AUG
07
2014

Bájos Bajkeverő 5. hét

hetero

2013.12.31.
Az év utolsó előtti napja köszöntött, na meg persze Bogi. Reggel az ő csörgésére ébredtem. Sikerült elaludnom, és elfelejtenem, hogy azt ígértem a barátnőmnek, hogy elmegyek vele vásárolni.
Össze-vissza kapkodtam, azt se tudtam, hogy hol áll a fejem. Jól megvárattam szegényt, de végül sikerült elkészülnöm.
Odakint csípős hideg volt, de legalább sütött a nap. A ház előtti parkolóban várt járó motorral. Kaptam tőle egy pár perces fejmosást, persze nem komolyat, csak olyan Bogisat, persze így is sikerült egy kis bűntudatot ébresztenie bennem.
A plázához hajtottunk. Szeretett volna a pasijának egy pár kesztyűt venni, mert amije volt, az elszakadt.
Szokásához híven végig járt minden butikot legalább ezerszer. Az elején még élveztem a társaságát, és a boltokban nézelődést, de miután már két órát töltöttünk a megfelelő...

*  *  *

Lucsogva-tocsogva...

bizarr

A múltkor írtam arról, hogyan erőszakolta meg a nejemet, a házban lakó srác, amikor még ott laktunk.
Nézegettem párszor a videót, és kedvet kaptam hozzá, hogy kipróbáljam, milyen is lehet, ha az ember farkát ilyen nyálas, taknyos cuppogós, locsogós, tocsogós módon szívják ki.
Persze én nem akartam senkit ezért megerőszakolni.
Igaz Nati esete azért súrolta ennek a határát, de mivel összejöttünk közben is meg utána is, így azt nem tekintem annak, hiszen ő sem.
Szóval abban az időben sokat segítettem egy egyedülálló 55+ nőnek, aki a házunkban lakott.

AUG
06
2014

Szinte minden éjjel...

maszturbáció, vibrátor

Péntek reggel égő puncival keltem. Minden mozdulat arra emlékeztetett, ahogyan eltelt az elmúlt este. És bár a pisilés fájt, estére mégis éreztem, hogy már az elmúlt este gondolata is felbizsergeti a lelkem. Nem volt egyszerű dolgom, hiszen majdnem éjfél, sőt el is múlt, mire megérkeztem, de ezt nem lehet kihagyni. Mivel amúgy is a fürdőbe szorultam, hát elhelyezkedtem kényelmesen a budin, hátradőltem. Jó nedves volt a puncim, csak úgy tocsogott. Gyorsan, hevesen élveztem el.
Utána elmentem aludni, de a puncim még bizsergett. Hát visszatelepedtem, és becsukva a szemem arra gondoltam, milyen volt megpisiltetni téged. Nagyon fincsit élveztem a gondolatra, és éreztem, hogy a dolog folytatást kíván, úgyhogy kicsit pihentem, és a szemem becsukva arra gondoltam, milyen fincsi ahogy ülök a budin és szopom a farkad de alaposan, és úgy pisilhetek. Jó alaposan izgattam közben a csiklómat az...

*  *  *

A telihold foglya

hetero

I.
Egy kora őszi napon ismertem meg Angélát, a vak lányt. Én végzős koromban mindig egy hangulatos bárba jártam a barátaimmal, és ott vettem észre a szolid, zöld kötött pulcsiban gin - tonikot ivó lányt az egyik boxban. A kezei nagyon formásak voltak, az ujjai lágyan simultak rá a vékony falú magas pohárra, a keskeny ajkai pedig olykor ügyetlenül a citromkarikához értek, ilyenkor mindenki felé fordult a társaságukban valami sajátos arckifejezéssel, amit ő is valószínűleg érezhetett, de persze nem láthatta, mert ugye vak volt, bár ezt akkor még nem tudtam, és nem is különösebben vettem észre. Én csak a kecses kézfejét, a megnyerően szelíd mosolyát és a szép rendbe kötött haját bámultam a viszki - szódám olajos folyású aranybarna tükrében. Hatodéves voltam az orvosin, nagyon jól tanultam, ezért az ösztöndíjamból is bőven jutott még ilyen szórakozásra is; noha...

