Hírek

ÁPR.
9.
2020

Egy érdekes délután története

Szerelmemmel sokat fantáziáltunk arról, milyen lenne ha élénk és gazdag fantáziánk bevetnénk az ágyban is. Délelőttönként amikor dolgoztunk, folyamatosan izgattuk egymáast smsben, vagy az okostelefonok adta lehetőségek egyikén. Ilyenkor arról írtunk egymásnak, milyen lenne ha meglepném alvás közben több pasival, kikötném, és szexrabszolgát csinálnék belőle. Vagy elhívnánk egy ismeretlen férfit, akivel közösen egész hétvégén át őt használnánk kedvünk szerint, vagy mi lenne ha elutaznák üzlti útra és a barátaim 5-6an, letepernék és megfenyegetnék ha nem adja oda magát nekik, ellátják a baját...
Ilyenkor persze amint találkoztunk, hatalmasakat, órákon át tartó szerelmeskedésbe torkoltak az esték.
Egy nap eldöntöttem hogy belevágok a dolgokba. Megírtam neki egy izgalmas chatelés után, ma ne haza menyjen, hanem egy hotelba a 24es szobába, amit rögtön utánna letelefonáltam, majd még napközben ki is fizettem.


ÁPR.
8.
2020

Mit tegyek?

Tényleg eszembe sem jutott, hogy anyáskodjam a volt mostohalányom felett, aki, egy este, váratlanul betoppant a lakásomba. Már két éve elváltam az apjától, azóta nem is találkoztunk. Megváltozott azóta. Igazi felnőtt nővé vált: hosszú gesztenyebarna copffal, azonkívül - őszintén szólva épp most vettem csak észre - ilyen jóvágású fenékkel, ami csak úgy ringatódzott a sortjában.
- Akkor befogadsz?
- Mért, mi volt a gond? - kérdeztem, miközben bekísértem őt a hálószobájába.
Eszti remegő testtel feküdt az ágyra és ismét elvörösödött.
- Apa megváltozott.
Leültem mellé az ágyra.
- Folytasd csak.
- Szóval... lekötözött.
- De hisz ez szörnyű! Fogva tartott? - Az ajkamba haraptam és éreztem a vér ízét. Azon kaptam magam, hogy a lány mellét bámulom, ahogy a pólójának feszült, a saját mellbimbóim pedig rendesen megkeményedtek. - Ne hívjuk a rendőrséget?


A rejtélyes sorozatgyilkos 1. rész

Ez a regény a nem túl távoli jövőben játszódik. Kezdjük talán a legelején. Száddám Husszein még a maga idején kifejlesztett egy titkos biológiai bombát. Ez a bomba óriási hatóerejű volt. Egyes számítások szerint kellő mennyiségű robbanóanyag, sav és kőolaj hozzáadásával akár az egész Földre kiterjedhet a hatása. Ezt a mennyiséget igaz csak hónapok alatt de az iraki kormány is össze tudná hozni. Ez a fegyver volt az alfa és az Omega - a kezdet és a vég - bombája. Ám amikor az amerikai hadsereg elfoglalta Irakot Husszein elrejtette ezt a bombát a hegyekben. Évekkel később amikor Amerika és szövetségesei elhagyták Irakot, kitört egy hatalmas forradalom. Husszein „utódai” átvették a hatalmat és összeszedve az egykori diktátor elrejtett szuperfegyvereit hadat üzentek a NATO-nak és főleg az USA-nak. Ekkor kezdetét vette egy majdnem egy éves háború melynek az utolsó havában az iraki kormány megtalálta a szuperbombát.


ÁPR.
7.
2020

Az ügyvédnő 1. rész

A történet indulásakor még a huszas évei végét taposó, ifjú titán voltam. Úgy éreztem enyém a világ, de ebben a korban ki nem hiszi ezt. Szerencsés genetikával és meggyőző fellépéssel voltam megáldva, ami húzta magával a többit... biztos állást, jó kocsit és a messziről is kivehető fizetést.
Akkor már hat éve dolgoztam annál az amerikai multi cégnél. Álom munkahely volt. Talán 1997-et írtunk...
Az irodám, vagy találóbb, ha azt mondom: a kis, lekerített sarkom, pont szemben volt az ügyvezetőnk ajtajával. A budai, üvegfalú Business Center általunk bérelt emeletein végig nyitott, jenki stílusú volt a tér. Szerettük ezt, mert karakteresen más – frissebb, modernebb - volt, mint amilyen környezetben szocializálódtunk előtte. És szerettük azért is, mert közel voltunk egymáshoz, tudtunk mindenről, ami körülöttünk zajlik. Mondhatnánk nem voltak titkot, na de azok mindenhol vannak. Azoknak lenniük kell! Ha máshol nem, a fejekben.


