérkeztünk. Levesszük a cipőnket, majd kinyitom a szobám ajtaját, és kézen fogva téged, gyorsan behúzlak. A táskám ledobom az asztalra, te pedig a hátizsákod a földre. Heves csókba kezdünk, míg nem csókolózásba torkollik. Csak állunk, és csukott szemmel egymást érezzük. Hirtelen felemelsz, és lábaimat a derekadra kulcsolod. Vadul csókolsz tovább, majd egy hirtelen pillanatban rádobsz az ágyra. Én csak fekszem, és annyit érzek, hogy elszakadt a szám a tiédtől. Kellesz nekem, akarlak! Nem kell aggódjak, azzal a lendülettel, már rám is ereszkedsz. Csak fekszünk az ágyon, és csókoljuk egymást. Te vagy felül..
Letérsz a számról, és a nyakam felé haladsz. Végigcsókolod, majd a melleim felé veszed az irányt. Akadályoz téged a felső ruhadarabom, ezért gyorsan megszabadítasz tőle, a melltartómat pedig kikapcsolod, és lefejted rólam. Nagyon finom érzéki, lágy csókokat kapok a mellbimbóimra. Onnan egy kis elidőzés után, a hasam felé haladsz. Egyre lentebb..megállít a nadrágom. kigombolod a farmerom, lehúzod rólam. a bugyimat egy pillanat alatt eltávolítod. Ekkor viszont a combomat kezded puszilgatni. Ezzel egyre jobban lázba hozol. Már szinte lángolok. Te pedig nyugodtan, lassan andalogsz felfelé száddal a combom belső felén. Megálsz, majd a vénuszdombomra adsz egy csókot. Elkezded lágyan puszilgatni, és mész a csiklóm felé. Megérzem nyelved hegyét először, és ezt követően az egész nyelvedet. Annyira tetszik, ahogy nyalsz, hogy szinte megremegek. Nem bírom ki, néha ficánkolok..
Kezdek egyre jobban égni, szinte lángolni. Ebben a pillanatban, miközben nyelveddel éppen a csuklómat izgatod, bedugod az egyik ujjad, éj ujjazol. Nem sokkal ez után megpróbálod becsúsztatni a második ujjadat is, de az már nem teljesen megy. Még picit szűk vagyok, de ez nem nagyon érdekel. Hevesen mozgatod nyelved a szeméremajkaimon, néha be is dugod lukamba. Egyre jobban feltüzelsz. Nyelved újra csiklómra téved, és addig izgat, míg nem egy nyögés kíséretében elélvezek. Nem bírom már. Gyors tempóval szinte letépem rólad a ruháid. Végigcsókolom felsőtested, beleharapok a válladba, majd haladok egyre lentebb. Már csak az alsónadrág van rajtad, amit egy pillanat alatt eltávolítok. Gyönyörű férfiasságod már ágaskodik. Ekkor végignyalok rajta, és megcsókolom a makkod tetejét. Erre lehunyod a szemed, és halkan felsóhajtasz. Rád nézek, közben egyre nagyobb csókot nyomok farkadra. Finom vagy. Ezzel az indulattal számba veszem ágaskodó férfiasságod, és elkezdem szopni. Mi közben szopom, kezemmel rásegítek. Félkörívesen húzogatom rajta a bőrt. Néha kicsit megállok, és csak kezem dolgozik. Ekkor viszont nagyot szívok makkodon, amit te egy halk nyögéssel nyugtázol. Tetszik neked. Újra szopni kezdem, s közben nézem, ahogy csukott szemmel élvezed a játszmát. Imádom, amikor látom, hogy ekkora örömet tudok neked szerezni. Egyre hangosabban veszed a levegőt. Érzem, hogy lassan a végére jutsz, ezért kegyelemdöfésekként, szívok egy hatalmasat makkodon, és leeresztem a farkad teljes hosszát a torkomon. Erre a cselekedetre tested megfeszül, és elélvezel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 genius33 2016. 09. 19. hétfő 07:36
Ez kicsit lapos lett.
#9 cscsu50 2016. 09. 19. hétfő 04:00
közepes
#8 sunyilo 2016. 09. 17. szombat 12:26
Kicsit egy iskolai dolgozatra emlékeztet, de jó.
#7 listike 2016. 09. 17. szombat 12:20
Nem nyert.
#6 vakon54 2016. 09. 16. péntek 15:36
Legyélszives és folytazsd úgydöntöttünk a feleségemmel! 10 pont!
#5 veteran 2016. 09. 16. péntek 08:34
Közepes. Szűz létére elég gyakorlott.
#4 deajk2008 2016. 09. 16. péntek 07:44
tetszett és folytasd... 8p lett
#3 gyuri0926 2016. 09. 16. péntek 07:15
A szeretkezés nálunk nem annyira tetszik , mint inkább élvezzük .
#2 A57L 2016. 09. 16. péntek 06:38
Nem hozott lázba.
#1 Törté-Net 2016. 09. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?