A+ A-

Döntés és esély 4. rész

Fordítás
Eredeti történet: Choices and Chances, Literotica.com
Amikor zajt hallottam az ajtó felül, keresztbe tettem a lábam, hogy elrejtsem a meztelenségem és a félig felállt farkam. Még nem szárazak, mondta, és leült az asztalhoz. – Váltottam aprót és visszatettem még egy körre.
- Nagyon köszönöm, válaszoltam, észrevéve, hogy neki még mindig áll. – Ha újra szeretnéd, most talán már készen állok rá.
- Jól hangzik, mondta, megbámulva a farkam. Ő is rámarkolt a sajátjára, és azt mondta: - A barátnőd egy szerencsés csaj!
- Remélem, ezt ő is tudja, vicceltem. Ő nem az a típus, aki odavan a szexért.
- Szerencsére te igen, nevetett, még mindig nézve a farkam és a golyóim. – Kár, hogy nem értékeli a jó farkad.
- Te csináltál már ilyet korábban? Úgy értem, szedtél fel idegen fiúkat?
Megrázta a fejét. – Randiztam már pasikkal, de nem így.
Bólintottam, és néztem tovább a tévét, megpróbálva nem észrevenni, ahogy bámul rám és ahogy very magának. Most már viccesnek éreztem meztelenül, álló fasszal ülni előtte. Viccesnek, a szó bizsergető értelmében. Most már izgatónak találtam, hogy ennyire tetszem neki, és nem zavart, hogy teljesen merev lett a faszom. – Tényleg volt kettős dugás a feleségeddel?
- Többször is – mosolygott. – Jó fej. Most már nem olyan gyakran dugunk, mint amikor fiatalabb volt, de igen, szereti a faszt.
- Tudja, hogy meleg vagy?
- Talán, válaszolta. – Te elmondod a barátnődnek, hogy megcsaltad őt egy pasival?
- Soha senkinek nem fogok erről beszélni!
Hangosan felnevetett. – Ugyanakkor soha nem fogod elfelejteni, abban biztos vagyok. Én is emlékszem az első pasira, aki rámélvezett!
- Valami ilyesmi volt az is?
- nem, rázta meg a fejét. Egy felnőttfilmes kölcsönzőben voltam, még azelőtt, hogy az internet tele lett volna ingyenes pornóval. Hátra mentem egy kabinba, hogy kiverjem, és egy pasi bejött velem. Akkor szoptak le először és nagyon élveztem! Utána hónapokig arra gondolva vertem ki, hogy milyen kellemes volt a meleg szájában lenni.
- Te mikor szoptál először?
Nem válaszolt a kérdésemre. – Amikor fital voltam, csak egy ilyen fiús kalandom volt. Megtettem, tetszett, de ennyi. Hiszen vagy nem, a csajok érdekelnek jobban. De sajnos nekik nincs farkuk, pedig a fasz is izgató.
- Ha te mondod – mondtam vállat vonva.
- Miért nem állsz ide mellém a nagy faszoddal? A térdeim nem bírják sokáig a térdeplést.
- Túl sokat szoptál?
A válasza meglepett. – Focis sérülés, mondta, miközben a farkam nézte sóvárogva, ahogy felálltam és megkerültem a dohányzóasztalt, majd megálltam mellette. Megsimogatta a meztelen testem, maga elé állított úgy, hogy az én lábam érte az ő összezárt térdeit. Felnézett, és megkérdezte: Látod tőlem a tévét?
- Látom, nyugtattam meg. Kicsit elfordította a székét, hogy kényelmesebb legyen neki elérni a kemény farkam. Láttam, hogy pont egy magasságban van a szájával.
A kezeivel megfogta a seggem és a testem a szája fele húzta. A borostája csiklandozta a farkam és a golyóim borotválás miatt érzékeny bőrét. Simogatta a mellem, csavargatta a mellbimbóim, majd újra rámarkolt a seggemre. - Fordulj meg!
- Meg akarlak kóstolni!
- Mit jelent ez?
- Hajolj rá és megmutatom! – mondta, és a dohányzóasztalra mutatott. – Bízz bennem, élvezni fogod!
- Háát, nem tudom, válaszoltam bizonytalanul. Mit akar tenni, megdug hátulról? Amikor ráhajoltam az asztalra, a lábával széthúzta a sarkaim, így teljesen rá kellett dőlnöm az asztalra, hogy megmaradjon az egyensúlyom. Simogatta a lábaimat, majd előre nyúlva megfogta a farkam és simogatta a golyókat. Nagyon jól esett , de arra nem voltam felkészülve, amit azután tett.
- Hé, kiálltottam fel és megpróbáltam elhúzódni, amikor azt éreztem, hogy benyomja a nyelvét a lyukamba. A karjait a derekam köré fonva ott tartott az asztalon, miközben megpróbálta bedugni a nyelvét olyan mélyre, amennyire csak tudta. Próbáltam ficánkolni, de aztán feladtam a küzdelmet.
Mit tettem? Mindegy, már megtörtént. – Te hülye buzi – mondtam neki, stratégiát váltva. Harc helyett pucsitani kezdtem, még jobban belenyomva az arcába a seggem. – Tetszik neked? Szereted, ha nyallak? – kérdezte.
Az egyik kezemmel hátranyúlva megfogtam a fejét, és úgy tartottam, hogy most ő ne tudjon menekülni. Nem bírtam túl sokáig, mert mindkét kezemre szükség volt a támaszkodáshoz. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy ahogy abbahagytam a harcot, rájöttem, hogy ez egy nagyon jó érzés.
Gyaníthatóan ő is észrevette, hogy már nem harcolok. Széthúzta a farpofáimat, még jobban hozzáférve a szűk, szűz lyukamhoz. Közben a kezével fejni kezdte a farkam, amitól még intenzívebb lett az érzés.
- Rendben, fordulj vissza, mondta, megfogva a derekam. A farkam kökemény volt és alig vártam, hogy a szájába vegye. Széttettem a lábam, hogy a térdei ne zavarjanak, és miközben a szájába vette, újra tudtam nézni a pornót a tévében. Mint az első alkalommal, most is mélyen, alaposan szopott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50
2018. 10. 1. hétfő 08:15
három pont Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2018. 09. 26. szerda 20:12
Az írás nem rossz. Többet nem írhatok... Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 25. kedd 01:58
Két pontot adok rá,mert megírtad. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!