A+ A-

Hotel 1. fejezet - 1. rész

- Mr. Sanders, akkor, ha kérhetném, jöjjön az irodámba. A belső irodába. Nem kell kopogni.
- Miss. Witting hívatott… - tette le Greg kissé értetlenül a telefont.
- Tudom, az elméleti képzést majd tőle kapja meg. Menjen, de ne maradjon sokáig! - bólintott kurtán Jake, aki még véletlenül sem tágított volna a modoros stílusától.
A srác zakatoló szívvel lépett be az oroszlán barlangjába. Még soha nem járt az apartmanból átalakított iroda belső helyiségében. A szoba egy hatalmas, bőr kanapétól, két kisebb szekrénytől, egy jókora íróasztaltól és pár magastámlás karosszéktől eltekintve üres volt. A főnökasszonynak nyomát sem látta. Csupán egy állólámpa és az asztalon fénylő számítógép-monitor igyekezett szétoszlatni a helyiségben terjengő félhomályt. Greg tétován ácsorgott a szoba közepén és már azon volt, hogy visszamegy a recepcióra, amikor a szobából nyíló fürdő ajtaja felpattant.
A srác álla leesett a döbbenettől. A nő egy tűzpiros, japán motívumokkal borított, még combközépig sem érő selyemköntösben lépett közelebb Greghez.
- Remek, örülök, hogy pontosan érkezett. Szeretem, ha az alkalmazottak pontosak. Ne csodálkozzon a viseleten! A közhiedelemmel ellentétben, nem szeretek egész nap tűsarkút hordani. Tehát, ha felkészült, akkor húzzon ide az asztalhoz egy széket és kezdjük el - intett a monitor felé.
Helyet foglaltak egymás mellett és a nő a képernyőre mutogatva elkezdte magyarázni a beszállítások rendszerét. A nőt körüllengő, valószínűleg drága, egzotikus parfümillat szinte elbódította Greget. A magyarázat közben Miss. Witting köpenye kissé szétcsúszott és akarva, akaratlanul is jódarabot feltárt a nő melleiből. A srác igyekezett nem észrevenni, de mire rádöbbent, hogy a főnökasszonya szinte biztosan nem visel semmit a rövid kimonó alatt, pénisze már üvöltve ágaskodott.
A nő ekkor felkelt, hogy az egyik szekrényből elővegyen egy aktát. Ahogy megfordult, a köpenyből már-már kibukkanó mellek egy magasságba kerültek Greg szemével.
A srác nem bírta tovább és torokból feltörő hördüléssel megérintette a halmokat.
- Mr. Sanders, kérem! - pillantott le rá a nő.
Bár a főnökasszony arckifejezése kiolvashatatlan maradt, Greg megijedt és gyorsan elkapta a kezét.
- Elnézést, Miss. Witting! Nem tudom mi ütött belém… - hebegte sápadtan.
A nő kacér mosollyal vonta fel a szemöldökét.
- Nem azt mondtam, hogy hagyja abba.
Gregen átcsapott a forró hullám és az ösztönök elsöpörték a maradék önfegyelmét. Félretolta a kimonót és simogatni kezdte a dús kebleket. A nő elégedetten felnyögött és a vörösesbarna mellbimbók hegykén ágaskodva kellették magukat. A srác eleinte csak a nyelvével körözött a duzzadozó bimbók körül.
- Szívd! Kapd be és szívd! - húzta még közelebb magához Miss. Witting a srác fejét. Greg keze már a nőt átölelve, a fenekét, derekát simogatták.
- Ne félts, nem török el! Markolj meg nyugodtan!
Nem kellett több szó Greg gyúrta, simogatta a nő fenekét, miközben szája a méretes mellekre tapadva izgatta a mellbimbókat.
A srác farka már tombolva követelte a szabadon bocsájtást, de a cipzár konokul tartotta foglyát.
Sikerült kioldani a kimonó kötőjét és a selyemdarab lágyan hullott a szőnyegre. Greg keze elkalandozott és mintegy véletlenül betévedt a nő lába közé. Egy pillanatra meghökkent, hogy ujjai mindenütt csupasz bőrt éreztek, de a szőrtelenség érzése csak még tovább fokozta a vágyát. Miss. Witting apró terpeszbe mozdult, hogy utat engedjen a srác mohó ujjainak.
Greg keze forró, meleg nedvességhez ért és amikor ujjbegye rátalálta a nő csiklójára, szinte örömmel kezdett el rajta mozogni.
Miss. Witting megrázkódott a gyönyörtől és hosszú, kéjes sóhaj hagyta el az ajkait.
- Csináld…
Aztán a nő olyan hirtelen lökte el magától a srácot, hogy Greg egy pillanatra azt hitte, valami rosszat tett.
- Nem így akarok elmenni, gyerünk a szófára és dobd le magadról végre ezt a göncöt!
A srác kapkodó mozdulatokkal rángatta a formaruhát és magában keservesen átkozta a tervezőjét. Mikor végre az utolsó ruhadarab is lekerült a szófára telepedő nő elégedetten pillantott végig Gregen. Nem számított kifejezetten az izmos, kondigépeken nevelkedett férfiak közé, de az apja farmján ledolgozott évek és a fűrésztelepi nyári munkák megtették a hatásukat. A főnökasszony egy hosszú másodpercig legeltette a szemét a srác széles vállán, arányosan, fizikai munkától izmos testén, majd megpaskolta a kanapét.
- Gyere, ülj ide mellém!
Miss. Witting feltérdelt a kanapén és a srác kőkemény péniszét megragadva hátrahúzta rajta a bőrt. Hüvelykujjával finoman masszírozni kezdte a makk tövét és élénken csillogó szemmel figyelte a srác reakcióját.
Greg még hasonlót sem érzett soha ezelőtt. Mintha egy ezer megatonnás gyönyör bomba robbant volna fel az agyában és képtelen volt megakadályozni teste rángását. Feje tehetetlenül hátranyaklott és kissé szégyenkezve érezte, hogy nyál csurran ki a száján.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Bizse42
2019. 03. 6. szerda 01:04
Csábítóan kezdődik nagyon, érdemes volt Zsuzsikára hallgatnom!

(Tudom: nem beszélgetünk, most éjjel 01.03 órakor más ide passzoló szó nem jutott eszemben.) Válaszolok rá!
#11 zsuzsika
2019. 03. 5. kedd 10:21
Jól kezdődik Válaszolok rá!
#10 joe013
2018. 12. 30. vasárnap 16:21
Folytasd!!! Válaszolok rá!
#9 jonhsmith
2018. 12. 29. szombat 20:59
Várom a folytatást,10/9 Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2018. 12. 29. szombat 07:46
Jó kezdés! 9P Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 12. 28. péntek 13:13
Remek írás. Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2018. 12. 28. péntek 06:38
Az análszex mindig érdekes... 8p Válaszolok rá!
#5 A57L
2018. 12. 28. péntek 02:59
Eddig nem rossz,remélem a többi még jobb lesz. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 12. 27. csütörtök 18:10
Kezdésnek jó Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2018. 12. 27. csütörtök 11:55
JÓÓÓ... Válaszolok rá!
#2 Pavlov
2018. 12. 27. csütörtök 11:04
Jó, hogy visszatértél egy ilyen ígéretes sorozattal! Hajrá, hajrá! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!