A+ A-

Kanári kaland 3. rész

Nappal. Úgy érzem magam, mint egy kifacsart citrom, amelyet leöntöttek a lavór spermával. Szédülök, nyilall a fenekem, de mindezeket még elviselném, ha nem kínozna a tudat, hogy egy köcsögöt csináltak belőlem. Megpróbálok talpra állni, de annyira fáj a fejem, hogy elsőre nem sikerül. Nagy nehezen, tántorogva megtalálom a fürdőszobát és belemászok a kádba. Percekig semmi, erőt gyűjtök, hogy megeresszem a vizet. Nekem már annyi, gondolom. Ha nem is Aids-et, de szifiliszt, vagy hepatitiszt, vagy valami hasonló betegséget biztos elkaptam. A hideg víz valamennyire észhez térit, de még mindig nagyon magam alatt vagyok.
A konyhában Alfredo ténykedik. Parányi miniszoknyát és melltartót visel. Amint felém fordul, látom, hogy már ki is sminkelte magát. Hosszú fekete haja kibontva omlik a vállára, dióbarna szemeiből nőies melegség sugárzik. Ha tegnap nem járt volna, a számba a farkincája azt hinnem egy csodaszép lány tesz elém egy nagy pohár narancslevet. Leül velem szemben és megfogja a kezemet.
- Szeretlek – suttogja – nagyon örülök, hogy együtt maradunk.
- Ne butáskodj – döbbenek meg.
- Komolyan mondom – mosolyog – egyébként az új nevem Clara, téged meg Sandrának fognak hívni.
- Ez valami vicc? – horkanok fel.
- Dehogy, már meg is volt az árverés. Az ikrek is licitáltak rád de Gary győzött. Mindkettőnket megvett. Ő meg a travikat szereti. Elvisz minket Amerikába, segít átalakulni, és ha jók vagyunk még a filmjeiben is szerepelhetünk. El sem tudom hinni – tapsikol örömébe – igazi sztár lesz belőlem!
- Helló, lányok! – lép be a konyhába egy magas, erőteljes testalkatú, szolibarna bőrű, markáns arcú férfi. Clara rögtön felpattan, odaszalad hozzá és csókra nyújtja a száját. Miután megkapja a reggeli pusziját, felém fordulnak.
- Rég akartam egy igazi Barbie babát csinálni magamnak – kezdi a tulajom – te tökéletes példány vagy Sandra. Szőke haj, kék szemek, formás combok, karcsú test. Még egy pumpálunk a popsidon és kapsz két aranyos cickót és készen is vagy. Tegnap bebizonyítottad, hogy jó kis ribanc válhat belőled.
- És ha én … - kezdem, de félbeszakít.
- Ne merd folytatni – keményedik meg a hangja – nekem nem lehet nemet mondani. Ha csak …. – nem fejezi be a mondatott.
- De a nagyi – kezdem, miközben kezdeti ijedtségem rémületté fokozódik – keresni fognak.
- Ők, valamilyen Danit után kutatnak majd. Téged Sandrának hívnak. A rendőrség meg … a spanyol rendőröknek is elég alacsony a fizetése.
- Akkor az egész csak színjáték volt?
- Attól függ. Mark és Fred afféle fejvadászok. Megrendelésre dolgoznak. Kiválasztják a megfelelő alanyt, kipróbálják, majd szállítják az árut.
- De elengedtek! – csattanok fel.
- Persze – vigyorog Gary – ez a szép az egészben, ha gyáva vagy és nem jössz vissza bulizni, talán békén hagyunk. A te döntésed volt bébi. És most gyere – tárja szét karjait – adj egy puszit apucinak.
Átölelnek. És ebben a pillanatban elkezdődött az átváltozásom.
Clara igazi jó barátnőnek bizonyult. Nagyon igyekezett, de én, főleg eleinte, igen rossz tanítványnak bizonyultam. A magassarkúba majd kitörtem a bokámat, az első önálló sminkelésem után inkább zombira hasonlítottam, mint élő emberre. Ráadásul kedvenc testrészemmel sem játszhattam, mert egy olyan „farok bilincset” kaptam rá, pisilni tudtam, de mást, egyebet se. Mivel megkezdtük a hormonkúrát is, igazi HP vált belőlem … picsa nélkül. Az órák napokká, a napok hetekké nyúltak. Beköszöntött az igazi nyár. Néha bevillant az otthon, a szüleim képe, volt, amikor sírtam is, de barátnőm mellém bújt és puha teste kitörölte a múlt szomorú emlékképeit.
- Szia cicus – simogatja meg hajamat Gary.
- Jó reggel apuci – mosolygok rá, majd kitöltöm a kávéját és feltálalom a sajtos rántottáját.
- Pont olyan fincsi minden, mint te – bazsalyog.
- És engem mikor fogsz megkóstolni - kacérkodok vele.
- Ne félj – paskolja meg a popsimat – te is sorra kerülsz.
Ekkor jelenik meg ásítozva Clara. Miközben nyújtózkodik, selyemköpenye szétnyílik és megvillannak a cicijei. Irigylem érte. Lehet, hogy nagyobb adag hormont kap, vagy csak más a genetikája, de ő már B kosarú melltartót is hordhat, nekem meg legfeljebb egy –A járna.
- Csodás volt a tegnap este apuci - ül Gary ölébe.
- Gyere te is! – int, és én boldogan helyezkedek el a másik térdén. – Nemsokára elkészülnek a papírjaitok és indulunk haza. - Ez csudijó! – tapsikol barátnőm.
- Aha – bólogat – otthon majd nem lesztek bezárva egy házba. Mehettek majd plázázni, szórakozni, strandolni. Amit csak akartok. És most - állt fel - legyetek jó kislányok, adjatok egy puszit egymásnak
Irigykedtem rá, de nem igazán nem tudtam Clarára haragudni. Olyan aranyos és bújós volt, mint egy kiscica. Tenyerembe fogtam arcát, és ajkammal gyengéden csókot leheltem szájára. Nem éreztem tiltakozást, ezért újra megcsókoltam. Nyelvemmel gyengéden cirógattam felsőajkát, majd száját óvatosan szétfeszítettem nyelvemmel és behatoltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 04. 30. hétfő 10:46
Ez most már sz.ar
#8 sunyilo 2018. 02. 6. kedd 18:55
Egyre rosszabb...
#7 rockycellar 2018. 02. 6. kedd 17:02
Ez valami nagyon nem oké, az előző jobb volt
#6 deajk2008 2018. 02. 6. kedd 08:42
Engem izgat a homoszex... 9p
#5 veteran 2018. 02. 6. kedd 08:19
Borzasztó!
#4 ethylen 2018. 02. 6. kedd 07:54
Az eleje még jó volt. De ez az elrabolunk és lányt csinálunk belőle ez tönkretette.
#3 cscsu50 2018. 02. 6. kedd 04:43
egyetértek
#2 A57L 2018. 02. 6. kedd 02:51
Gyenge erőlködés.
#1 Törté-Net 2018. 02. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?