A+ A-

Jótestvéri viszony 10. rész

Anita kéjesen nyögdécselt, élvezve a mögötte álló öccse farkát, ahogy ki-be járkált nedves puncijába és észre sem vették amikor bejárati ajtó hallkan becsukódott a lakásban. Amikor szexeltek mindig bekapcsoltak valami zenei csatornát a tv-ben vagy a Hi-Fi lejátszót, hogy még csak véletlenül se hallhassák meg üzekedésük hangjait a szomszédok a vékony lakótelepi falakon keresztül. Délelőtt tizenegy óra volt amikor az anyjuk elment dolgozni, délre kell beérnie, akkor nyit a 'csehó' ahogy Peti nevezte azt a kocsmát ahol Rita dolgozott minden második nap tizenkét órában. Hajnali egy-két óra mire a főnöke haza furikázza és addig övék a lakás. Amikor Rita elment, Peti az ablakhoz lépett, hogy megnézze amikor kilép a lépcsőházból, - Elment, miénk a pálya bébi! - szólt az ágyon fekvő nővéréhez és ledobta magáról a pólóját egyenesen Anita terpeszben lévő lába közé, aztán következett a rövidnadrág, végül a boxer és már ott is állt meztelen Anita ágya mellett. - Levetkőzöl te is? - tette fel az amúgy tök felesleges kérdést, mert tudta, hogy Anita is várta már a pillanatot, hogy magukra maradjanak otthon és szabadon élvezhessék a meztelenkedést, na és egymást. Anita felnézett az öccsére, végig mérte és elégedetten mosolygott a látottakon, még épphogy betöltötte a tizenhetet Peti, de olyan méretekkel áldotta meg a teremtő amitől minden nőnek össze szalad a szájában a nyál, na persze nem volt ez másképp egy évvel ezelőtt sem. Ernyedt farkát is megfelelő vastagságúnak és hosszúnak tartotta, de kőkeményre merevedve volt igen csak szemet gyönyörködtető látvány. Anita ugyanolyan magas volt, mint az öccse, így ha egymással szembe állva ölelkeztek Peti vérbő farka a púpjáig ért és ezt belülről is érezte minden alkalommal amikor meglovagolva élvezte, ahogy öccse a méhszáján keresztül jutva dörömböl kelyhében. Egy évvel ezelőtt azt hitte, hogy ez az egész kettőjük közt egy rémálom lesz, amikor Peti megzsarolta, hogy felteszi az internetre a masztizós képeit, ha nem fekszik le vele, de már az első aktus közben rájött, hogy az öccsével fantasztikus élmény a szex. Bár egy genyó kis féregnek gondolta, mikor az e-mailt megnyitva szembesült vele, hogy Petinek mi van a birtokában és a halgatásért cserébe mit szeretne. Az első alkalommal, amit pár óra alatt kellett eldöntenie megteszi vagy sok millióan fognak a fotójára recskázni, inkább Petit választotta és lefeküdt vele, és a 'kis genyó' nem bízta a véletlenre, nem akart felsülni és aznap délelőtt kétszer is kiverte a farkát, nem akart ideje korán elsülni.