*  *  *
AUG
05
2014

Szeretek túrázni

hetero, anál

Szeretek túrázni. Amikor csak tehetem, nyakamba veszem az országot, és ellátogatok egy - egy szép tájra. Többnyire az éppen aktuális barátnőmmel, vagy egy kisebb baráti csapattal. Ám erre a túrámra senki nem tudott eljönni, így aztán beregisztrálva a túratárs kereső oldalra, társa(ka)t kerestem, egy többnapos mátrai gyalogláshoz. Indulásom előtt, többször is felnéztem az oldalra, hátha valaki velem tart. De senki. Aztán két nappal a június 8 ra tervezett indulás előtt, egy lány érdeklődött az ajánlatomról, majd pedig, hogy szívesen velem tartana. Telefonszám, számtalan e - mailküldés után, találkoztunk is az adott napon a Keleti - pályaudvaron. Vera, az újdonsült túratársam, egy 28 éves, rövid, vörös hajú, szép arcú lány volt, formás testtel, hatalmas hátizsákkal. Valamint fülig érő mosollyal. Gyors üdvözlés után, futás is a vonatra. A túrát 3 napra terveztem,...

*  *  *

Jaj Lajos bácsi

homo

Az őszi almaszedésnél történt. Apám segítségül hívta két barátját. Egy szobában aludtunk két ágyon. Én egyedül, ők meg hárman szűkösen a két személyesre kinyitott kanapén.
Nehezen is férhettek el, mert első este sokáig hallottam mocorgásukat és sóhajtozásaikat mire elaludtam. Reggel elég elgyötörten is ébredtek, de nem panaszkodtak a szűk hely miatt. Sőt mintha azt mondogatták volna, hogy jó volt újra összebújni egy kicsit.
Második este a haverokkal elcsatangoltam és később, már ágyba bújás és villanyoltás után érkeztem meg. Kicsit zajos voltam a vetkőzésnél és a mosdásnál. Mondták is, hogy feküdjek már le mert ők is aludnának már.
Betakarództam és félálomban voltam, mikor hallom, hogy Lajos bácsi apámnak dicsérni kezdte a testem szépségét, és fenekem gömbölyűségét. Géza bácsi meg azt mondta biztosan alszom már és kezdjük el a...

AUG
04
2014

A feleségem vágya

családi, leskelődés, unokatestvérek

- Én már mindent kigondoltam - mondtam a feleségemnek, Anitának.
- Felhívod telefonon, hogy beszélni akarsz vele. Megbeszélsz egy időpontot vele péntek este 8 órára.
Mivel három műszakra járok, az a hét lenne jó, amikor délutános vagyok. Mivel, te estig dolgozol, a gyerekeket délben elviszem anyósomékhoz. Közöld vele, mivel hétvége van, a gyerekek anyádéknál alszanak. Én pedig csak este fél 11-kor érek haza. tehát egyedül leszel itthon.
- Ha hazaérsz, a munkából gyorsan lezuhanyozol, kicsinosítod magadat. Felveszel valami szexi fehérneműt, és mivel meleg van valami vékony, nagyon átlátszó szoknyát, amin átlátszik a tangád mintája is. Meg egy rövid toppot.
Ha feljön két lehetőség közül választhatsz…

*  *  *

Kicspongásaim 3. rész

gruppen

Baromira utáltam mindent, amikor fél hétkor megszólalt a telefonom ébresztője. Viszont kellemesen megpezsdült a vérem, amint a tudatomban villódzni kezdtek az éjjel képei. Sőt, már-már izgatottan siettem a fürdőszobába, mert eszembe jutott az is, hogy előző nap egy pár folyamatosan ambicionált, pikáns, ismerkedő levelezgetésünk közben, hogy küldhetnék nekik olyan fotót, amelyen láthatóvá tenném számukra bájaimat. Kérésüket, az egyenrangúság jegyében, egy kedves, boldogan ölelkező, meztelen képükkel "nyomatékosították". Márcsak, hogy ne áruljanak nekem zsákbamacskát és talán így még kétségeiknek is jobban hangot adhassanak kicsinyhitűségemmel szemben, mert a normál, utcai fotóim alapján szimpatikusnak találtak.

*  *  *