A+ A-

Hotel 1. fejezet - 3. rész

A nő a szófán ülve várta a srácot, kezében egy pohár sárgás színű itallal.
- Vetkőzz és ülj le!
A srác már meg sem lepődött, hogy az olyan alapvető udvariassági dolgok, mint a „Hogy vagy? Mi újság veled?” kérdések el sem hangzanak a főnökasszony szájából. Miért is kérdezné, mikor nem igazán érdekli a válasz. Nem azért hívatta Greget, hogy a hogylétéről diskuráljanak.
Elhelyezkedett és a nő oldalra fordulva a Greg ölébe rakta a lábait. Belekortyolt az italába és figyelmesen vizsgálgatta a srác arcát.
- Nem akartam hallgatódzni, de elcsíptem, hogy miről beszélgettetek Lorraine-nel. Bevallom, meglepődtem, de a szó jó értelmében. Nem hittem volna, hogy ilyen kényes témát ennyire nyíltan fel mersz hozni egy nő előtt, aki még csak nem is a szeretőd. Ezt vedd dicséretnek. Azt viszont nehezményezem, hogy nem hozzám fordultál a kérdéssel. Talán félsz tőlem?
- Nem félek, csak nem akartam, hogy teljesen naiv kezdőnek tarts.
- Emiatt nem tartanálak annak. Sok férfinak eszébe jut ez a kérdés. Büszkeségből, félreértelmezett macsóságból, gyávaságból, vagy a fene tudja mi okból, de soha nem teszik fel. Egyébként, honnan jutott eszedbe?
- Izé… láttam egy filmet - vörösödött el Greg.
- Tényleg? - csillant fel a nő szeme. - Meséld el!
- Nem tudom, hogy…
- Ne bolondozz már! Itt ülsz meztelenül egy kielégülésre váró nővel és azon pironkodsz, hogy egy pornófilmről kell beszélned?
Greg igazat adott Miss. Wittingnek, de amit a főnökasszony nem tudott, hogy ki volt a szereplője annak a filmnek. Vett egy nagy levegőt és elmesélte a két jelenetet, gondosan ügyelve, nehogy kiejtse Dolores nevét.
- Jó film lehetett, ha még az emléke is ilyen hatással van rád - kuncogott fel a nő Greg meredező férfiasságát látva. - Amúgy meg, nem kell mindent elhinni, amit a filmekben látsz. Mondjuk öt pasi… Na, az kemény, de nagyon jó.
Greg csodálkozó tekintetét látva felnevetett.
- Ne mondd, hogy te még nem ábrándoztál olyanokról, hogy például két nővel legyél együtt.
- Az más. Én férfi vagyok… - pirult el a srác, mint a csínytevésen kapott kisgyerek.
- És? Azt hiszed a nő különb? Ha úgy gondolod, hogy a nők szerényebbek és prűdebbek, akkor hatalmasat tévedsz. Jegyezd meg: háromféle nő létezik. Az egyik amelyik már felfedezte a saját perverzióit, a másik amelyik éppen felfedezi és a harmadik, amelyik még nem jött rá, merre is induljon. Az már más téma, hogy van olyan nő, aki elfogadja ezt, és van, aki foggal-körömmel tagadja. Mást terveztem ugyan mára, de meggondoltam magam. Szóljon a ma este arról az esetről, mikor a nőnek nincsenek előítéletei, hogy egyszerre több férfival is együtt legyen.
Greg riadtan pillantott körbe, remélve, nem lép elő a függöny mögül pár kigyúrt Chippendale fiú. Miss. Wittingből kinézte volna.
- Maradj, ahol vagy és figyelj! - kelt fel a nő.
Az egyik iratszekrényből egy kis flakont és három különböző méretű, formájú dildót vett elő, majd felnyalábolva a műpéniszeket visszaheveredett a szófára. A flakonból öntött egy kis folyadékot a kezére és elkezdte simogatni, cirógatni a melleit. Szemét lehunyva élvezte a saját érintését és egyre hevesebb mozdulatokkal masszírozta a kebleit. Kéjes, lágy sóhajai betöltötték a szobát és a srác farka olyan mereven állt, mint jelentést tevő baka az őrmester előtt.
Miss. Witting keze megindult lefelé, a hasán végigcsúszva a széttárt lábak közül feltáruló szeméremajkakhoz ért. Gyors, szakavatott mozdulattal tett még egy kis síkosítót a kezére és ujjai rávetették magukat a csiklójára. Csípöje lassú, erotikus mozgásba kezdett és hangos „Ah” nyöszörgés hagyta el az ajkát.
A srác egy kicsit meglepődött, de nagyon izgatónak találta, amikor a nő a másik kezével megragadta tekintélyes méretű mellét és ráhajolva, nyalogatni kezdte a mellbimbóját. Greg már látott ilyet a filmekben, de élőben, teljesen más volt az élmény. A saját melleit szopgató, nyalogató nő látványa a csillagos égig korbácsolta a vágyát, hogy azonnal rávesse magát a főnökasszonyára.
Nora elengedte a melleit és immár mindkét keze a lába között mozgott. Mindkét kezének két-két ujja behatolt a szeméremajkak közé és élvezettel teli nyögéssel széthúzta a hüvely bejáratát.
A srác heréi már majdhogynem görcsöltek, és azonnali kielégülést követeltek.
A nő bedugta még egy-egy ujját magába, Greg megbabonázva figyelte a szeme előtt nedvesen feltáruló pinát és már azon volt, hogy nem érdekli, mit mondott a nő, ő is csatlakozik a játékhoz, amikor Miss. Witting kihúzta magából az egyik kezét és lejjebb, a fenekére mozgatta az ujjait. Lassú, körkörös mozdulatokkal csúsztatta magába először egy, majd még egy ujját. Nyöszörgése egyre kéjtelibbé vált ahogy egyszerre ujjazta a fenekét és a hüvelyét.
Greg már azt hitte, így fog elélvezni a nő, de Miss. Wittingnek más tervei voltak. Lenyúlt a szőnyegen fekvő, kisebbik műpéniszért és egy gyönyörsóhajjal a fenekébe hatolt vele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2019. 03. 5. kedd 16:24
Tetszett ez is
#9 sunyilo 2019. 01. 14. hétfő 20:31
Nagy igazság a végén...
#8 Bizse42 2019. 01. 14. hétfő 19:50
Észbontóan tanulságos...
#7 veteran 2019. 01. 14. hétfő 13:30
Ilyen mikor a tanító néni oktat.
#6 Andreas6 2019. 01. 14. hétfő 12:20
Én is szívesen meglátogatnám Miss Wittinget.
#5 listike 2019. 01. 14. hétfő 12:08
Nagyon tetszett a sztori.
#4 cscsu50 2019. 01. 14. hétfő 08:19
Jó a tanító néni.
#3 feherfabia 2019. 01. 14. hétfő 06:21
Tetszett ez is!
#2 A57L 2019. 01. 14. hétfő 04:15
Jó tanító néni.
#1 Törté-Net 2019. 01. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?