A+ A-

Hihetetlen történetem 1-2. rész

Megismerkedésünk
Azzal kezdeném, hogy egy huszonegynéhány éves, teljesen átlagos ember voltam, átlagos nemi identitással egészen addig, amíg össze nem hozott minket a sors a világhálón.
Rögtön bocsánatot is kérek az előző fogalmazásom miatt, de mindenki értse jól, amit ezzel mondani szerettem volna! Igazából nem mondhatom, hogy ettől a történettől átlag feletti vagy urambocsá! átlag alatti lettem, mert ez sem igaz, de ha kimaradt volna az életemből, úgy érzem, most sokkal kevesebb lennék.
Most megkérem a hetero beállítottságú olvasót, hogy itt hagyja abba ennek a történetnek az olvasását, mert olyan dolgok lesznek benne, amik biztosan kiverik a biztosítékot! Megjegyzem, hogy nem sokkal ezelőtt én sem folytattam volna tovább az olvasást. Sőt! Kifejezetten elítéltem azokat, akik saját nemük felé vonzódnak. A mai napig nem értem, hogyan keveredhettem ebbe a szituációba úgy, hogy ráadásul párkapcsolatban voltam egy kedves nőneművel. Szándékkal fogalmaztam így, mert itt a nőnemen van a hangsúly. A történetemet (azért hátha jobban beleéli magát az olvasó és jobban megérti, mi is zajlott le bennem) úgy osztanám meg, mintha egy levélben kvázi emlékeztető formájában írnám meg annak, akivel átéltük mindezeket az eseményeket.
Egyszóval ott tartottam, hogy valahol, valamelyik közösségi oldalon összefújt minket az Internet szele. Te csak rám írtál nemes egyszerűséggel: a nicknevem és utána egy vigyorgó smiley jel. Vidámnak hatott és közvetlennek. Mivel szimpinek találtam a nevemmel történt beköszönést, ráadásul az avatarunk is hasonló volt, így reagáltam: "Szevaaa tesó! :)". Ezután szó szót követett, sok közös témát találtunk. Kiderült, hogy mindketten zenélünk, mit ad Isten ugyanolyan hangszeren, mindketten érdeklődünk a modellezés iránt, a LEGO a kedvencünk és így szépen sorra derültek ki a kettőnk életét meghatározó párhuzamok. Ezek a végtelenben találkozó párhuzamosok viszont minket hoztak egyre közelebb egymáshoz. Több napja haveriasan, viccelődve, lazán és könnyedén folytak a beszélgetéseink, amikor minden előzmény nélkül egyszer csak beírtál egy szót: "Yiff". Elkerekedett a szemem. Tudtam mit jelent és éppen ezért váratlanul ért a dolog. Meg is lepődtem rendesen rajta. Más körülmények között, mással lehet, hogy itt lett volna vége a beszélgetésünknek, de nem akartalak megbántani, mert ekkorra már egészen összebarátkoztunk és jóval több szál tartott minket össze ahhoz, hogy ezt a haveri kapcsolatot egy ilyen szó szétszakíthassa. Ezért, meg talán azért, hogy még jobban kiugrasszam a nyulat a bokorból, megtudandó mire is gondoltál pontosan, egy felcsillanó szemű matricát küldtem válaszképpen. Én barom! Itt indult el a lavina. Igen, először csak egy hópehely gördül le egy másiktól, ami épp ráesett. Aztán az belekapaszkodik egy harmadikba és együtt gurulnak tovább, majd a folyamat láncreakció módjára folytatódik, míg a végén egy pusztító lavinaáradat keletkezik belőle. Persze ezt akkor még nem sejthettem.
Próbáltam kerülni a témát. De valahogy mindig elő-előjött. Szerintem te azt élvezted, ahogy én próbálok lavírozni a számomra ingoványos területen. Nyíltan elmondtad, hogy a fiúkat szereted. Valahogy mindig olyan jól időzítve oltottad belém a narkotikumot, hogy lassan beleszédültem és kezdtem kíváncsi lenni, mi is ez. Jó beszélgetések, érdekes, ráadásul közös témák, puff egy meleg beszólás. Újabb témák, újabb viccek, újabb röhögések, puff egy furrys kép. Ezektől a váratlan, jól irányított ágyúlövésektől, kezdett leomlani a várfal, ami szigorú hetero beállítottságomat volt hivatott védeni. Azon kaptam magam, hogy már nem is voltam olyan elutasító ezzel kapcsolatban, de még mindig próbáltam tartani magam az elveimhez. Igyekeztem nagyon csinos hölgyeket ábrázoló, izgatóan szexis képeket küldeni, neked viszonzásképpen, hátha meg tudlak téríteni. Aztán kezdtünk lassan sportot űzni ebből a játékból. Csak úgy mellékesen, miközben igen jókat dumáltunk erről is, arról is. Nagyon összebarátkoztunk. Mintha ezer éve ismertük volna egymást. Sokszor ugyanaz jutott eszünkbe egy témáról, egy rugóra járt az eszünk. Már nem is barátok voltunk, hanem szinte testvérek. Aztán egy zene- vagy filmtéma közepette, már nem is emlékszem pontosan, mert annyira váratlanul ért, egyszerűen közölted, hogy nagyon szeretnéd megfogni a farkamat és azt is, ha én megfognám a tiédet. Akkor valami furcsa dolog történt. Ami addig elképzelhetetlen, visszataszító gondolat volt a számomra, az most nem hogy ellenérzést váltott ki belőlem, hanem jól eső bizsergést. Őszinte leszek: meredezni kezdett a farkam a gondolattól. Mi történik velem? Nem tudtam megmagyarázni. Szép lassan be kellett látnom, hogy ezt a csatát bizony elvesztettem. A várfalaim szégyenszemre leomlottak, és hiába próbáltam elmenekülni, egy lavina elsodort. Nem harcoltam tovább, megadtam magam. Beleegyeztem a lehetetlenbe is, csakhogy mentsem a hitvány életemet és nehogy itt hagyj engem az Internet sűrűjében egyedül, ha mégis nemet mondanék.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sunyilo 2018. 04. 24. kedd 19:41
Már megint... Minek vitatkozni? Nekem nem a világom, mégis van, hogy elolvasom mert jól van megírva. Amíg nem akarják kötelezővé tenni, addig semmi bajom vele...
#5 Törté-Net 2018. 04. 24. kedd 13:09
Kedves Olvasóink!