Peti akkor még sok tapasztalatot nem szerzett a szex terén, de pár numerát már elkönyvelhetett, az egyik haverjának a nővére rámászott és megtörtént az első, meg a második és a harmadik is, azóta kezdett másképp nézni Anitára is és álmodozni arról, hogy vele szexel, szinte megszállta az elméjét ez a dolog. A közös szoba, amit azelőtt kettőjük számára már fullasztónak érzett új megvilágításba helyezte a dolgokat, miután elvesztette a szüzességét, és már cseppet sem szerette volna, ha Anita átköltözik az anyja szobájába. Azután már órákon át lesve figyelte egy könyv mögül, hátha beláthat a pólója alá egy lehaljásnál, vagy a derekáról lejjebb csúszik a nadrág és láthatja a tangabugyis popsiját. Legjobban azt szerette, ha felhúzott lábakkal ült az ágyon hátával a falnak dőlve, akkor le nem vette szemét a nővére kidomborodó puncijáról. Már nem telt el nap, hogy ne a Anitára gondolva verje ki a farkát. A fotók pedig pont kapóra jöttek neki, először csak arra gondolt, hogy milyen jó lesz azt nézve maszturbálni, de aztán ördögi terv pattant ki a fejéből. A lány akivel elvesztette a szüzességét, azt mondta neki ilyen fasszal egy nő sem fog kizavarni az ágyából, és úgy gondolta ez igaz lesz Anitára is, aki szép volt, szexi tini, gyönyörű mosollyal és kellő szerénységgel és nem járt a fellegekben attól hogy jó mellei vannak és feszes gömbölyű feneke, amiért a srácok megvesznek.
Peti tisztában volt vele, hogy durván bele gázolt a lelki békéjébe, azzal a szemérmetlenül piszkos levéllel, de úgy gondolta a cél szentesíti az eszközt! - Te kis pöcs, lehet, hogy ez lesz életem legrosszabb döntése, de inkább te verd rám a farkad, mint az interneten az a sok bunkó. - válaszolta Anita aznap délután amikor lejárt a határidő amit Peti szabott neki, - Lefekszem veled, de feltételekhez kötöm, ami közül egy olyan, amit ha megszegsz soha többé nem beszélek veled!
- Na és mi lenne az? - érdeklődött Peti cinikusan.
- Anett! Őt hagyd ki ebből, ő tabu, különben... ! - és fent hagyta a hangsúlyt mondandója végén.
- Vele nincs semmi szándékom mővérkém! Na és a többi?
- Rendben! A többi pedig, besötétítjük a szobát, redőny lehúz, ajtó bezár, pléd alatt csináljuk betakarózva, nem vetkőzök meztelenre, csak a bugyimat tolom le, kiskifli nagykifli pózban vagyok hajlandó lenni és te sem vetkőzhetsz mesztelenre csak a gatyát tolhatod le a combodra, nem taperolhatsz, max a csípőmre teheted a kezed és nem durvulhatsz,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.34 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 Leni-n-85 2019. 02. 13. szerda 14:38
Kicsit hosszúra sikeredett, vagyis lehetett volna ezt két részbe is beküldeni. De azért nagyon jó lett.

Remélem, hogy folytatod, mint ezt, mint a sajátodat.
#27 Andreas6 2019. 01. 17. csütörtök 19:35
Kedves Koriander! Mi volna, ha beküldés előtt átküldenéd nekem lektorálásra az újabb részt? Nem foglalkoznék vele, de a történet és a stílusod komolyan tetszik, és számomra megérné a fáradságot. Azt nem ígérem, hogy tökéletes lesz, de azt igen, hogy nyelvtanilag sokkal jobb.
A címem: mueveesz@freemail.hu
Baráti üdvözlettel: Andreas6
#26 gyuri0926 2019. 01. 4. péntek 10:02
Valaki írigynek sikerült lepontoznia
#25 Koriander 2019. 01. 2. szerda 21:01
Kedves Mózes, valóban 'étnéztem', ha hiszed, ha nem, nem kétszer még többször is és képzeld nem vettem észre!!!!, átsiklottam rajta, úgyis mondhatnám, hogy benyeltem mint kipistaaszarospalacsintát, szóval (m)'arad'-t benne, ez van, leszarom. Nem lehet javítani így kell elolvasni, ha tetszik, ha nem, akár hányan is rójátok még fel nekem. Én még nem olvastam az új történetedet, remélhetőleg abban nem lesz egy hiba sem, mert különben Andreas karóba húzza a valagad! Na majd elolvaslak!(jó a másfél soros kommented, csak kettő hiba van benne wink
Barátilag
Üdv.
