A+ A-

Születésnap 2. rész

Folytatás, közkívánatra
Itt hagytam abba történetet,
...Szerettem volna máshogy is kifejezni mennyire kedvemre való, ezért átölelve, és benne maradva átfordítottam. Most ő került alulra, és én néztem le rá. Lassan mozogni kezdtem benne és néztem arcát. Csukott szemeiből a könny csorgott. Ez egy kicsit meglepett. Lecsókoltam arcáról a könnycseppeket. Hálásan pillantott fel és elmosolyodott egy pillanatra, de újra behunyta szemét. Mivel én lassan munkálkodtam benne éreztem, hogy átveszi a ritmust és izmaival akkor szorít mikor én kifelé megyek és lazít mikor befelé hatolok. Ennek a lassú menetnek az lett a következménye, hogy hamarabb jutott a csúcsra, mintha „rohammunkában” szeretkeztünk volna. Egy nagy sóhajt követően éreztem, hogy teste megremeg, hullámok söpörnek végig hüvelyében, derekát megemeli és olyan szorosan ölelt, hogy az már szinté fájt. Pár hullám után elernyedt és mosolyogva mondta „köszönöm”.
De volt folytatás
Kicsit megpihentünk, de nem akartam, hogy vágya alapra csökkenjen ezért folyamatosan simogattam csókolgattam nyakát vállát, melleit és lefelé egészen ágyékáig. Combjai belső oldalát simogattam egyészen a nagyajkakig. ugyan néha becsúsztattam ujjam közéjük, ellenőrizve, hogy mennyire nedvesedik, és megelégedve tapasztaltam, hogy ott is minden rendben.
Csókjaim lassan a lenti területre tevődtek át. Ugyan csiklandozta orromat a selymes szeméremszőrzete, de ez is élvezetes volt. Készségesen nyitotta combjait, mikor észlelte, hogy hová tartok. Nyelvemet végig húztam a nagyajkak között, nyitogatva ezzel a szirmokhoz vezető utat. Itt is eljutottam a barlangtól a csúcsig. Érzékeny pontját érintve, minduntalan felsóhajtott, és kezét fejemre téve oda irányított, ahol a legjobban élvezte tevékenységemet Megpróbáltam párszor lejjebb nedvekben bővelkedő bejáratához jutni, de minduntalan visszaparancsolt csiklójához. Nyelvemmel komótosan nyalogattam gyöngyszemét. hol csak éppen simogattam, hol meg szívogatva próbáltam, még jobban kicsalogatni helyéről. Mindennek az lett a vége, hogy egyre közelebb juttattam a csúcshoz. Nagyokat sóhajtott, nyögdécselt, teste meg-meg remegett, és mikor sikerült két ujjamat hüvelyébe csúsztatni robbant a bomba. Heves rángások, sikoly szerű levegővétel, combjával rázárt kezemre, gerince ívbe hajlott és hatalmas orgazmus söpört végig testén. Több másodpercen keresztül tartott ez az állapot, és csak lassan nyugodott le.
Mikor kicsit magához tért és kezemet ki tudtam menekíteni combjai közül, azt tapasztaltam, hogy ott bizony több a nedvesség, mint normális esetben.
Felkönyökölt és kis szemrehányással mondta
- Nem tudom mit tettél velem, de ilyen még nem fordult elő mióta férfivel van dolgom. Hogy egy este kétszer legyen orgazmusom, ráadásul ilyen heves, hát nem semmi, az biztos, és másodszor mintha pár másodpercre ki is esett volna valami az emlékeimből és mi ez a nedvesség a lepedőn?
Csak mosolyogtam,
- Hát nem én voltam az biztos.
Csak csóválgatta a fejét és nem tudta elhinni mind azt, ami történt.
- Na ez tényleg szép születésnapi meglepetés volt.
A továbbiakban már nem engedte meg, hogy hozzányúljak. Azt mondta, hogy csiklója olyan érzékennyé vált, hogy az már szinte fájdalmas volt.
Mondta. hogy köszöni szépen az estét, de le szeretne zuhanyozni és lepihenni.
Összeszedtem holmimat, és pár puszi és ölellést követően távoztam.
Másnap (december 6. Mikulás nap, szombat) reggel
Csengetnek. Még alig ébredtem fel, leszólok a kaputelefonon
- KI az?
Furcsa eltorzított, de kellemes hang
- A Mikulás!
Rögtön felismertem Krisztát. Beengedtem a lépcsőházba. Ajtót nyitottam, ott ált piros bojtos mikulás sapkában. gyorsan beinvitáltam.
Láttam rajta, hogy nagyon mosolyog, huncutság csillogott a szemében
- Úgy gondoltam, hogy Mikulás alkalmából én is megajándékozlak téged!
Ezzel széttárta a kabátot és szinte földbe gyökerezett a lábam a látványtól
Piros fekete szélű melltartó, ugyan olyan piros nadrágocska szélén fekete csipkék és egy fekete combfix mintás harisnya, ja és a nyakában egy fehér selyemsál.
valami észbontóan nézett ki.
- Tetszik az ajándék? Kérdezte.
Mi ebből az enyém, az a pár ruhadarab, vagy amit rejtenek?
Megfogtam a selyemsál két végét, magamhoz húztam és megcsókoltam
- Tudod, ami tegnap történt velem olyat én még neméltem át. Igaz volt már pár férfi az életemben, de ilyen komoly élvezetet egyik sem tudott okozni. Nem azt mondom, hogy nem volt jó velük, de két orgazmust egymás után egyikkel sem éltem meg. Valahogy elkapkodták a dolgot, csak a saját élvezetükkel voltak elfoglalva, hogy nekem mikor, mi a jó azzal kevésbé törődtek, Te viszont maximálisan figyeltél rám, úgy, hogy most azért vagyok itt, hogy megjutalmazzalak, és „kutyaharapást a szőrével” gyógyítsuk
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013 2019. 03. 4. hétfő 22:13
nagyon jó első rész után egy összecsapott második rész...
#11 sunyilo 2019. 03. 4. hétfő 21:34
Remek - lenne, ha a lényeges részt nem csaptad volna össze...
#10 Bizse42 2019. 03. 4. hétfő 17:55
Nem szívesen mondok ellent kedvenc Zsuzsika nő társamnak, de nincs teljesen igaza, mert Ő nem olvasta át nyugodtan. (Javasolnám olvassa újra!)

