A+ A-

Kata, a MILF tanárnő

2015-ben szociális munkás pályára készültem a főiskolán és egy beadandó feladat miatt felvettem a kapcsolatot egy általános iskolás tanárnőmmel, aki a szegényebb sorsú családok gyermekeit pátyolgatta az iskolában, családlátogatásokra járt stb Megbeszéltük, hogy segít a beadandóban, és hétvégén, szombaton vagy vasárnap menjek amikor szeretnék, biztosan otthon lesz. Pénteken épp a háza felé vitt az utam, úgy voltam vele ha már egy nappal korábban hazajöttem, akkor megnézem, talán itthon van és akkor le tudjuk a dolgot, úgysem volt kedvem vele foglalkozni, és legalább a hétvége szabad lesz.
Becsöngettem, nem nyitott ajtót, de bentről zenét hallottam így besétáltam. Az előszobában és nappaliban nem volt senki, de a hálóban ahonnan a zene is szólt meglepő látvány fogadott: a 41-42 éves volt tanárnőm az ágyon fekve nekem háttal halkan nyögdécselve a lábai között játszott magával. Szinte földbe gyökerezett a lábam, ahogy néztem pár másodpercig a játékát és a két oldalára lelógó melleit, valami fantasztikus volt! Mindig hallottam a korosztályától, hogy régen milyen jó nő volt, de persze a magamfajta 20 éveseket annyira nem érdekelte a 40-es korosztály, de most azonnal felágaskodott a farkam a nadrágban. Szólni nem mertem, kiosontam a bejárati ajtó elé, de hallottam, hogy a zene elhalkul, lejárt a CD. Nem tudom miért, de becsengettem ismét. Kiszólt a tanárnő, hogy pár perc, majd kis motoszkálás után egy fekete köntösben nyitott ajtót, amit hanyagul fogott össze elöl, ahogy elképzeltem az előbbi képet a lógó sötétlő mellbimbóiról és a dús szőrű pinájáról azt hittem mindjárt ráugrok. Persze csak annyit mondtam neki, hogy remélem nem baj, hogy hamarabb jöttem, de egy nappal előbb hazajöttem és nem értem el telefonon, erre jártam stb Zavaromról akkor azt gondoltam, azonnal rájött miket gondolok és talán észre is vett az imént. Annyit mondott, hogy nem baj, menjek be üljek le. Most fürdött megtörölközik alaposan, mert még elég *8217 nedves *8217 Na, itt azt hittem eldobom az agyam, de félénk fiú lévén nem mertem úgy venni, hogy ez felhívás keringőre Elment a fürdőbe, és kb. negyed óra múlva jött csak ki. Ruhát nem vett fel, a hanyagul megkötött selyemköntös maradt, talán kicsit lazábban és megfésülködött. Kérdezte kérek-e inni valami üdítőt és kértem is volna de annyira remegtem az izgalomtól, hogy nem mertem, mert ahogy megfogom a poharat azonnal rájön mit láttam
Elkezdtünk beszélgetni az iskoláról, kivel mi van, mik történnek, sokat kérdezett érdeklődő volt és bár akkor úgy tűnt a vicceimen nevet, de visszagondolva csak a rákvörös fejem és a duzzadó nadrágom volt a nevetésének oka, selymesen kacarászott, ugráltak a mellei, kicsit széjjelebb nyitva a dekoltázsát. A szemem ugrált összevissza. Felkelt, hogy megszomjazott és kimegy a konyhába, kinyílt a fürdőköpeny egy pillanatra mit megjátszott zavarral kötött össze újra, de észrevettem, hogy a dússzőrű puncija már nem is annyira dús szőrű, szóval ez tartott ilyen sokáig a fürdőben. Kiment és két pohár borral és egy kis konyakkal jött vissza itt már azt sem tudtam mitévő legyek, támadjak vagy meneküljek, de leplezetten folytatta a társalgást az iskoláról, a beadandómról és a motivációimról és közben mondta, hogy igyuk meg a konyakot, mert fel fog melegedni, ez pedig szerinte hidegen az igazi. Lehajtottuk, pár percig beszélgettünk és közben éreztem, hogy leért a pia, megszédültem kicsit és a tanárnő szeme is csillogni kezdett.
Felkelt ismét a kanapéról és elindult a konyhába még egy konyakért de közben megsimogatta a fejem, és nem törődött vele, hogy teljesen kinyílt a ruhája és mindent láttam: a lógós asszonyos melleit (a bimbókat takarta még a köpeny), a karbantartott punciját és a napozás nyomait. Imádom, amikor egy női testen látszik a fürdőruha nyoma, a fehér terület jelzi ami csak az enyém, azt nem mutatja meg a strandon. A puncija és a mellei sosem barnult fehérek voltak, a testén a megkopott tavalyi napozás nyoma, az ajkai dagadtak, élettel teliek, igazi falnivaló punci, láttam ezt már szemből is! Utána nyúltam, de vagy a zavarom, vagy a pia hatása miatt lassú voltam és nem értem már el. A konyha fele lépett gyorsan és térült-fordult, ott is volt két konyakkal, de már nem ült le, csak letette az italokat mellettem állva és most egyből megsimogattam a fürdőköpenyen keresztült a fenekét, ő pedig lehajolt és megcsókolt. A mellei ekkor elém lógtak, igazi negyvenes, érett női mellek voltak a bimbóudvar megsötétedve, de a bimbók mereven álltak!
Remegő kézzel simogattam a melleit ő pedig a sóhajtott, de a csókot nem hagyta abba, csak a farkamat és a combomat simogatta közben. Felegyenesedett, megfogta a kezem szó nélkül vezetett a szobába. Közben ledobta a köpenyt és anyaszült meztelenül mosolygott csillogó szemmel és gombolta ki az ingemet és csókolta a testem. Leült az ágyra végigpuszilgatva a mellkasom és a hasam, én pedig vele szemben álltam, amikor kigombolta a nadrágom és az alsónadrágomon keresztül falta a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 forgacspal 2017. 02. 8. szerda 14:26
Like !
#10 sunyilo 2016. 12. 1. csütörtök 21:09
Faszállító történet...
#9 RAVETRAIN 2016. 12. 1. csütörtök 15:45
Érdekes, hogy miért csak ennyi pontot kapott.
#8 RAVETRAIN 2016. 12. 1. csütörtök 15:44
Frankó!
#7 vakon54 2016. 12. 1. csütörtök 12:00
Superman Eszt folytatnodkell 10 Pont.
#6 veteran 2016. 12. 1. csütörtök 10:37
Szerintem is jó. Folytasd.
#5 deajk2008 2016. 12. 1. csütörtök 09:45
nagyon jó lett... folytasd és mindenesetre érdekes lett, a szöveg szerkesztése is elment 8p
#4 listike 2016. 12. 1. csütörtök 08:31
Írtál már jobbat is.
#3 rockycellar 2016. 12. 1. csütörtök 05:43
nagyon jó
#2 A57L 2016. 12. 1. csütörtök 04:59
Jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 12. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?