Hírek

AUG.
30.
2016

Buli a sötét házban

Ekkor én már 16 voltam, és neki is már csak 2-3 hónap kellett, hogy betöltse 16. életévét. Este volt, egy barátunk házibulijába igyekeztünk. Nem kell semmi különöset elképzelni. Zene, tánc, társas, asztalifoci, asztalitenisz, étel, ital, társaság - beszélgetés. Voltunk kb. 20-an. Nem volt egyáltalán züllött a társaság, habár néhányan azért végig kóstoltak jó pár alkoholos italt. De csak oldódásképpen. Voltak párok is, akik el - elvonultak néha kettesben, hogy maguk lehessenek.
Már bőven elmúlt éjfél, amikor az első emberek elkezdtek hazaszállingózni, vagy éppen a ház valamely hálószobáját keresték fel, fekhely után kutatva. De a társaság nagy része még mindig fenn volt, és táncolt.
Mivel más lányt a társaságból nem igazán kedveltem, ezért Zsuzsit pörgettem meg a táncparketten, ami körülbelül lehetett úgy 20 négyzetméter. Már eléggé belejöttünk, rocky-t twist váltott, majd újra rocky.


Az új barinőm

A történetem 2010-ban kezdődőt, ami nem egyszeri alkalom volt. Akkor 30 éves voltam.1 évvel voltam túl egy szakításon, ami eléggé megviselt. Ekkor úgy gondoltam itt az ideje ismerkedni, kapcsolatot keresni.
Úgy gondoltam, hogy a net világa lesz a megfelelő. Regisztráltam több oldalra is. Elkezdtem irkálni csajoknak. Első hónapokban nem nagyon írtak vissza vagy pár üzenet után eltűntek. Tehát sok sikerem nem volt.
Egy szeptemberi napon viszont sikerrel jártam. Ráírtam egy nagyon csinos csajra, akit Viviennek hívtak, az adatlapja szerint 25 éves, 170 cm magas,60kg, félhosszú barna haj és barna szem. Az egy szem képe alapján semmi különöset nem lehetett látni rajta. Mivel nagyon csinos volt, nem is számítottam rá, hogy válaszolni fog. De meglepetésemre, másnap jött egy üzenet tőle és elkezdtünk beszélgetni. Kb. 2 hetes beszélgetés után, megbeszéltünk egy találkozót és októberben találkoztunk.


AUG.
29.
2016

Jótestvéri viszony 6. rész

A vasárnap első fele majdnem teljesen úgy telt el, mint a többi átlagos vasárnapunk, most is volt benne egy kis takarítás, felporszívóztam, ez még mindig az én reszortom, Anett feltörölte a fűrdőt, fertőtlenített, a konyhát is rendbe rakta, mosogatott, berakott egy adag szennyest a mósógépbe. Dél körül volt amikor kimentünk a kertbe, a nap verőfényesen sütött, segítettem kiteregetni a mosott ruhát, aztán leterítettünk egy nagy plédet a fűre és kifeküdtünk napozni. Anett levette a bikini felsőt, mondván erre most nincs szüksége, a bugyiját, ami amúgy sem takart sokat a hasából éppen csak a csípője aljáig ért, még lentebb tolta, így már a szeméremdombját félig felfedve feküdt le napoztatni csodás testét. Megkérdezte, hogy bekenném-e naptejjel, hát persze hogy be.


Városi életképek

Egy hétköznap reggelen, a borongós májusi hetek után végre napsütésre ébredt a város.
Az ablakomon kihajolva, mélyet szívva a nyár eleji meleglevegő előhullámaiból, kedvem támadt lenézni az utcára a régóta elhanyagolt hobbimnak szentelni néhány órát a városi forgatag egyik közeli oázisának egy szegletén egy padon ülve, kívülálló szemlélődőként elmélyedni a csendéletben, melyet egy kopott rajztábla és néhány régi színes ceruza segítségével terveztem megörökíteni, amik évek óta a fiókomban pihentek, nem remélve, hogy egyszer még napvilágot látnak. Aznap viszont újult erővel tört rám az ihlet. Talán csak mert nem sikerült összehangolni a szabadságainkat a csajokkal, férfiakkal pedig egyelőre nem akartam újra ismerkedni, az otthonkuksolás helyett az utcára húzott a szívem. Mindig látni valami érdekeset.


AUG.
26.
2016

Anyám az ápolónővér

Jocelyn Jones egy fárasztó tizenkét órás műszak után érkezett haza a korházból. Nagyon el volt fáradva, amikor belépet a lakásba.
- Robert itthon vagy? – kiáltotta miközben levette a kabátját. Majd elindult a konyha felé, ekkor megérezte kiáramló csodás illatot. – Szia édesem, a vacsora illata egyszerűen csodálatos. – folytatta mosolyogva, és Jocelyn megállapította, hogy a világ egyszerű és csodálatos.
Robert amint meghallotta, hogy jön az anyja, lenézett a duzzadt farkára miközben azt gondolta” Na ez fasza ezt anya meglátja és még a bugyiját is észre fogja venni”. A merevedést nem tudta olyan gyorsan lelohasztani, hogy azt anyja ne tudná észrevenni, mivel nagyon keményen is állt és ez a „szex istennő” egyre jobban közeledet feléje.