Koriander
#24 Akai Mózes 2019. 01. 2. szerda 13:39
Nagyon jó! De tényleg étnézhetnéd mielőtt beküldöd. Hiba akkor is arad benne, de ha kétszer is átnézed, talán kevesebb!
#23 Koriander 2018. 12. 29. szombat 20:35
gyuri0926 fátylat rá, wink csak kommentben én kicsit erősnek találtam a megjegyzésedet, de csak a szóhasználat miatt!
Béke veled
Üdv
Koriander
#22 gyuri0926 2018. 12. 29. szombat 18:42
Kori bocsánat , nem Te voltál a tesoddal és anyáddal ? Az a bizonyos alpári annyira az , amennyire alpári , amikor leirod a párbeszédeiteket a családod tagjaival szex közben , de mégegyszer bocs , ha ez Téged zavar .
Tényleg jobban izgatott , amikor a saját szexedet irtad le .
#21 cscsu50 2018. 12. 29. szombat 12:49
Várom a hármast.
#20 joozsi 2018. 12. 27. csütörtök 02:55
Nagyon JOÓ! Akiknek nem tetszik, olvassanak mást!
#19 supi 2018. 12. 25. kedd 22:11
tutti jó
#18 listike 2018. 12. 25. kedd 12:47
Szenzációs sorozat, csak így tovább.
#17 veteran 2018. 12. 25. kedd 04:23
Vannak akik még ezt is kritizálják. Nem tudom ők mit szeretnek, egyszer leírhatnák.
#16 Bizse42 2018. 12. 24. hétfő 22:01
Várom, hogy hármasban mi fog történni. Nagyon érzékién, szépen, szexisen, kívánóan megírt történet. Nagyon élveztem minden sorát.....
#15 Koriander 2018. 12. 24. hétfő 19:51
gyuri0926 kérlek ne legyél már ennyire alpári,már ami a hozzászólást illeti, ha kérhetnélek, hogy moderáld eme nagyívű kommentedet megköszönném, nem tudom törölhető-e, vagy szerkeszthető-e, szerintem nem illik oda wink
Barátilag!
Üdv,
Koriander
#14 sanyi0227 2018. 12. 24. hétfő 17:07
egyet értek az előttem szólókkal,a legjobb sorozat.folytasd
#13 Jani47 2018. 12. 24. hétfő 16:53
Igy már értem, kössz az infot.
Üdv Jani47
#12 Koriander 2018. 12. 24. hétfő 13:48
Sziasztok, úgy látom vannak akit(Jani47), és talán akiket megoszt ez a rész, hogy ez nem ide való; a 9.rész utáni kommentemben már jeleztem, hogy ebben Anett sokat emlegetett baránőjét Anitát és az ő történetüket mutatom be. Remélem nem unalmas és érdektelen sokatok számára ez a 'mellékszál' ami nagy löketet adott Anett és Kori kapcsolatának, ha visszaemlékeztek a 2.részben Anett beszélt a testvérével Anita és Péter kapcsolatáról. Szóval ezt az indító eseménysort szerettem volna bemutatni nektek és azt, hogy miért toppant Anita az utca sarkon a shoppingolni induló trió elé, aminek következménye lett a Móni és Kornél között kialakult viszony. Szeretném ha elfogadnátok ezt az új nézőpontot a történet folyamban, szerintem nem is az utolsó volt a Jótestvéri viszony sorozatban!
Üdv,mindenkinek és Kellemes ünnepeket, érezzétek jól magatokat és partnerete(i)ket wink
Koriander
#11 gyuri0926 2018. 12. 24. hétfő 13:15
Nekem a baszásod anyaddal jobban tetszett
#10 Jani47 2018. 12. 24. hétfő 12:23
Ez egy másik történet folytatása!
#9 Jani47 2018. 12. 24. hétfő 12:20
Ez a rész nem ide való!