Gyönyörűen kezdett első résznél, két orgazmust okozott a fő szereplő a szex társának. Kielégítetlenül ment haza. A 2. folytatásban mint "MIKULÁS" próbálta visszaajándékozni a kapott örömöket. Valószínűleg a "hátsó kaput" kívánja majd meghódítani!!! Erre még nem jutott idő! Nem azért mert az író elkapkodta! Bizonyára fog folytatódni is KERVIN részéről.....
#9 Kervin 2019. 03. 4. hétfő 14:28
Elkapkodtam? Csodáljátok, hát ki bír ilyenkor magával! smile
#8 zsuzsika 2019. 03. 4. hétfő 10:32
Elkapkodtad
#7 cscsu50 2019. 03. 4. hétfő 07:30
tűrhetőre sikerült
#6 feherfabia 2019. 03. 4. hétfő 07:06
Kicsit unalmas!
#5 listike 2019. 03. 4. hétfő 06:54
Egynek elmegy.
#4 Andreas6 2019. 03. 4. hétfő 06:38
Végre két normális ember normális találkozása, és nem is rokonok. Hurrá!
#3 A57L 2019. 03. 4. hétfő 04:41
Egy kis izgalom és semmi több.
#2 veteran 2019. 03. 4. hétfő 04:00
Kissé elsietted a lényeges részt.
#1 Törté-Net 2019. 03. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?