A+ A-

Hotel 1. fejezet - 2. rész

Miss. Witting a számítógép mögött ülve várt rá, a múlt alkalomról már ismert kimonóban.
- Mielőtt bármi másba kezdenénk, meg kell kérdeznem, hogy mi van közted és Jake között? Nem igazán tudom mire vélni a tegnapi esetet.
- A részemről semmi, Miss… Nora - vont vállat Greg. - De azt hiszem, hogy Mr. Wilkins valamiért nagyon utál. Talán azt hiszi, hogy az ő helyére pályázok.
A nő elgondolkodva csücsörítette össze az ajkait.
- Ez könnyen meglehet. Na, mindegy ezzel nem nagyon tudok most mit kezdeni. Csak szólok, hogy figyelj oda jobban, mert Jake elég fifikás ahhoz, hogy olyan helyzetbe keverjen, amiből még ha akarnálak sem tudlak kihúzni. De elég a hivatalos dolgokból - kelt föl a székből. Ledobta az élénkvörös köntöst és hanyatt feküdt a kanapén. A srác mohó szemekkel bámulta a dús idomokat és farka rakéta sebességgel emelkedett.
- Nincs szükség a ruhára… gyere!
Greg kapkodva ledobta a ruháját és a nő mellé lépett, fölé hajolt, de Nora megállította.
- Hagyjuk a csókolózást az ifjú szerelmesekre. Van itt más, ami sokkal izgalmasabb! - domborította ki kebleit. - De rendben, ha már csókolni akarsz, kezdd a nyakamnál és meg se állj egészen lentig!
Greg belecsókolt a nő nyakába és finoman szívott egyet a puha bőrön. A nő halk nyöszörgéssel és libabőrrel reagált az érintésre.
- Ne szívj túl nagyot, nem akarok tele lenni kék-zöld foltokkal!
A srác csókolta, lágyan meg-megszívta a nő bőrét és lassan elindult lefelé. Tenyérével, az ujjaival érezte, hogy a nő mellbimbói egyre merevebbé válnak és mire a nyelvével is odaért, már kőkeményre duzzadtak.
Elidőzött a mellbimbókkal mert Nora testén átfutó remegések és a kéjes sóhajkák egyértelműen jelezték: a nő élvezi.
- Ne sajnálj, nem vagyok cukorból. Szopd a melleimet, úgy! Erősebben!
Greg gondolt egyet és finoman a foga közé vette a mellbimbót. A nő extatikus sóhajjal és hangos nyögéssel jutalmazta a mutatványt.
- Harapsz? Jó, harapj, de finoman!
Nora egyik keze a srác hajába túrt, de a másikkal még pont elérte a hímvesszőt. Masszírozni, simogatni kezdte a heréket, mire Gregből szakadt fel egy hörgés. Sokáig kényeztette a nő melleit, közben ujjaival megkereste a csiklóját. Nora nyílása már forrón, nedvesen lüktetett és a masszírozó ujjakra a nőn újabb remegéshullám futott át.
- Menj tovább, lejjebb! Kezdj el nyalni!
Greg a nő szétterpesztett lába közé temette arcát és nyelvével körkörös mozdulatokkal folytatta tovább az izgatást.
- Nagyon jól csinálod! Nyald! Jaj, istenem! - nyöszörgött Nora.
Csípője lassú hullámzó mozgásba kezdett, és gyönyörének hangja egyre hangosabbá váltak, amikor egyszercsak megálljt vezényelt.
- Hagyd abba nyalást egy kicsit! Ujjazz meg!
A srác csak annyira emelte el a fejét a nőtől, hogy a kezével kényelmesen hozzáférjen majd engedelmesen becsúsztatta a mutatóujját a nedvesen elnyíló hüvelybe.
- Több ujjat belém!
Greg is érezte, hogy a nő hüvelye kitágult, hát hamarosan kettő és kicsivel később már három ujja is ki-be járt forró nyílásban.
- Tágíts ki még jobban! Azt akarom, hogy kitömd a pinámat teljesen!
A srácnak nem kellett kétszer mondani és amikor már a negyedik ujja is játszi könnyedséggel hatolt be a nőbe megdöbbenve pillantott fel.
- Már négy ujjam benned van.
- Érzem, érzem - lihegte Nora és csípője folyamatosan mozgott. - Még! Mehet belém még!
Greg a hatalmasra tágult szeméremajkak látványa hihetetlen izgalomba hozta, és kicsit örült, hogy a nő nem éri el a farkét. Úgy érezte, hogy a hatalmasra dagadt, bőséges előváladékot csepegtető péniszén egyetlen rántás is elég lenne az orgazmushoz.
Nem akart hinni a szemének, amikor mind az öt ujja egészen a kézfejéig becsúszott a nedves melegségbe.
- Most dugj meg a kezeddel. Gyerünk, nyomd belém! - hörögte a nő a srác nyálától még mindig nedves melleit masszírozva. A srác keze mozgott ki és be a nőben, aki egyre hevesebben zihált, csípője már vitustáncot járt, de a nőnek még mindig nem volt elég.
- Óvatosan zárd ökölbe a kezed és úgy dugj tovább!
Megtette, amit főnökasszonya kért és egyszercsak felhörrent a meglepetéssel kevert ijedtségben, mikor ökölbeszorított keze csuklóig belecsúszott a nő hüvelyébe.
- Jesszusom…
- Ez az…! Dugjál! Dugj! Tömd ki a pinámat, ah! - sikoltozott Nora és ha feje teste úgy rángott, mint akit áram ráz. Greg érezte az öklét körülölelő forró nedvességet és ugyan pár centiméternyi mozgásteret érzett biztonságosnak azt tisztességgel kihasználta. Mozgatta az öklét és közben nem akart hinni a saját szemének.
Miss. Witting egy hatalmas gyönyörsikollyal és akkora rándulással száguldott át az orgazmusom, hogy Greg egy pillanatra azt hitte, leesik a szófáról. Még mindig remegve, lihegve a nő pár másodpercig csak levegő után kapkodott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Bizse42 2019. 03. 6. szerda 01:16
Én is szeretnék "NORI" helyébe lenni!
#11 zsuzsika 2019. 03. 5. kedd 16:14
Ez is nagyon jó
#10 feherfabia 2019. 01. 8. kedd 06:16
Ez nagyon jó kis történet!
#9 sunyilo 2019. 01. 7. hétfő 21:35
Le kell nyelni, akkor semmi nyom nem marad...
#8 deajk2008 2019. 01. 7. hétfő 16:18
Nekem ez rövid lett 8p
#7 listike 2019. 01. 7. hétfő 12:46
Nem semmi történet.
#6 jonhsmith 2019. 01. 7. hétfő 10:33
Jó történet,tetszik
#5 cscsu50 2019. 01. 7. hétfő 09:54
jó az mindenhova
#4 Andreas6 2019. 01. 7. hétfő 08:51
Szegény nő sokat kínlódhat, amíg kimossa az anyagot a hajából. Szerintem sokkal egyszerűbb (és izgatóbb is), ha mind a szájába megy, és le is nyeli. Engem legalábbis ez vonz. Mindegy, nem vagyunk egyformák.
#3 A57L 2019. 01. 7. hétfő 03:57
A folytatás egyértelműen sokkal jobb.8P
#2 veteran 2019. 01. 7. hétfő 03:45
Alakul.
#1 Törté-Net 2019. 01. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?