A+ A-

A bátyám csaja 1. rész

A nevem András, van egy bátyám, akit Leventének hívnak, néhány éve költözött el, mikor megismerte a mostani barátnőjét, Vikit. 19 éves lehettem, Levi egy évvel idősebb nálam. Már egy éve dolgozott kőművesként egy közeli kisvárosban. Én akkor még a szakmával bajlódtam. Levi a szóbanforgó építőipari vállalkozónál ismerte meg Vikit, aki az irodában dolgozott, ő csinálta a könyvelést, a számlákat, az adminisztrációt, ő csinálta a bérszámfejtést, árajánlatokat készített, segített felmérni a munkaterületeket. Akkor szakított az előző pasijával, mikor bátyám munkába állt, így magától értetődő, hogy összejöttek. Levinek kellett a punci, Vikinek meg a fasz (amire így utólag jöttem rá, hogy nagyon is szereti).
Történt egyszer, hogy kitalálták, hogy péntek révén, este menjünk el moziba és nézzünk meg egy filmet. Persze nekem tetszett az ötlet, de mivel nyári gyakorlatom volt, kicsit nehéz lett volna hazautazni, és utána még el hozzájuk és onnan moziba. Azt találták ki, hogy menjek egyből hozzájuk, ott majd zuhanyzom tesóm ad majd tiszta ruhát és meg is van oldva a dolog. Belementem.
A munka nagyon lassan ment, meleg volt, semmi kedvünk nem volt dolgozni, szerencsére a tulaj testvérének valami gondja volt, ezért a tulajnak el kellett mennie és nem akart egyedülhagyni minket a házban ezért előbb befejeztük a munkát. Nagyon örültem, 2 órával előbb mehettem a dolgomra.
Elindultam bátyámékhoz, de nekik nem szóltam, gondoltam, hadd legyen meglepetés. Hamar odaértem hozzájuk, hátulról mentem, átugrotta.m az alacsony léckerítésüket és siettem a ház felé. A nyitott ablakon furcsa hang hallatszott ki. Csattogó, kluttyogó hang kéjes sóhajokkal és nyögésekkel vegyítve.
Odalopakodtam az ablakhoz és benéztem. Amit láttam teljes magyarázatot adott a hallott hangokra. Viki az ágyon térdelt, bátyám pedig hátulról baszta keményen. Levi egyik kezével Viki csípőjét, másik kezével hosszú, hullámos, barna haját lófarokba fogva tartotta, így fejét hátra feszítve döngette a pináját eszeveszett tempóban. A kluttyógó hangra Viki nedves puncija adta meg a választ, a csattógra pedig az, hogy bátyám minden egyes lökésére ágyéka hangosan csattant Viki formás seggén ami erre nagyon szépen hullámzott, mellei pedig gyönyörüen harangoztak ugyancsak a heves mozgástól. Viki, hogy fokozza élvezetét, hátranyúlt lábai közé és csiklóját kezdte izgatni. Levi lenyomta Viki fejét az ágyra és ha lehet még az előbbinél is keményebben kezdte megdolgozni Viki nedves lyukát. Aztán egyszer csak VIki felemelkedett, hátravetette fejét, izmai megfeszültek, kidagadtak az erek nyakán és mély hörgésszerű hang szakadt fel torkából, ahogy az orgazmus görcsös hullámai meg - megfeszítették egész testét.
Gyönyörű látvány volt, ahogy leendő sógornőm éppen elélvezett bátyám farkával a pinájában. Keményen állt is a faszom, én is szerettem volna megdöngetni a punciját. De még nem volt vége, bátyám még nem élvezett el, meg sem várva míg Viki élvezete alább hagy, kirántotta farkát a nedves punciból, a hátára fordította és újra bevágta farkát Viki nedves hüvelyébe. Ismét vadul baszni kezdte. Annak ellenére, hogy Viki az előbb élvezett egy hatalmasat, újra élvezni kezdte a dolgot, lábát bátyám dereka köré fonta, így húzva magába bátyámat, mintha azt akarta volna, hogy egészen a méhéig tolja be kemény farkát. Tesóm előre hajolt, hogy a melleket is kezelésbe vegye, miközben fáradhatatlanul hágta a már alaposan megdolgozott barlangot. Először csak morzsolgatta a keményen felmeredő bimbókat, majd körbenyalta, szopogatta őket, Néha kicsit meg is harapta őket, Viki Levente tarkóját simogatva húzta fejét melleire, hogy ezzel jelezze, neki mennyire élvezi a dolgot. Aztán pár pillanattal később, Viki eltolta magától, csípőjét megemelte és szinte parancsoló bangon utasította bátyámat:
- Basszál! Baszd szét a pinámat! Lökd be egészen a méhemig!
Levinek nem kellett sokat rimánkodni, adott neki rendesen, míg Viki teste imsét megfeszült, torkából hangos sikoly tört fel, pinájából pedig víztiszta folyadék spriccelt bátyám mellkasára. Ez már a bátyónak is sok lehetett, érezhette, hogy nála is jön az élvezet, mert kikapta a farkát a immár szétdugott lucskos punciból, és magját Viki mellére és hasára lőtte, Viki felkönyökölt és kiszopta bátyám farkából az utolsó gecicseppeket, majd kinyujtotta nyelvét rajta a kevéske gecivel, aztán becsukta, nyelt egyet, és újra kinyitotta, hogy megmutassa bátyamnak milyen ügyes kislány volt.
Én gyorsan és halkan visszaosontam a kerítéshez, kiugrottam az utcára, mekerültem a házat és előről közelítettem, mintha most érkeznék. A biztonság kedvéért még a kapuban felhívtam, hogy előbb jöttem és ott vagyok a házuk előtt. Levi kijött elém, mondta, hogy szerencsém van, hogy ők is előbb végeztek a munkával, és hogy jöjjek be, Viki már a zuhany alatt van. Levi töltött nekem egy pohár üdítőt, mondván, hogy bemegy és lefürdik ő is Vikivel, hogy időt spóroljunk. Kis idő múlva kijöttek egy - egy törölközőbe csavarva magukat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 aldo 2017. 11. 10. péntek 04:37
Ekkora mocsok féreg legyen valaki. Ha ilyen testvérem lenne, lelőném.
#11 deajk2008 2016. 10. 21. péntek 08:00
érdekes ez a történet... 8p lett
#10 sikamika 2016. 09. 3. szombat 22:13
Hát ez nagyon tetszett.
#9 zsuzsika 2016. 08. 12. péntek 07:53
Jó nagy kurva.
#8 sunyilo 2016. 07. 22. péntek 23:00
Egészen jó.
#7 tt5X2zDSkWEj 2016. 07. 19. kedd 17:55
nem rossz
#6 vakon53 2016. 07. 19. kedd 14:35
Várjuk feleségemmel a folytatást.
#5 Andreas6 2016. 07. 19. kedd 13:30
Eléggé gusztustalan lett a vége. Feltételezem, hogy nem mosta ki magát előzőleg a csaj. Egészségére!
#4 listike 2016. 07. 19. kedd 06:58
Jó volt.
#3 veteran 2016. 07. 19. kedd 05:43
JÓ. Folytasd.
#2 A57L 2016. 07. 19. kedd 03:57
Rég olvastam ilyen jót.
#1 Törté-Net 2016. 07. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?