Továbbra sem szeretnénk semmilyen tipusú történeteket száműzni az oldalról csak azért, mert valakinek nem tetszik az adott tipusú történet. Van elég hely mindenféle történet számára, nincs szűk keresztmetszet erre nézve. smile
A történetre kerülő címkék segítségével már a történetre kattintás előtt látható, hogy az adott történet beleillik-e az olvasó érdeklődési körébe.
Aki ennek ellenére mégis rákattint és utána a történet "igazi" olvasóit sértegeti hozzászólásokban (teljesen mindegy, hogy homo, családi vagy leszbikus tartalomról van szó) , annak a hozzászólási joga letiltásra kerül és az adott hozzászólása is törlésre kerül.
Kérünk Titeket, hogy a továbbiakban is legyetek megértőek az különböző ízlésű olvasók (és az őket érintő történetek) iránt. smile

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
#4 91boy 2018. 04. 24. kedd 10:32
A srác kifejezetten írta, hogy meleg történet, aki nem akarja, ne olvassa. Persze hozzászólni hozzá kell, hogy gyűljön a hozzászólások száma, csak a sok negatív kritika miatz egyes ilyen témában írók elkeserednek és nem írnak. Pedig szerintem vagyunk páran akik kifejezetten szeretnek a témában olvasni, nekem ez a sztori nagyon de nagyon tetszett, szépen volt leírva, igazi érzések, teljesen valóságszagú, el is hiszem, hogy megtörtént smile mindenképp folytasd kedves író, nagyon érdekes. :-P a modellezés említésére felkaptam a fejem, én is szoktam. smile esetleg ha van kedved erről, vagy bármi másról csetelni, /természetesen minden hátsó szándék nélkül/, írj smile 91esfiu@gmail.com
#3 ethylen 2018. 04. 24. kedd 07:44
Szerintem jó írás. Kedves kommentelő társ. Nem az a fórum lényege, hogy szidalmazd a másikat vagy ellenérzéseket válts ki. Én is hetero vagyok 4 gyerekkel, mégis elolvasom az ilyen történeteket is. Na meg mondjuk az összeset. Ha ez a fajta nem tetszik, akkor lépj át rajta.
#2 A57L 2018. 04. 24. kedd 04:05
Hihetetlen,hogy elolvastam.
#1 Törté-Net 2018. 04. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?