A+ A-

Döntés és esély 3. rész

Fordítás
Eredeti történet: Choices and Chances, Literotica.com
Követtem őt, ahogy kiment a fürdőszobából. A kanapé felé tessékelt, a legtávolabbi sarkába ültem le. Ő az asztalnál babrált a televízió távirányítójával. Néztem, ahogy a fizetős csatornákra kapcsol, kiválasztva egy egész napos jegyet a pornófilmeknél. Ezután a kezembe nyomta a távirányítótt, hogy keressek magamnak olyat, ami tetszik. Meglepően sok film volt, én kiválasztottam egyet, amelynél azt írta, hogy amatőr és egyetemi buli. Csak később vettem észre, hogy egy gang-bang videót választottam.
- A feleséged tudja, hogy a pasik is érdekelnek? – kérdeztem, kicsit kínosnak érezve, hogy félmerev farokkal, meztelenül ülök egy kanapén egy idegennel.
- Számít ez? – kérdezett vissza, majd leült mellém a kanapéra. Amikor a kezét a combomra tette, megborzongtam. Nyugi, mondta, és benyúlt a lábaim közé. – Gyönyörű vagy és azt akarom, hogy igazán jól érezd magad.
Nem válaszoltam. Mit tudtam volna mondani? Hogy nem hiszem? Vagy nem szeretném? Nem is akartam megszólalni, inkább a tévét bámultam, ahol egy bombajó nő épp levetkőzött vagy öt meztelen pasi előtt.
- Érdekes választás, mondta, miközben lagan verte a farkam. – Izgatnak a gang-bang videók?
- Aham.
- Tényleg, mit szoktál nézni, amikor ki akarod verni?
- Nem tudom, válaszoltam, rájövé, hogy nincs is kedvencem. – Valami ilyesmit, vagy leszbikus pornót, mittudomén.
- Sok fasz van a gang-bangben.
- És? –kérdeztem vissza, mert ezen még soha nem gondolkodtam. – Izgató látni a csajt, ahogy lerendez egy csomó pasit, nem gondolod?
- De sok a fasz is, ismételte meg, miközben képernyőn a csaj térden állva szopta le egyik pasit a másik után. – Szoktál arról fantáziállni, hogy te térdelsz a helyén?
- Nem, soha.
- Akkor inkább lennél az egyik pasi álló fasszal, a haverok gyűrűjében?
- A fenébe, minek kell ennyire buzisan gondolkodni? Egy dögös csajt nézek, ahogy szop!
- Mert buzis, ha ez izgat. Volt már úgy csajjal, hogy ketten egyszerre dugtátok meg, egyik popsiba, másik punciba? Mindegy, hogy melyikbe raktad, érezned kellett a farkadon a másik pasi faszát.
- A feleségeddel csináltál már ilyet?
- Igen, válaszolta, majd közel hajolt a farkamhoz, amely a simogatásától és a tévében látott dolgoktól már egészen kemény volt. – Párszor csak, de baromi izgató volt.
- És te is leszoptad a másik pasit ekkor?
- Talán – kuncogott, megdörzsölve a nadrágja elejét a szabad kezével. – ha mégsem, azt biztos, hogy szerettem volna.
- Engem is le akarsz szopni?
- Ha engeded, válaszolta, miközben leereszkedett a kanapéról a padlóra. Szétnyitotta a térdeim, miközben simogatta a farkam és a golyóimat. – Te nézed a filmet, arra gondolsz, amire akarsz, miközben én leápollak.
- Nem tudom, haver, mondta, és kezdtem újra kellemetlenül érezni magam. Minden porcikámmal azt éreztem, hogy ez túl buzis, és átléptem egy határt, amit nem kellett volna.
- Komolyan mondom, engedd el magad, mondta, miközben kihúzott a kanapé szélére annyira, hogy a fenekem félig lelógott róla. – Gondolj arra, hogy a barátnőd van itt, és különleges ajándékban részesít. Ha nem nézel le, nem fogod érezni a különbséget!
Baszki, nyögtem fel, amikor a meleg, nedves szájába vette a kemény farkamat és elkezdett finoman szopni. Azt mondja, gondoljak arra, hogy a barátnőm szop, csakhogy ő eddig nem volt erre hajlandó – a legtöbb, amit megtett, hogy párszor megpuszilta. Ezzel szemben ő hosszan nyalogatta, majd tövig bevette és úgy izgatott. Az új helyzet miatt nem voltam kőkemény, így teljesen be tudta kapni, de olyan jól szopott, hogy a helyzet gyorsan változott.
- Jól érzed magad? – kérdezte, majd nyalogatni kezdte a frissen borotvált golyóimat.
- Jól, válaszoltam, érezve, hogy egyre keményebb lesz a farkam. Nem tudom, azért-e, mert rég nem élveztem el, vagy mert új volt ez a borotvált érzés, de nem tudtam elkerülni, hogy kőkemény legyen annak ellenére sem, hogy kényelmetlenül éreztem magam egy férfivel ebben az intim helyzetben. A szája meleg és nedves volt, és igazán jól szopott.
- Bzadmeg, finom a farkad! – nyögte, ezzel is bizonyítva, hogy ő is nagyon élvezi, amit csinál. A lelkesedése izgatott – azok a csajok, akik eddig leszoptak, mint félénkek és bizonytalanok voltak. Puszilgattták, nyalogatták, de nem éreztem azt, hogy örömmel csinálják. Ez az őszülő halántékú üzletember mindannyiukat lepipálta – úgy járt a nyelve a farkamon, mint soha senki másé. Annyit befalt az álló faszomból, amennyit csak tudott, de nem hanyagolta el a golyóimat sem. Széles, nedves nyelvével alaposan körbenyalta a szőrtelen labdákat, és ez hihetetlenül kellemes érzés volt nekem. Bár kellemetlenül éreztem magam tudva, hogy egy pasi szop, a testem ez cseppet sem érdekelte, durván felizgultam.
Hihetetlenül jól szopott. Néztem a tévében ahogy a bombanő lerendezi az öt pasit, és megpróbáltam nem a faszukra figyelni, inkább az izgatott, ahogy használták a száját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 dati
2018. 08. 11. szombat 22:40
Folytasd. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 08. 9. csütörtök 13:08
Nagy nulla. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2018. 08. 9. csütörtök 07:51
nem nyert meg Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 9. csütörtök 04:53
Nulla. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!