A+ A-

Egy asszony hihetetlen hétvégéje 1. rész - Péntek

38 éves asszony vagyok, 2 gyerekkel. Két gyerekem van, asszonyos alkat vagyok nagy, 110-es mellekkel. Fiatal koromban sem volt kis mellem, de szülés után rendesen megnőttek. Igyekszem figyelni, hogy ne lógjanak, vigyázok az alakomra, de karcsú sose leszek.
Házasságunk nem túl jó, megvagyunk, de szexuális életünk rossz. 2-3 havonta egy gyors, alig élvezetes aktus. Ráadásul a férjem nagyon féltékeny is, pedig nem szoktam megcsalni.
Aztán történt egyszer egy hihetetlen dolog. A munkahelyemen, ahol dolgozom pénteken kiderült, hogy valakinek Pestre kell utaznia egy bizonyos dolgot felvinni, amit a főiskolai tudós uraknak meg kell vizsgálni. A szokásos útvonal nem működött, mert se a sofőr, se a többi ember nem ért rá. Így a főnököm megkért, hogy a délelőtti vonattal utazzak fel Pestre a főiskolára és este már jöhetek is haza. Nem volt nálam se sok pénz, se váltóruha, se semmi, a főnököm kivitt az állomásra, megvette a retúrjegyet és már utaztam is. Saját cuccaimból csak egy kistáska volt nálam az iratokkal. Cipő, térdígérő vékony szoknya, vékony blúz és bugyi, melltartó volt az összes ruhám. De gondoltam pár óra és itthon vagyok.
Pesten bementem a főiskolára, megkerestem az illetékest. Odaadtam az anyagot és vártam a vizsgálatot. Du. 3 felé kijött az illető és közölte, hogy csak holnap tudják megcsinálni és akkor is csak estefelé lesz kész. Felhívom a főnököm telefonon, azt mondja maradjak Pesten és vasárnap jöjjek vissza az anyaggal, mert hétfőn reggel kell neki. A főiskolás illető megígérte szerez szállást nekem.
Na puff neki, itt vagyok egy szál cuccba minden nélkül 2 napra. Felhívom a férjem, elmondom, mi van, erre őrjöng, hogy biztos pasizok, szemét kurva vagyok. Feldúltan, idegesen raktam le a telefont. Míg vártam, gondoltam bemegyek az egyik oktatóhoz, régebbről néha találkoztunk, járt a cégemnél. A műhelyében találtam, örült nekem és beszélgettünk. Korombeli férfi volt, szimpatikus. Már otthon is kerülgetett és most is láttam, hogy tetszem neki. Udvarolt folyamatosan, dicsért. Azt vettem észre, hogy átölel és simogatja fenekem. Villant az agyam, a férjem úgyis lekurváz, így legalább legyen igaza, úgyis rég szeretkeztem már.
Ezért hagytam, hogy magához húzzon és megcsókoljon. Nyelve számba hatolt, kezei a fenekemről mellemre tévedtek. Nagy élvezettel markolta meg őket és blúzom felhúzva elővette mellem. Kapkodva sietett, lehúzta bugyim, gatyáját és már merev farkát villámgyorsan bedugta. Egy asztalra ültem fel, így szeretkeztünk, mikor kinyílt az ajtó és belépett egy fiatal, 20 körüli fiú, mikor meglátta mit csinálunk elvigyorodott és kiment. Gábor idegesen káromkodott és kivette farkát, de az éppen akkor elsült és beterítette ágyékom és bugyim. Ne haragudj, mondta és felöltözött. Én is visszaöltöztem, sajnos bugyim teljesen elázott az ondótól. Gábor megjegyezte haza kell mennie és már el is ment. Na gondoltam, ezért aztán nem volt érdemes. Gondoltam gyorsan megmosakszom, de ekkor jött az intéző és közölte, hogy intézett szállást a főiskola kollégiumában, a portás majd eligazít. Megnéztem az időt, még előtte gondoltam kiugrok az állomásra a helyjegyemet vasárnapra átírni.
Gyorsan végeztem az állomáson, de mire visszaértem kitört egy nagy zivatar és csuromvizes lettem. A portás odaadta a kulcsot, felszaladtam a szobába. A kollégiumban szinte csak lányok laktak, az én szobám mellett volt 4 szoba ahol lányok laktak. Csuromvizes és lucskos bugyis voltam, le kellett zuhanyoznom. De semmim sem volt. A szomszéd szobából egy fiatal 19 körüli lány sietett segítségemre. Áginak hívták, összebarátkoztunk. Nálam alacsonyabb és persze vékonyabb volt, de azt mondta szívesen ad valamit, hogy kimossam a cuccaim és le tudjak zuhanyozni. Adott törülközőt és egy számára hosszú fürdőköpenyt, ami persze nekem a combom felét se takarta. Nagyon kedves lány volt. A barátja Zoli csak csendben bámult minket. Kérdeztem, hol lehet zuhanyozni, megmutatta. Egy nagyobb és egy kisebb zuhanyzó volt egymás mellett, a kisebbik a lányoké mivel kevesen vannak.
A szobámban gyorsan levetkőztem és felvettem a köpenyt. Hát elég szűk volt, a melleimnél is össze kellett fogni nehogy kibukkanjanak melleim. És combomból is alig takart valamit. A mosdóba volt mosógép, gyorsan beraktam minden ruhámat és elmentem fürödni közben. Élvezettel zuhanyoztam, az eső és Gábor nyomait eltüntetve. A zuhanyzóban 4 rózsa volt 2-2 szemben egymással mindenféle fal nélkül egyben. Pár perc múlva belépett Ági és belépett mellém. Láttam, hogy melle össze van fröcskölve ondóval, nem volt nehéz kitalálni mit csináltak. Ági is észrevette, hogy figyelem és mosolyogva mondta, jól érezte magát, csak Zoli túl gyors volt. Mondom neki talán majd este még egyszer, de erre nevetett, Zoli egylövetű sajnos.
Aranyos kislány volt, kemény hegyes körtemellei voltak és teljesen borotvált kis pinusa. Ebben a pillanatban belépett Zoli és szó nélkül zuhanyozni kezdett velünk szemben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2017. 11. 3. péntek 06:08
várom a folytatást
#10 zsuzsika 2014. 12. 27. szombat 08:03
Nem tetszett.
#9 Tattissa 2014. 03. 21. péntek 15:14
Jól megírtad, tettszik!
#8 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:52
Nagyon jó.
#7 kiskatona 2005. 01. 15. szombat 22:58
Szia Vera!
Gratula! Alig várom a folytatást! Csináltad katonákkal is? Ha volt ilyen kalandod, légyszi írdd meg!!! Ja, különben 10+1 -es a történet.
#6 Kathyi 2005. 01. 13. csütörtök 15:05
Ennek lesz folytatása?

szerintem borzalmas

(az első történet, amit ezen az oldalon olvastam, ha a többi is ilyen...)
#5 dido 2005. 01. 13. csütörtök 01:25
Hát ez...

Na mind1!!!
#4 Patyomkin 2005. 01. 12. szerda 23:03
Na persze, mesemondó!.... Biztos így volt... és akkor belelógott a kezed a bilibe és felébredtél!
#3 chris 2005. 01. 11. kedd 11:31
punciból-seggbe és vissza? micsoda fertőzések.
#2 chris 2005. 01. 11. kedd 11:19
"Ráadásul a férjem nagyon féltékeny is, pedig nem szoktam megcsalni." :-)
á, csak mindenhol.
#1 Törté-Net 2005. 01. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?