A+ A-

Jótestvéri viszony 7. rész

A pláza pár perc sétára volt, így andalogva meg-megállva kirakatokat nézegetve is csak tíz percbe telt mire Mónival oda értünk. Közben elsétáltunk egy művész mozi üveg vitrinje előtt is, - Nem is tudtam, hogy van itt mozi! Nem nézünk meg egy filmet miután megvetted a szexi bikinid. John Carpenter filmeket vetítenek a héten és öt húsztól megy a Dolog, az tök jó az előzmény filmet nem rég láttam.
- Micsodát? - nézett rám azokkal a szép kék szemeivel, hogy miről beszélek.
- Tudod ez olyan, hogy régen csinálták ezt a filmet, pár éve pedig csináltak egy előzmény filmet hozzá.- világosítottam fel Mónit.
Ez pont kapóra jött, hogy teljesítsem Anett kívánságát, és nem érünk haza túl hamar, nem zavarjuk meg Anitával való játszadozását. Kettős érzés volt bennem mert szerettem volna részese lenni én is annak a hancúrnak, de így sem indult rosszul a délután. Tudtam hogy most biztos kiéli leszbikus hajlamát és orgazmusból orgazmusba hajszolják egymást, és persze biztosan kivesézik azt is, hogy miként alakult közöttünk a dolog, a csajok már csak ilyenek. És persze ennyivel tartozok Anitának is, mivel Anett elbeszélése alapján az ő közreműködésével szakította át az erkölcsi normák gátját a hugom és léptünk a szex eme méltatlan útjára, és általa kerültem most intim közelségbe anyával is a buszon. Visszagondolva teljesen abszurdnak tűnik a dolog, hogy ezt az erotikus és bűnös testi kontaktust vele is megtapasztalhattam, és vele is a tömegközlekedés eme szentélyében éltem meg először, vagy inkább helyesebb úgy mondani, hogy éltük, mert nem éreztem azt, hogy ez csak a magam élvezete lett volna. Nem volt olyan érzésem egy percre sem, hogy idegenkedett volna attól, hogy a farkam a fenék gömbjei között teljesedett volna ki, és amikor megéreztem azt a kellemes húsdombokat az ágyékomhoz érni, elkezdett leereszkedni a rózsaszín köd, és a hormonjaim tombolni kezdtek. Akkor egyáltalán nem törődtem azzal hogy ez erkölcsileg elítélendő, ugyanúgy mint a testvérek közötti szex. Na jó, bevallom azért kicsit paráztam, na nem attól hogy valamelyik utas felfedezi, hogy mi zajlik egy fiatal férfi és egy feltünően vonzó és szép középkorú nő között egy zsúfolásig megtelt buszon, hanem attól hogy talán csak én akarom ezt a helyzetet az erogén zóna irányából megközelíteni és Móni viselkedése pusztán annak tudható be, hogy nem tud menekülni szorult helyzetéből, de hamar rájöttem, hogy valószínűleg azért nem húzódott el tőlem mert nem zavarta a dolog, vagy inkább őt is izgatta?! Ahogy mondta a buszmegállóban várva, "Félre a prűdériával!"
- Akkor megnézzük ezt a filmet?
- Huhh, hát nem is tudom, - hezitált, szemöldökét felhúzta - de ez valami horror, igaz? Én azokat csak apád karját szorongatva szoktam megnézni otthon is.
- A címe alapján akár erotikus film is lehetne, de ez olyan horror féle, de az én karomat is szorongathatod, ...ha nem fogod eltörni! - vigyorogtam és felé nyújtottam a karomat, hogy magához szoríthatja.
- Na jó, amiért velem jöttél, megnézem veled, de komolyan mondom hogy leszakítom a karod ha félelmetes lesz. Az lesz majd az igazi horror!
- Rendben, én meg állok elébe. - ezen mindketten kacugtunk.
Bent a plázában délutáni forgatag fogadott minket, rengetegen siettek a kifőzdékbe, éttermekbe a közelben lévő irodaházakból. Megnéztük pár butik kirakatát, ami útba esett a mozgólépcső felé, majd mi is felfelé vettük az irányt, ahol az üzlet volt. A lépcső előtt betorlódtak az emberek így illedelmesen magam elé engedtem Mónit, pár centi volt csak köztünk éreztem parfümje illatát ahogy topogott előttem. Egyszer-kétszer hozzá értem ágyékommal a popsijához, semmi hirtelen elhúzódást nem tapasztaltam, mikor nyugalomban fekvő farkam azokhoz a kellemes húsdombokhoz nyomódott. A mozgólépcsőn egy fokkal előttem állt és mikor megemelkedett, a hasamhoz ért Móni feneke, de erre sem távolodott el, nem helyezkedett másképp. Ellenben nekem a farkam kezdett ébredezni és nyújtózott egyet a gatyámba és amint a vége felé közelített a lépcső a feneke is lefelé kezdett mozdulni a hasamtól az ágyékomhoz, egyenesen a félkemény rudamhoz. Csak pár másodperc volt amíg összeértünk, de szerintem érzékelte a gatyómban történt méret változásom.
- Arra! - mutattam az irányt, az utolsó üzlethelyiség volt az első szinten a sarokban.
Kellemes halk zene szólt bent, a zsongás alább hagyott ahogy beljebb mentünk. A pénztárgépnél ma egy másik lány támaszkodott, köszöntünk és megindultam a már ismert bikinis polcok felé.
- Felkészültél? - vetettem oda a kérdést Móninak, aki úgy állt ott mellettem mintha a barátja lennék.
- Mire is? - és vállával meglökött egy mosoly kíséretében.
- Hát a kabát próbálgatásra! Tudod nagyon sokat fog takarni! - viccelődtem.
- Á, nem lesz gond, - mondta miközben nézegette a kínálatot, - családilag tökéletes volt a rábeszélés! Inkább majd azt mondd meg melyik áll jobban. Ez a halvány sárga tetszik, meg ez a fehér a kis eprekkel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.29 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Andreas6 2018. 10. 7. vasárnap 06:37
Fenotrin! Attól még nem lesz valaki jó író, hogy van érzéke a helyesíráshoz, és általános iskolában odafigyelt a nyelvtanórán. Mindazonáltal szívesen segítek, ha valaki ebben bizonytalan, de különben kitűnően fogalmaz, és élvezetes történeteket ír.
#17 zoltan611230 2018. 01. 7. vasárnap 02:54
Öröm olvasni..
#16 Koriander 2017. 12. 13. szerda 17:34
Sziasztok Kedves Olvasóim!
Köszönöm a dicsérő szavakat, illetve a pontokat!
Van egy jó hírem számotokra!
Hamarosan jön a nyolcadik rész, a feltöltés megtörtént, a többi már nem rajtam múlik.
Figyeljétek a megjelenéseket!
Addig is olvassátok át az előző részeket és!
Az erő legyen veletek! smile

