A+ A-

Jótestvéri viszony 9. rész

A napsugarai ébresztettek fel, ahogy beszürödtek a lehúzott redőny alsó pár elmének lyuksorán. Félkómásan a telefonom után tapogatóztam, amit az ágyam szélén szoktam hagyni a töltőre dugva, de most nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy a klaviatúra mellett a számítógép asztalon van. Felkönyököltem, de nem láttam ahol lenni kellett volna. Kipattant a szeméből az álom, én meg az ágyból amint végig futott az agyamon, hogy nem nőhetett lába a mobilomnak, szentül emlékeztem hol hagytam éjszaka és arra is, hogy nem dugtam a töltőre és tudatomba hasított az is, hogy nem töröltem a képeket, nem töröltem Móni sms-ét.
- Bassza meg! - jött önkéntelenül a számra a káromkodás, és a fürdőszobán keresztül a húgom szobájába indultam. Berezeltem, mi van ha nem csal a megérzésem és Anett lenyúlta a mobilom míg én aludtam? Mit nézett meg benne?
Benyitottam hozzá, Anett sehol, de jól gondoltam mert az ágyán ott volt a mobilom. Anett és apa a kertben voltak, beszélgetésük foszlányai beszűrődtek a bukóra nyitott ablakon, a medence felállításáról folyt a diskurzus, annyit ki tudtam venni belőle. Felvettem az ágyról az éjszaka bizonyítványát és vissza mentem a fürdőszobába, közben azon töprengtem mit nézhetett meg a húgom mit tudhat most abból ami anya és köztem történt. Ha bele olvasott az sms-ekbe akkor biztos, hogy tudja itt bizony nem egy szimpla anya-fia beszélgetés zajlott, ha nem akkor nincs nagy gáz, de ha igen akkor még lehetnek kínos pillanataim miatta. A fenét, nem érdekel, ha Anett megtudja, de apám ő már más tészta. Persze azért nem szeretném, ha anya miatt tiltana ki az ágyából Anett, ha már bebocsátást nyertem a szentélyébe!
A fényképekről persze nem hinném, hogy beazonosítható lenne bármelyikőjük a képernyőn, úgyhogy azon különösebb nem aggódtam, azt már tudja a húgom, hogy nem vagyok rest kiverni a farkam, és róla is csináltam pár pucsítós képet, úgyhogy akár az ő csupasz puncijának is nézheti a tocsogós képet. Bele néztem a fotó galériába, neki döltem a mosdónak, és elkezdtem törölni a képeket.
- Hoppá, ez meg...! - a szemöldököm felszaladt a homlokomra ahogy megpillantottam a következő képet, két egymásnak nyomódó csupasz puncit. Anett és Anita dörzsölték össze ollózó pózban duzzadt szeméremdombjukat és láthatóan még arra is gondolt az én szeretett hugicám, hogy maguk közé vegye a telefont és lőjön pár képet. Biztos ez lenne a meghállálom egy formája, amit sms-ben igért meg tegnap, amikor inkább haza jött Anitával. Kedves, de azért nem volt szép tőle, hogy kicsente a szobából a telefonom amíg én aludtam, ezért még számon kérem, ezt egy mms üzenetben is átküldhette volna. Ezt a fotót természetesen nem töröltem, hiba lett volna két ilyen izgató punciról készült képtől a személyes sértődöttségem miatt megválni. Feltettem a tükör alatti polcra a telóm levetkőztem és beálltam a zuhanykabinba tusolni, de még mindig azon töprengtem, hogy Anett mit rakhatott össze a fejecskéjében, ha elolvasta az sms-einket szerintem levágta a sztorit és a fotókat, hogy miért készültek.
- Szia Kori! - lépett be Anett a fürdőszobába - Látom megtaláltad a telefonod. - hallatszott a jókedvű hangja, - Bocsika, csak elfelejtettem visszatenni, annyira siettem.
- Szia hugi, én is! - válaszoltam és elhúztam a zuhanykabin ajtaját, hogy lássam Anettet, már a pici bikini volt rajta és a látványtól a farkam rándult egyet, - Meglepődtem, hogy csak így lenyúltad. - korholtam le, - Anita elment már?
- Aha, még a hatórási busszal, helyzet volt náluk. - állt meg előttem szexi hugocskám de nem részletezte tovább, - Ne aggódj, már utána vettem el a telcsidet. Tudom, hogy amiatt parázol, hogy meglátta-e a fotóidat amit éjszaka lőttél. - kuncogott a végén.
- Te sem lustálkodtál hugi! Szép fotót csináltál! - tereltem, de kivert a veríték a zuhany alatt.
- Köszi, van több is! - mosolygott csábosan, - Nekem is tetszett az össze spriccelt monitoros képed, nagyon ki lehettél éhezve, de majd holnap megkaphatod élőben. Amúgy átjöhettél volna!
- Jah, így alakult, de majd holnap! - mondtam nagy átéléssel, szóval azt hiszi, hogy az ő fotójára recskáztam!
Közelebb lépett és meglepetésemre benyúlt a kabinba, megsimította még lankadt hímtagomat és marokra fogta, húzott rajta párat én meg előrébb topogtam, hogy a vízsugarak elől eltakarjam. A lankadtságom gyorsan duzzadtságba fordult, Anett pedig farkam markolva leguggolt elém, felhúzta a makkomról a bőrt és oda hajolt, érzéki csókot lehelt rá, ajkai szétnyíltak és beengedte a szájába. Két kezével megfogta a csípőmet és amennyire mélyen csak tudta bekapta a farkam, majd kiengedte a makkomig és rám emelte gyönyörű tekintetét, a szeme mosolygott. Majd ismét rábukott és a faszom eltüntette a meleg szájacskájában, éreztem a puha nyelvét ahogy siklott rajta egyre hátrébb a torka felé, repítve a fellegekbe. A pillanat tört része alatt zuhantam vissza a földre amint meghallottam, apám kiálltását a nappaliból, - Nettikém, jössz már?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 FlyEagle
2019. 03. 4. hétfő 01:00
nagyon izgalmas, köszönjük Válaszolok rá!
#18 deajk2008
2018. 12. 23. vasárnap 07:07
Szép hosszú 10p lett Válaszolok rá!
#17 Koriander
2018. 12. 20. csütörtök 15:29
Sziasztok, hamarosan érkezik a tizedik rész! A feltöltés megtörtént!

