A+ A-

Kiadó albérlet

Miközben a lakás helységeiben kalauzoltam, alakját figyeltem. Sportos testalkata, szép arca és rövid barna haja nagyon megfogott. Miután végeztünk a lakás körbe járásával, a szobába invitáltam egy pohár italra, további beszélgetésre, és elnézést kérni a kellemetlen helyzetért. Az italt elfogadta, és hosszasan beszélgettünk a lakásról, majd miután minden kérdése elfogyott, elnézést kértem. Nagyot nevetett és kiderült, hogy ő egyáltalán nem jött zavarba, ellentétbe velem.
Aztán egyik pillanatról a másikra, annak ellenére, hogy vad idegenek voltunk – teljesen közvetlen magánbeszélgetést folytattunk. A beszélgetés egy órán át tarthatott, amikor távozni készült. Mielőtt elment volna, felajánlottam, hogy bármikor benézhet, ha további kérdései merülnének fel, vagy jobban szeretné megismerni a lakást. Szombat délután aztán ismét filmnézés közben csengettek, és ismét egy szál alsó nadrágban lépkedtem az ajtóhoz. Amikor kinyitottam az előző napnál is jobban zavarba jöttem. Ismét Mariann állt az ajtóban és engem meglátva hangosan felnevetett. Csak egy kérdést szeretett volna feltenni, de elveszette a számom, így inkább személyesen jött. Ismét beinvitáltam, de ezúttal csak egy pólót vettem magamra, majd leültünk a szobámban. Olyan kérdéseket tett fel, amit már tegnap megválaszoltam neki, ezért gyanítottam, hogy nem csak a lakás miatt ugrott be.
Néhány perc beszélgetés után tehát bátorságot gyűjtve, - merthogy nem vagyok nagy nőcsábász - testi adottságait dicsértem és burkolt ajánlatot tettem kötetlenebb időtöltésre. Ő nem menekült el a tolakodó szavak hallatán.
Egy fél óra elteltével felajánlottam, hogy közös kikapcsolódásként nézzünk meg egy filmet. Amíg a filmeket válogatta a számítógép előtt ülve, magára hagytam, hogy jeges teát és ropogtatni valót készítsek elő. Közvetlensége ismét megmutatkozott, mert utánam jött a konyhába és segédkezett a nasit előkészíteni. Közben kaján mosolyt és igéző pillantásokat vettet rám. Az asztalnál állva a pereces zacskót bontotta ki, amikor mögé lépve - egy életem egy halálom alapon - a derekánál átkaroltam, és a nyakát kezdtem csókolni. Kicsit elhúzta magát és megfordult, de ismét magamhoz öleltem és szájon csókoltam. Kérdezni akart valamit, én pedig kardozni a nyelvével, és hát az én akaratom érvényesült. A pici farmer szoknyája alá benyúlva a fenekét simogattam, és mivel ekkor ő is aktivizálta magát, nem kellett félnem a kérdésektől, így csókjaimmal a mellei felé haladhattam. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy farkam a gatyám sliccén keresztül a szabad levegőre dugja fejét. Simogatta, és hajlandóságot mutatott a térdre ereszkedésre, de nem hagytam, hogy szájával kielégítsen, inkább én akartam uralni a helyzetet és szűk piros felsőjét húztam le, a rázúdított csóközönt félbehagyva.
A melltartóját ő maga kapcsolta ki, amíg a felsőjét dobtam a folyosóra. A melleit szoptam, amikor közölte, hogy le akar szopni és kezébe vette a szerszámom. Válasz helyett azonban kiszabadítottam a péniszemet vékony ujjai ölelésből és megszabadítottam minden alsó ruházatától. A vad smárolás alatt pedig a pici konyhaasztalra fektettem. Simogattam és csókoltam, a kecses nyakát, formás kis melleit, a hasát, a combjait, majd csiklóját. A farkam már majd szétrepedt, de tudtam, hogy nem fogom sokáig húzni, ezért szerettem volna minél jobban felspannolni.
A hüvelyébe dugtam a nyelvem, és folytattam a csiklója izgatását, ő pedig a vállaimra helyezte a lábait. Mariann halk nyögéssekkel nyugtázta, hogy ténykedésem élvezi valamint lábaival egyre jobban magához húzott. A tökéletes íz világ ellenére, egyszer csak abba hagytam a nyelvjátékot, és a farkam határozott mozdulattal behelyeztem. Hosszan tartó, változó hangnemű, halk sikoly hagyta el Mariann torkát, én pedig olyan gyorsan mozogtam benne, ahogy csak tudtam. Kisebb szüneteket tartottam, hogy előrehajolva a melleit is szopni tudjam, és a száját is csókolhassam, na és persze, hogy később következzen be a vég. Nyelv a nyelvvel harcolt, a fejem simogatta, amikor már nem bírtam tovább és minden örökítő anyagomat felelőtlenül belé eresztettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2019. 02. 19. kedd 10:11
Összecsapott Válaszolok rá!
#10 deajk2008
2018. 12. 22. szombat 09:08
Hát eléggé érdekes lett... 8p Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 10. 29. hétfő 21:24
Lehetett volna jobban is megírni... Válaszolok rá!
#8 joe013
2018. 10. 28. vasárnap 14:06
egy kicsit összecsapott... Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 10. 27. szombat 10:16
Többet vártam a cím alapján. Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 10. 27. szombat 07:57
Közepes!5P Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 10. 27. szombat 05:05
Jobbat vártam. Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 10. 27. szombat 04:02
Jó albérlet. Válaszolok rá!
#3 Kisíró
2018. 10. 26. péntek 20:13
Az ötlet nagyon jó, a kivitelezés már kevésbé. Válaszolok rá!
#2 cscsu50
2018. 10. 26. péntek 14:39
jó az ilyen albérlő Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 10. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!