A+ A-

Döntés és esély 2. rész

Fordítás
Eredeti: Choices and Chances, Literotica.com
Bár a szálloda főbejárata előtt parkolta le az autót, engem a hátsó ajtóhoz vezett. Elgondolkodtam ezen, de végül igazat adtam neki: nem akart elmenni a repeciós előtt egy hajléktalannak kinéző fiatallal. A kis vidéki hotel egy meglehetősen jó szállodalánchoz tartozott és ennek mgefelelően is nézett ki – sokkal jobban, mint a kisváros, ahol működött.
Nem tagadom, hogy meglehetősen gombócot éreztem a gyomromban. Tényleg meg fogom csinálni? Tényleg meztelenre vetkőzöm egy idegen előtt? Mi van, ha ez a fickó egy őrült szatír? Hátulról úgy nézett ki, mint bármelyik üzletember, akit valaha láttam. Kisuvickolt cipő, drága öltöny, de nyakkendő nélkül – azt tippeltem, hogy valamilyen ügynök, de lehetett akár bankár, ügyvéd vagy bármilyen pénzes értelmiségi.
Felmentünk az emeletre, és megállt a folyosó felénél egy ajtó előtt. Elővette a szobakártyát, de nem tette be az ajtóba. Rám nézett és azt mondta: vetkőzz le!
- Itt a folyosón? – kérdeztem meglepődve. Az egyébként üres volt, jól láttam az ablakokat mindkét végén.
Bólintott. – Vetkőzz le, és hagyd a hátizsákod az ajtó előtt. Nem kockáztatok.
- Te nem, horkantottam és nagyon kiszolgáltatva éreztem magam. - Én viszont igen.
- Az élet tele van döntésekkel és lehetőségekkel, Randy. Mit szólnál, ha én belépnék, megfordulnék, arcon lőnélek, majd felhívnám a recepciót, hogy egy hajléktalan megtámadott. Meg tudnám csinálni?
- Hú, erre semmi szükség! - válaszoltam gyorsan, kissé megijedve. Újra végignéztem a folyósón. – Mi lesz, ha valaki elviszi a cuccom?
- Senki sem nyúl hozzá rajtam kívül. Levetkőzöl, kinyitom neked az ajtót, majd amíg zuhanyzol, leviszem a ruháidat és bedobom a mosógépbe.
- Honnan tudhatom, hogy nem dobod ki őket?
- Választások és esélyek, ismételte, miközben bedugta a szobakártyát a 221-es ajtó nyilásába.
Bassza meg, csapdába estem, gondoltam. Ha nem megyek be, még akkor is hívhatja a recepciót, vagy ha egyedül megyek le, mit hazudok nekik? Ledobtam a hátizsákom a padlóra, letoltam a farmerom, levetettem a pólómat, a cipőt és a zoknit, majd az alsót is. Mindent a földre dobtam, mire ő térddel benyomta az ajtót és beengedett.
- Öt perc múlva itt vagyok, villantott rám egy mosolyt. - Élvezd a forró vizet!
Ahogy becsuktam az ajtót, még láttam, hogy lehajol és felkapja a ruháimat. Mi van, ha soha nem látom őket viszont?
Szétnéztem a szobában, mely sokkal jobb volt, mint amit vártam egy hotelszobától. Egy kis lakosztály kanapéval és tévével, íróasztallal és dohányzóasztalkával. A szoba másik felében egy hatalmas franciaágy, egy másik tévé és egy fürdőszoba ajtaja. Az íróasztalon láttam egy laptopot, a az ágy mellett pedig egy kis bőrönd állt. Úgy tűnik, nem töltött túl sok időt a szobában előtte – bejelentkezés után felhozta a csomagját és elővette a laptopot.
Átmentem a szobán és benyitottam a fürdőbe. Beálltam a zuhany alá, és ahogy elért az első vízsugár, láttam, hogy barnás víz folyik le rólam a lábam köré. Tudtam, hogy koszos vagyok, de ennyire? Hagytam, hogy folyjon rám a víz, és úgy mozogtam, mintha táncolnék, hogy a testem minden részét elérje. A fenébe, igazán jól esett az egész! A fejemmel kezdtem a csutakolás, a sampon felét rányomtam abból a kis tégelyből, amit a szállodákban szoktak adni. Ahogy a hajam mostam, újra rácsodálkoztam arra, milyen koszos víz folyik le rólam.
Bevallom, háraugrottam, maikor megmozdult a zuhanyfüggöny. - Na, milyen a zuhany, Randy? - kérdezte, miközben elhúzta a függöny és leült a lehajtott tetejű vécére.
- Bazdmeg, nevettem, miközben ösztönösen hátat fordítottam neki. – Nem hallottam, hogy megjöttél.
- Jól érzed magad? – kérdezte, miközben kinyújtotta a kezét és megsimogatta a meztelen seggem.
- Aham, válaszoltam, arra gondolva, hogy a meleg víz tetszik igazán, és nem a matató keze. Nem volt kellemes dolog és egy kicsit megalázottnak éreztem magam. Összeszorított fogakkal tűrtem, de nem szóltam rá, hogy álljon le.
- Fordulj meg, parancsolta. Ekkor vettem észre, hogy levetette a zakóját, és most már egy rövid újju pólót viselt, így nem zavarta, ha esetleg ráspriccel a víz a zuhanyból. Megfogta a keskeny csipőmet és megpróbált még jobban maga felé fordítani. Azon már meg sem lepődtem, hogy utána egyik kezével azonnal rámarkolt a farkamra. Úgy tettem, mintha nem is vettem volna észre, tovább mostam a hajamat.
- Fogta valaha más férfi a farkad?
- Nem, feleltem annyira érzelemmentesen, amennyire csak tudtam. – És te más pasiét?
- Nem csinálnám neked, ha nem tudtám, hogy izgat.
- Meleg vagy?
- Van feleségem, gyerekem, és egy csomó nő, akit megdugtam.
- Szóval bi vagy? – kérdeztem, majd megfordultama, hogy lemossam magamról a szappant. Ezalatt ő a fenekem félgömbjét simogatta, majd a kezei elvándoroltak egészen a combomig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Hahaha
2018. 07. 12. csütörtök 09:13
Úgy látom sok része lesz. Kicsit lassan haladsz, de folytasd. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 07. 12. csütörtök 05:44
gyenge bevezetésnek is Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 07. 12. csütörtök 05:17
Ez kevés. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 07. 12. csütörtök 04:28
Nem az én világom,de ellehet olvasni. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!