Boldog Békés Karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak!
Üdv mindenkinek,

Koriander Válaszolok rá!
#16 zoltan611230
2018. 10. 18. csütörtök 07:30
Nagyon jó,és várom a folytatást. Válaszolok rá!
#15 Koriander
2018. 09. 1. szombat 16:46
Hálás köszönet nektek, Olvasóknak! Alig három hét alatt 2000-nél többször kattintottatok a történetre, remélem jól "szórakoztok" rajta! Készül a folytatás és igérem a már megszokott színvonalon tér vissza a tizedik rész, amibe megismerhetitek jobban Anitát és az öccsét Pétert, na és Ritát az anyukájukat!

Üdv Mindenkinek!
Koriander Válaszolok rá!
#14 ticsu21
2018. 08. 16. csütörtök 22:04
Még mindig isteni sorozat! smile Válaszolok rá!
#13 joe013
2018. 08. 16. csütörtök 00:04
jó volt tetszett!! Válaszolok rá!
#12 cscsu50
2018. 08. 15. szerda 23:59
Remek lett Válaszolok rá!
#11 sunyilo
2018. 08. 15. szerda 17:20
Remekk lett eme szerzet. Válaszolok rá!
#10 Andreas6
2018. 08. 14. kedd 14:39
Továbbra is kitűnő! Most is hosszú hónapokat kell majd várni a folytatásra? Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2018. 08. 14. kedd 06:37
Nagyon jó!!!10P Válaszolok rá!
#8 Koriander
2018. 08. 14. kedd 06:20
Álmos bácsi ne kézcsókozzál mert az marhára nem állna jól kettőnknek(és nem finoman érintkezne a kezem a száddal smile )), különben nagyon nagy röhögő görcsöt kaptam most, örülök hogy tetszik a sztori kis öreg, jó szórakozást miközben olvasod wink azért van!

gyuri0926- ez van; lepontozzák. Attól az élvezeti értékét még nem veszik el.

Üdvözlet mindenkinek, jó szórakozást
Koriander Válaszolok rá!
#7 Almoska5
2018. 08. 14. kedd 01:19
Tisztelt/Nagyon Kedves KORIANDER !!
Most én "is" bajban vagyok! Nem tudom, hogy Te ffi/ vagy/ nő lehetsz. Körül nézésed alapján kiderítetted, hogy én ÁLMOS BÁCSI vagyok. Nagyon köszönöm, hogy a napjaimat írásaid: melegen ható sugaraival, élvezetessé emeled! Köszönöm!

Én is szeretnék Magácskával/ Magával / Veled "privátban" egy kérdést tisztázni, ha nem lennék nagyon tolakodó kis öreg...

e-mail: kiralyalmos@t-online.hu, vagy kiralyalmosgyorgy@gmail.com


Kézcsókom/Üdvözlettel/Sok szerettél:

Álmos bácsi Válaszolok rá!
#6 gyuri0926
2018. 08. 13. hétfő 18:09
Hogy birta ezt barki lepontozni , csoda jo Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 08. 13. hétfő 13:25
Remek a színvonal. Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 08. 13. hétfő 10:57
Ragyogó írás. Minél előbb jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#3 drokidoki
2018. 08. 13. hétfő 09:12
Már várom a folytatást az eddigiek nálam 10-es. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 13. hétfő 05:12
Továbbra is jó színvonal. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!