Álom vagy valóság

Hajnali 3 óra van. Valami felébresztett. Úgy érzem, nem vagyok egyedül a lakásban. Mint ahogy nem is...kinyitom a szemem, utána az éjjeliszekrényen ácsorgó lámpa kapcsolója után tapogatózom. Fény lobban a hálószobára…egy férfi áll tőlem nem messze. Nem tudom, mitől ijedjek meg jobban: attól, hogy valaki bejött a lakásba, vagy attól, hogy aki bejött, kicsit sem idegen…
Mivel meglehetősen kómás vagyok a hirtelen ébredéstől, az alábbi értelmes kérdést teszem fel:
- Itt vagy?
Elneveti magát, mint ahogy szokta az összes hülye poénomon.
- Itt – feleli lényegre törően.
Nem tudom hová tenni a dolgot. Bámulok ki a fejemből, érzésem szerint ostoba arccal.
Ő továbbra is nevet, szórakoztatja, hogy nem értek semmit a szituból…


AUG.
25.
2016

A Baker-család 3. rész - Diane Baker

Mikor becsukta az ajtót Diane-en újra erőt vett a lehangoltság és a magány. Eldöntötte hogy ma változtat életén, és végre keres valakit aki megadja neki azt amire már rég vágyik. Végső lökést a reggeli szex adta meg, hiába is élvezett el a férje érezte hogy nem volt már olyan mint régen. És nem is ez volt az első ilyen alkalom. Bement a konyhába és gyorsan eltüntette a reggeli maradványait. Azután felment lefürdött rendbe hozta magát majd felvett egy lenge rövid szoknyát és hozzá egy inget. Bugyit melltartót nem vett fel. Ezután lement a buszmegállóba és várta a buszt. Volt kocsija de egy ideje szívesebben járt busszal. Sokáig kocsival járt míg egyszer bedöglött és amíg a kocsi szervizben volt, Ő elkezdett busszal járni. A busz egy idősek otthona előtt is megállt. Sok idős néni és bácsi szállt fel és ő átadta az egyiknek a helyét. A következő megállóban felszállt 3 építőmunkás kinézetű alak, nagy izmos kigyúrt 2 ajtós szekrények.


Négyesben fantasztikus

A történet nálunk játszódik a közös albérletünkben szereplői Én, Te, Fruzsina, Ákos. Ákos és Fruzsina szerelmespárok úgy, mint mi. Nagyon szeretik egymást viszont ők is nagyon vevők az új dolgokra akárcsak mi. Egyik nap eljöttek hozzánk vacsorára hoztak bort, és egy kis whiskyt. Iszogattunk elég sokat. De nektek még mindig nem volt elég te és Ákos elmentetek még piáért. Addig én meg Fruzsi egy kicsikét összemelegedtünk le is vettünk egy két ruhadarabot.
Megpillantottam a cicijét és le sem tudtam venni a szemem róla és ezt ő észrevette megfogta a kezem és rátette én meg elkezdtem tapizni, markolászni mindkettőt. Annyira élveztem, hogy benedvesedtem. Annyira jó volt egymást érezni ő is megtapizta az én cicimet ahh… nagyon jó volt! Egymásra néztünk és egyszer csak azt vettem észre hogy hevesen csókolózunk és a bugyimhoz nyúl ami már nagyon nedves…


AUG.
24.
2016

Játékaink avagy hogyan színezzük ki a hétköznapokat

A fantázia jó dolog, de egy idő után kevés lesz. Így volt ez nálunk is. Több mint 10 éve vagyunk együtt a párommal, jól megértjük egymást minden téren, a szex szintén fantasztikus, már a kezdetektől. Mindig is úgy gondoltuk, hogy a jó szex a jó kapcsolat alapja ezért sok mindent kipróbáltunk. Erotikus fehérneműt, segédeszközöket, különféle pózokat, a párom azt is szereti, ha szex közben beszélek hozzá. Mit szeretnék, hogyan csinálja, előjöttek kulonféle fantáziaképek is. Már nem is emlékszem melyikünk dobta fel a témát, hogy mi lenne, ha bevennénk egy nőt. Mindketten tudtunk, hogy szívesen kipróbálnám a szexet egy másik nővel, de még soha nem volt rá alkalmam. Így indult, hogy keresni kezdtünk, először csak egy velem egykorú csajt. Aztán rá kellett jönnünk, hogy nőt találni, és főleg olyat, aki mindkettőnknek megfelel, nagyon nehéz. Így megbeszéltük, hogy megpróbálunk inkább párt keresni.