A+ A-

Hotel 1. fejezet - 5. rész

A kopogásra Dolores nyitott ajtót és a srác meglepetten pillantott végig a főnökasszonyon. Még soha nem látta a nőt farmerben, pólóban, de abban a szerelésben vagy tíz évet letagadhatott volna a korából.
– Nem hallottam a kocsit – pillantott ki a lány az üres felhajtóra.
– Taxival jöttem és egy sarokkal arrébb szálltam ki. Az autóm kissé feltűnő lenne ezen a környéken.
Greg igyekezve jó házigazda lenni és itallal kínálta a nőt. Kicsit zavartan ücsörögtek egy darabig, mire Miss. Winters elkuncogta magát.
– Ne legyetek már ilyen zavarban, főleg te Greg! Nem a Bastille ostromára készülünk.
– Igaz – motyogta a srác.
A nő előhalászta a telefonját, jelentőségteljes mozdulattal kikapcsolta és az asztalra tette.
– Nem szeretném, ha megzavarnának minket. Javaslom tegyétek ti is ezt.
Mikor mindhárom telefon az asztalkán hevert, Nora felkelt és elindult a hálószoba felé. Greg tétován emelkedett fel a szófáról.
– Nyugalom, csak megnézem, minden rendben van-e. Elvégre, most már én vagyok a főbérlő, jogomban áll inspekciót tartani – vetette oda a nő. A sráccal a nyomában bejárta a lakást.
– Meglepően otthonos. Kívülről sokkal rosszabbat mutat – jegyezte meg, majd az italát felhajtva kérdőn rájuk pillantott. Dolores rögtön megértette, mert a nő mellé lépve megkérdezte.
– Van valami elképzelésed, vagy majd ahogy sikerül?
– Ahogy sikerül, majd meglátjuk.
Greg kis híján félrenyelte az italt, amikor a két nő hosszú szenvedélyes csókot váltott. Dolores keze már Nora pólója alatt mozdult a dús keblek felé és az érintésre a nő felnyögött.
– Gyerünk a hálószobába. Te is! – pillantott Gregre.
Az ágy mellett ölelkezve a nők megszabadultak a ruháiktól. Miss. Witting lehajolt kissé és nyelvével körözni kezdett Dolores mellbimbója körül. A lány hátravetett fejjel felsőhajtott és beletúrt a nő hajába.
– Szívd a mellem…!
Kezeik egymás hátát, fenekét simogatva lassan megtalálták a másik nedvesedő vulváját és mindkettőjük ajkából kéjteljes nyöszörgés tört elő.
Dolores ekkor kibontakozott az ölelésből és a nő mögé kerülve, hátulról átölelte. Egyik keze Nora melleit masszírozta lágyan, míg a másik a nő lába közé csúszott és lassú, ritmikus mozgásba kezdett. Miss. Witting feje megbillent és teste átvette a lány kezének ritmusát.
Greg meredező farokkal bámulta az őrületesen érzéki táncot, ahogy a két nő teste együtt mozgott. Eleinte érzett zavarát az ősi ösztön pillanatok alatt elsöpörte.
A lány finom mozdulatokkal rávette a nőt, hogy feküdjön le hasra, az ágyra. Fölé helyezkedett és nyelvével Nora bőrét megérintve elindult a vállaktól a nő lábai felé. Miss. Witting testén kéjes borzongás futott végig, amikor a lány nyelve elérte a feneke dombját és amikor Dolores arca eltűnt a szétterpesztett lábai között, csípőjét megemelve felnyögött.
– Ez igen! Nyald a pinám!
– Csak azt? – kapta fel a fejét a lány egy pillanatra.
– Amimet akarod… -fúlt bele egy elcsukló nyöszörgésbe Nora hangja Greg magában elismeréssel adózott Doloresnek. A lány egész eddig beváltotta az ígéretét, hogy ha ő foglalkozni kezd a nővel, akkor Greg megmarad a kispadon, nézőnek. Nora azonban rutinosabb játékos volt ennél. Miközben Dolores nyelve a lassan szinte lucskossá váló csiklóján, fenekén mozgott fel és alá, a nő az alkarjára támaszkodott és fátyolos szemmel a srácra pillantott.
– Gyere… add a farkad a számba! Szopni akarlak!
Greg közelebb húzódott és jobb pozíció híján az ágyon keresztbe, hanyatt feküdt az alkarján támaszkodó nő előtt. A péniszére mohón tapadó ajkak és nyelv első érintése mintha egyszerre vagy egymillió gyönyörgyertyát lobbantottak volna lángra benne. Elfúló hangon hörrent egyet. Majd még egyet, mikor látta, érezte, hogy a farka jóformán tövig eltűnt a nő ajkai között.
„Jesszusom, én így öt perc alatt elmegyek!” – gondolta kissé ijedten a srác, de az idegsejtjeit eltelítő mámor szinte azonnal törölte is a gondolatot.
Dolores fénylő arca előbukkant Nora combjai közül. A nő fenekét, hátát simogatva figyelte egy kicsit, ahogy Miss. Witting szája le-fel liftezik Greg péniszén, majd feltérdelve közelebb húzódott a sráchoz.
– Nekem is jusson valami…
Greg egy pillanatra megdermedt, amikor megérezte, hogy már két nyelv siklik végig a hímtagján, de torokhangú, kéjes nyögésekkel adta meg magát a nőknek. Felváltva érezte a két szájat. Oda se kellett pillantania, agya mélyén valahol mindig tudta, éppen melyik nő foglalkozik vele. Kiss sérelmesnek érezte, amikor Nora megszólalt.
– Elég ennyi ebből. Hatvankilenc? – pillantott a lányra.
Mire a srác észbekapott a két nő már el is helyezkedett. Nora alul, Dolores felül és arcukat a másik nő lába közé temetve, a srác ismét tanúja lehetett egy másfajta, de nem kevéssé izgató, hullámzó táncnak. A gyönyörsóhajok egyre élesebbé, hangosabbá váltak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Bizse42 2019. 03. 5. kedd 22:34
Én mindig adni fogok #9 Zsuzsika véleményére. Sejtési mindig beigazolódik!

Nekem is nagyon beindító ez a sorozat. Különösen a párbeszédek ízes mivolta tetszik nagyon. Most megyek a többi részekre is...
#9 zsuzsika 2019. 03. 5. kedd 16:40
Jó sorozat, várom a folytatást
#8 sunyilo 2019. 02. 11. hétfő 21:31
A végére abszolút unalmas lett...
#7 Andreas6 2019. 02. 11. hétfő 11:25
Unalmas, és nem csak picit...
#6 cscsu50 2019. 02. 11. hétfő 10:14
alakulgat
#5 listike 2019. 02. 11. hétfő 09:20
Jó sorozat, várom a folytatást.
#4 feherfabia 2019. 02. 11. hétfő 06:59
Picit unalmasra sikerült!7P
#3 veteran 2019. 02. 11. hétfő 05:27
Remélem a következőrész több akciót tartalmaz.
#2 A57L 2019. 02. 11. hétfő 03:19
Sajnos most is csak alakul minden.
#1 Törté-Net 2019. 02. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?