A+ A-

Szigeten 3. rész - Hazatérés

A három ember napokig hánykolódott a tengeren. Az éhség és a szomjúság teljesen el gyengítette őket és ők egyre többet aludtak. Ám egyszer egy nagy hajó hangos kürtjének éktelen zajára ébredtek. Ezek után sorsuk már jóra fordult, a hajó orvosai el látták őket és miután már kicsit jobban érezték magukat azonnal a túlélők felkutatására kérték a hajó kapitányát aki azonnal kelet felé irányította hajóját. Jól ismervén ezeket a vizeket tudta ebben a körzetben három sziget van ahol lehetnek túlélők. A keresés sikerrel zárult és a négytagú családon kivül még 2 másik embert is sikerült megtalálniuk.
A biztonságot adó otthon ajtaján átlépve a család minden tagja egyet értett azzal hogy a repülővel való utazást egy ideig kerülni fogják. A két testvér napokig a szobájában kuksolt, Tom vetette bele magát először az életbe és próbált visszatérni már megszokott dolgaihoz. Nelly gondolataiban mindig csak az apjával töltött idő járt, és nem tudta hogyan legyen ezután. Míg Mike szintén nem tudta hogyan mondja el feleségének mi történt amíg Nellyvel volt együtt. Természetesen Katie is az események hatása alatt volt még, de saját magán meglepődve visszatérő gondolatai nedvessé tették punciját.
Mike és Katie kerülték egymást, mindkettőjüket bűntudat gyötörte. Az elkövetkezett pár hét nyomasztóan telt aminek Mike kezdeményezése vetett véget. Javasolta hogy töltsék a hétvégét a tőlük nem messze a hegyekben lévő házukban, ahol ki tudnak kapcsolódni és az idáig halogatott de most már elkerülhetetlenné vált beszélgetésen át tudnak esni. Nelly és Tom már el ígérkeztek arra a hétvégére így ők nem tudtak el menni.
A hétvége:
Nem úgy alakult ahogy el terveztem szerettem volna ha a gyerekek is el tudnak jönni és meg tudjuk végre beszélni hogy mi történt és hogy ki miként élte meg életének valószínűleg legmeghatározóbb kalandját.
Mindenesetre úgy döntöttem hogy ha már így alakult a nejemmel mindenképpen meg kell beszéljem mit éltünk át az idő alatt és el mondjam neki mi történt köztem és Nelly közt. Erre ki dolgoztam egy kisebb tervet miként tudnám ezt a legkedvezőbb körülmények közt megtenni. Érkezésünk után rögtön neki estünk a feladatoknak ami lényegében a takarításból állt mivel nagyon rég nem használtuk már a házat. Késő délutánra végeztünk a rend rakással, azután egy tusolás amit az udvaron tűz rakás követett nyárson sütéssel és borozgatással. Mivel alig ettünk valamit és eléggé fáradtak is voltunk a bor hatása igen gyorsan érkezett.Ami végül is nem volt meglepő hiszen pont ez volt a tervem. Az egész nap szinte szótlan csendjét furcsa módon a nejem törte meg.
- Tudod nagyon örültem annak mikor a gyerekek lemondták a programot, mert szeretnék veled megbeszélni valamit ami elég fontos,de eddig nem volt hozzá bátorságom (majd kortyolt egy nagyot a kezében lévő boros pohárból)
Eredetileg az én szándékom volt, hogy színt vallok Katienek, elég komolynak látszott miközben beszélt, ezért csak hátradőltem a székemben és csak vártam mit fog mondani.
- Ám mielőtt elkezdeném arra kérlek hogy hallgass végig és ne szakíts félbe
- Rendben - válaszoltam nyugodtsággal a hangomban
- Hol is kezdjem, tudod azt hogy az a sziget ahol mi voltunk nem volt lakatlan és hogy meg is támadtak bennünket és Tomot leütötték. De az ott történt egyéb dolgokról eddig nem beszélt senki. Tom eszméletlen volt mindvégig, amennyit pedig látott szerintem szeretné el felejteni és nekem azt mondta a többit majd apával ketten meg beszélitek.
Kicsit fészkelődtem a székemben és egyre figyelmesebben hallgattam mit fog mondani.
- Két férfi ütött rajtunk és engem meg erőszakoltak
- Jézusom!! - kiáltottam és ugrottam fel a székemből
- Kérlek!! azt kértem tőled az elején hogy hallgass végig és hogy ne szakíts félbe.
- De hát...
- Nem,ha szeretnéd hallani ülj vissza és elmondom
- Rendben... sóhajottam egy nagyot,ültem vissza a székemre és vártam a folytatást
- Nos, amikor magamhoz tértem nagyon féltem hogy megölnek minket, de később rájöttem nem akarnak hiszen már megtették volna, de ha nem teszem meg amit akarnak akkor bármi megeshet,szerintem te is így gondoltad volna a helyemben. Mindent meg akartam tenni a túlélésünkért és meg is tettem. Ami erőszaknak indult az szeretkezésként folytatódott, amit én most utólag sem tudok megítélni mert nagyon élveztem és nem tudom hogyan vélekedjek erről az esetről. Éppen ezért nem meséltem el rögtön,mert ha számomra rossz lett volna nem lett volna miért szégyenkeznem,de így hogy életem egyik legjobb szexélménye volt már lenne miért vagyis ezt majd te el döntöd és ha szeretnéd el mesélem az egészet ha kíváncsi vagy rá egyáltalán vagy hát nem is tudom,most mondj valamit...Ekkor megharapta a szája szélét és tördelni kezdte az ujjait és félve aggódós tekintettel várta a reakciómat.Én pedig hangosan gondolkodva válaszoltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 09. 7. hétfő 07:12
Nem rosz!
#8 listike 2014. 09. 9. kedd 13:08
Nem jó.
#7 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:33
Elég jó.
#6 sipospista 2013. 09. 9. hétfő 12:01
nem rossz megy a pont
#5 veteran 2013. 09. 4. szerda 10:27
Ellett sietve.
#4 Rinaldo 2013. 09. 4. szerda 07:08
Jó.
#3 papi 2013. 09. 4. szerda 05:02
Ez még nincs befejezve.
#2 genius33 2013. 09. 4. szerda 04:15
Hát egynek elmegy...
#1 Törté-Net 2013. 09. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?