Üdv.
Koriander
#15 vino24 2017. 09. 18. hétfő 17:00
Tisztelt Szerző! Mikorra várható a folytatás?
#14 vakon54 2017. 09. 10. vasárnap 17:29
Várjuk feleségemmel a következő részt/részeket. 10 pont.
#13 fenotrin 2017. 08. 13. vasárnap 11:16
Andreas ne piócáskodj ennyire mert ezt már kínos nézni!
Kapd össze magad, írj valamit és dobd be a közösbe!
#12 Andreas6 2017. 08. 12. szombat 07:53
Gratulálok, bár minden írás ilyen színvonalasan lenne megfogalmazva! (A helyesíráson volna még csiszolni való, ha úgy gondolod, a következő részt elküldhetnéd átfésülésre, mielőtt felteszed. A címem: mueveesz@freemail.hu)
#11 A57L 2017. 07. 16. vasárnap 04:35
Végre egy jó írás.
#10 deajk2008 2017. 07. 11. kedd 12:27
remek... folytasd 10p
#9 veteran 2017. 06. 26. hétfő 09:21
Remek!!! 10 pont.
#8 cscsu50 2017. 06. 22. csütörtök 14:53
tetszik
#7 vino24 2017. 06. 20. kedd 05:53
Remélem nem kell ismét 1 évet várni a folytatásra!! 10p
#6 sunyilo 2017. 06. 19. hétfő 18:25
Kiváló.
#5 joozsi 2017. 06. 19. hétfő 11:50
Csak 10 pont.
#4 listike 2017. 06. 19. hétfő 09:58
Úgy látom tudod még fokozni. Nagyon tetszik.
#3 Shavo 2017. 06. 19. hétfő 02:09
Tettszik nagyon.
#2 Rebeka75 2017. 06. 19. hétfő 01:56
Szuper smile
#1 Törté-Net 2017. 06. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?