Oh, West! Oh, Jack! 1. rész

A nevem Jack és kedves olvasó, ahonnan én jövők ott mostanában más szelek kezdtek fújni, amik legfőképpen számomra bajt jelentettek.
Így hát a lovamra pattanva elkezdtem átszelni a vidéket, a nap és a felhők voltak az én iránytűim utazásom során. Nem volt célom, csak, hogy minél messzebb kerüljek poros kisvárosom emlékeitől is. Az éjjelek melegek voltak, a nappalok meg szárazak, de szerencsére élelemből és vízből volt nálam még bőven. Amikor is a horizont tövében a nap már ágyazni készült, akkor pillantottam meg egy magas dombon egy farmot.
A fény odavonzott és remélve, hogy kedves népek lakják leszállva a lovamról bekopogtam. Az ajtót egy magas fekete hajú kék szemű férfi nyitotta ki, aki nem is volt rossz első kezdetnek az új életemben, de mikor megláttam mellette egy apró mosolygó szőke asszonyságot, már is azt gondoltam, hogy mindenben van valami jó és egy kevésbé jó dolog.


ÁPR.
6.
2020

Szerelmes vagyok a húgomba 2. rész

A legcsodálatosabb dolog volt Amy mellett ébredni. Este nem húztam le a redőnyt, ezért nappali világosság volt a szobában. Amy meztelenül volt, a takaró épp csak súrolta a köldökét, felső testét a nap aranylóra festette. Haja szétterült, az arcán hatalmas béke honolt. Sosem láttam még ilyen szépet. A mellkasomban mintha ezernyi pillangó repdesett volna, és tudtam, hogy visszavonhatatlanul szerelmes vagyok belé. Nem akartam felébreszteni, ezért óvatosan kicsusszantam mellőle, és felvettem a földről az esti bokszerem. Polót is húztam, majd kiléptem az ajtón és be is tettem magam után. Az senkit nem lepne meg, hogy egy meztelen lány van az ágyamban, de ha ez a lány éppenséggel a húgom, az tuti kiverné a biztosítékot.
Anyu már a konyhaasztalnál ült, előtte az asztalon gőzölgő kávé volt, kezében a tablet.


Lei sötét múltja 1. rész

A nevem Chan. Már éppen öt éve vagyok együtt a barátnőmmel, Leivel. Akkor kezdtünk el együtt járni, amikor még egy irodában dolgoztunk. Ő volt ott az új lány, úgyhogy már az első napján felkeltette a legtöbb pasi figyelmét. Lei ázsiai, mint én, sötét szeme van, fekete haja, csodálatos, 90D-s mellei és gyönyörű, kerek feneke. Olyan “szomszéd lány” kinézete van, csinos, de nem szorul túl sok sminkre, ugyanakkor kicsit mégiscsak visszafogott. Kifejezetten hivatalosan öltözködik, de azért látszik, hogy a konzervatív ruházat alatt bomba alak rejtőzik. Lehet, hogy ettől olyan varázslatos, hogy minden férfi azonnal vetkőztetné a szemével. Imádják a combját méregetni, amikor keresztbe teszi a lábait, vagy belesni a csipkés melltartójára, amikor előrehajol, és bizonyára arról álmodoznak, hogyan nézhet ki meztelenül.


ÁPR.
3.
2020

Anyuval. 1. rész

Régen történt, de még ma is élénken él bennem. Anyu akkor 34 éves volt, sportos alkatú mindig elegánsan öltözködő, bár néha kissé túl visszafogottnak tartottam. Én alig múltam 15 éves. A gimiben, ahova jártam, egy napon elmaradt az utolsó két órám. Örültem, hogy majdnem két órával korábban érhettem haza. De amit azon a napon láthattam, örökre megváltoztatta az életemet. Hazaértem, bementem a lakásba és rögtön észrevettem, hogy a szüleim hálószobájának ajtaja résnyire nyitva van. Szerencsés véletlen, hogy az ajtó nyitva maradt. Szerencsés véletlen, hogy anyu szekrényének ajtaja is nyitva maradt. És a legszerencsésebb véletlen, hogy a szekrényajtón volt egy hatalmas tükör, amiből pont ráláttam az ágyra. Apám éppen vidéken volt és két napig nem is jött haza. Anyu egy pasival volt az ágyon. Mindketten meztelenül. A pasi jóval idősebb lehetett anyunál, mert a mellkasán a szőr hófehér volt.


A második esély 1. rész

Első fejezet
- A kurva életbe - zihál Mark, ahogy odaérünk.
- Felettünk - tátogja Nicky rémülten.
- El az ajtótól - suttogom, de abban a pillanatban kinyílik a csapóajtó, és egy fémes koppanás töri meg mellettünk a csendet. Megáll az idő, kifut minden vér a tagjaimból. Mark csak a másodperc töredékével mozdul gyorsabban, és mielőtt elránthatnám, ellök minket és ráveti magát a gránátra.
- Fussatok! - Ordítja, majd összedől a világ.
*
- Tartsd már normálisan...
- Kussolj és csináld!
- Add ide, majd én tartom.
- Jó lesz ez így!
- Akkor meg tartsd egyenesen, baszki!
- Hé, srácok – szóltam hátra –, megálljak?
- Jó lenne, mert így csak szétszórja ez a szerencsétlen.
- Szerencsétlen a nénikéd, inkább szívd már!